# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

https://www.ajans5.com/haber/20090710/Ve-Mehmet-Aurelio-Galatasarayda.php

Galatasaray, Fenerbahçe taraftarını kızdıracak transferi bitirdi. Milli oyuncu ön protokol anlaşması yaptı. Resmi imza için tek engel var

Geçen sezon Fenerbahçe'den sürpriz bir kararla ayrılıp bonservis bedeli olmadan İspanya'nın Real Betis takımına imza atan Mehmet Aurelio, Türkiye'ye geri dönüyor.

Milli oyuncu Galatasaray ile ön protokol anlaşması imzaladı. Eğer Tahkim Kurulu geçen sezonki olaylı transferi ile ilgili olumlu karar verirse Aurelio, 1.5 milyon euro karşılığı sarı kırmızılı kulübe imza atacak.

Aurelio Hayırlı Uğurlu Olsun!

bilmiyorum arkadaşlar Topala çok ciddi teklifler varmış özellikle Valencia galiba umarım satılmaz

Bu seneki transfer politikası resmen tez olur. Milli takım oyuncularını topladık ve para ödemedik çoğuna.

Leo+Sarp+Gökhan Zan+Aurelio=1.5 Milyon€

Lig TV'deki haberi bende izledim. Henüz kesinleşen bişey yok. Bazı arkadaşlar çok kesin konuşmuşlar. Hayırlı olsun demek için erken. :)

Lig Tv haberini izlemedim ama bu sene Lig Tv nin güvenilirliği kalmadı...Güya Collocini de bizdeydi...

tabata da bjk deydi govou vs vs doğru değildir umarım:)

ama içimde bi his var bu transfer bitti :(

Eğer onun yerine oyuncu bekliyorsan zaten alınmayacak. Bizim yapacağımız transfer zaten bu düzeyde olacaktı. En iyisi alındı. Sezon içinde göreceğiz Topuz 'mu iyi Aurelio' mu;)

Pankart aklima gelecek her ismi anildiginda

547789835.jpg

Eğer onun yerine oyuncu bekliyorsan zaten alınmayacak. Bizim yapacağımız transfer zaten bu düzeyde olacaktı. En iyisi alındı. Sezon içinde göreceğiz Topuz 'mu iyi Aurelio' mu;)

Aurelio cok kaliteli cok hirsli eyer gercekden gelirse cok isimize yaricak onu begenmeyenleri anlamiyorum tam aradimiz kan üstellik emre olayindan sonra fener Kapak olur;)

Geri
Üst Alt