# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

M.Sarp-Barış-Ayhan-M.Topal-Elano siz hala daha o bölgeye aurelio arda felan diyorsunuz Arda solda oynayacak orta ileride(forvet arkası-pasör) Elano gerisinde Topal(m.sarp) ve Ayhan(barış)..

Nerde olacak sol'da.

Renktaşlar yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim, uefa maçları dahil tek hazırlık maçında bile Arda'yı solda oynatmamışken hepsinde ortada oynatmışken birden asıl sezon açılınca mı sola çekecek? Göz var nizam var yahu, adam bas bas bağırıyor Arda'yı ortada oynatacam diye, tek maçta bile oynatmadı solda ;)

Arda ortada oynayacak işte neden bazı arkadaşlar ısrarla anlamak istemiyor merak ediyorum

Arda ortada oynayacak işte neden bazı arkadaşlar ısrarla anlamak istemiyor merak ediyorum

evet katılıyorum rikkaard onu bu sezon hep ortada oynatarak orda düşündüğünü apacık belli etti zaten boşverin renkdaşlar onlar sola koysun zaten kendileri görecekler bizim dememize gerek yok

vay be aurellio konusunda arda hangi mevkide oynayacak tartismasi.

nerde gereklise orda oynayacak diyelim kapatalim... ki bu sistemde hangi oyuncunun nerde oynamasi o kadar onemli degil.

Ben bu Aurelio transferini hic icime sindiremedim!Gitsin f5 oynasin!

Ben bu Aurelio transferini hic icime sindiremedim!Gitsin f5 oynasin!

Iste, guzelim tipik Turk insanlarin duygulari bu yonde. Sirf Fenerde oynadi diye istenmiyor. Ama bize hindi ceken Tuncay'i bir cok kisi ister adim gibi eminim. Aurelio ise karakterli delikanli adam, ama onu istemezsiniz. Veya cok asiri agresif olan Lugano'yu tercih edersiniz.

Şu Adnan Sezgin'in ağzından bir kerelik de olsa hayırlı bir haber duyulmaz mı arkadaş. O Oyuncuyla ilgilenmiyoruz , bu oyuncuyu almamız çok zor ... O transferde şu anda bir ilerleme yok . Allahtan Haldun ÜSTÜNEL geldi de kurtulduk . Ne kadar antipatik biri ...

1 hafta transfer beklemeyin derim. Haldun Üstünel Antep'e maçı izlemeye gittiğinde açıklama yaptı.

Iste, guzelim tipik Turk insanlarin duygulari bu yonde. Sirf Fenerde oynadi diye istenmiyor. Ama bize hindi ceken Tuncay'i bir cok kisi ister adim gibi eminim. Aurelio ise karakterli delikanli adam, ama onu istemezsiniz. Veya cok asiri agresif olan Lugano'yu tercih edersiniz.

Millete tipik dicem diye kendini " TİPİK " durumuna soktuğunun farkında değilsin.

Herkesin kendi görüşüdür , azcık saygılı olun yahu. :cool:

tek avantajı türk olması, yoksa ismi en son düşünüleceklerden olurdu sanırım;)

Geri
Üst Alt