# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

1-38.jpg

Melih Şabanoğlu resimdeki kişimi?

evet

https://www.turklider.org/TR/Portal...hotos/TurkliderLansman45KB Toplantisi 042.jpg

Capitol Halkla İlişkiler Genel Müdürü Melih Şabanoğlu, Türklider Lansman Toplantısını organize eden şirket olarak bir konuşma yaptı. Şabanoğlu böyle güçlü bir ekibi biraya getirip, Türklider projesini hayata geçirdiği için Bülent Şenver'e teşekkür etti...

.

Burda daha net.

Capitol alışveriş merkezi mi ? gidip tanışayım bir ara 5dk uzaklıktayım oraya :)

Böyle birşey yok. Nereden çıkıyor bu haberler bilmiyorum ama dava tamamlanmadan tedbir kararı uygulanamaz. Tedbir kararı da yok ayrıca. Yani Aurelio' nun Türkiye' ye transferinde hiç bir sorun yok. Çünkü daha mahkeme süreci bitmedi. Ayrıca bu konuda eğer Aurelio bize gelirse Galatasaray taraf olmuyor, taraflardan biri Betis diğeri ise Fenerbahçe oluyor. Aurelio' ya da yıkılabilir iş ama CAS' ta Aurelio uzatmalı sözleşmeyi kabul etmediğini söyledikten sonra kesinlikle Fenerbahçe 5 kuruş bile alamaz.

Bayram tutumlu söylemişti.Ama fifa ya gidicez filan dedi ki çok ta umutlu değildi...

İyi bari İnternete Aurello haberleri düştü ise kesin yalandır :)

Rahatladım :D

Sen de bir gün bir transfere iyi de! İnan bayıldım senin bu karamsar yorumlarından ya...

arkadaşım karamsar filan değilim, ben sadece bize yarar sağlamayacak oyuncuların alınmasına, onlara para saçılmasına karşıyım.

inan bizim "sakat" bir aurelio'ya ihtiyacımız yok.

eğer yapılacaksa bir transfer daha orta sahaya oyunu çift yönlü oynayan güçlü bir oyuncu alınacaksa alınsın. imkan yoksa da çnemli değil.

biz daha transfer yapmasak bile bizim kadromuz zaten iyi ben bunu her fırsatta söylüyorum. bu mu karamasarlık oluyor?

aksine ben takımımından memnunum kadromuz gayet iyi, umutsuzluğa kapılan arkadaşların da umutsuzluğa kapılmalarına hiç gerek yok.

benim karşı olduğum tek konu bize yarar sağlamayacak oyunculara gereksiz para dökülmemesi. mesela aurelio (30), fatih tekke (32) gibi.

karamsar derken heralde benim sadece bu mesajlarımı görmüşsün. ;)

Aurelio isimli sahis'in form'da olmasina gerek yok, sakatliktan ciktiktan sonra yine eskisi gibi oynar, onda bildigimiz türk yapisi yok. Oynadigi anda yapacagina yapar, bunun icin form'da olmasi gerektirmez. Form'da Mehmet Topal, Aurelio dan iyidir. Ama her zaman form'da bir Mehmet Topal göremeyiz, diyorum.. onun icin sizin yaptiginiz yorumlara pek anlam veremiyorum.

çok abartılan oyuncu gördüm hayatımda ama Aurelio kadar şişirileni ilk defa gördüm Aurelio gibi 100 tane bulursun bende rahatladım şimdi

ben katılmıyorum aurelionun şişirildiğine.

ancak tabiki dünyada sayılı örnekleri var.

geçen gün felipo meloyu izlerken aurelioyu izliyorum sandım,brezilyada bu tip adam çoook

Sezer, madem Brezilyada, Aurelio tipinde cok adam var, hemide genci, neden bulup, getiremiyorlar türk takimlari?

Bayram tutumlu söylemişti.Ama fifa ya gidicez filan dedi ki çok ta umutlu değildi...

Fenerbahçe o kararı, kendi kurdurduğu uyuşmazlık komitesinden çıkarttı.Aldıkları siyasi desteğe hiç değinmiyorum ayrıca.Şekip denilen biri var ya bunların yönetim kurulunda Mosturoğlu olan, herşeyi kitabına uyduruyor.O dönemde de Aurelio'nun gelmesi söz konusuydu.Buna engel olmak için yapılmış bir çalışmaydı bu.Başka kulübe gitmesin Aurelio diyorlardı aldıkları kararla. Şöyle söyleyeyim Galatasaray'ın artık Galatasaray'ı karşılıksız seven insanlarda başka kimsesi yoktur.Kongre üyelerinden bazıları bile reklam peşinde, Galatsaray'ı karalamak adamların umrunda bile değil. FB ise siyasi iktidar ve iki büyük holdingten aldıkları kuvvetle herşeyi yapabiliyor.Aurelio bunun en küçük halkası.

Diyeceğim güçlü bir camia olursak ancak bu planlar bozulur.Bakalım Aslantepe konusunda gecikmeler olduğunda, her konuda tavır almamız gerekirken, siyasi tavır alınacağı zaman kaç kişi Galatasaray'la olacak.

Sezer, madem Brezilyada, Aurelio tipinde cok adam var, hemide genci, neden bulup, getiremiyorlar türk takimlari?

Aramıyorlar ki getirsinler :D

Trabzon 1 tane getirdi o da tuttu şimdi de Faty papi diye birini aldılar bakalım o da tutacak mı :D

Bu arada Aurello iyi oyuncu ama alınması çok büyük hata olur.

Fener'e para ödememiz söz konusu degil. Öyle bir durum varsa da Aurelio alinmaz, ki ben gündemimizde oldugunu sanmiyorum. Mehmet Topal giderse belki yerine düsünülebilir, ama Adnan Polat takimda satilik futbolcu olmadigini söylemisti.

Geri
Üst Alt