# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Renktaş üst düzeyden kastın Deco gibi isimlerse fazla heyecanlanma derim gelmeyecek bu adamlar bunu sende biliyorsun ama öte yandan Aurelio'yu alabiliriz İspanyada sorun yaşadı adam bonserviside fazla olmayacak Aurelio Ayhan'ı çok rahat keser orta sahada..

Aurelio gelio Ayhan ı kesecekse gelmesin ama Deco gelip kesecekse razıyım ne demek istediğimi anlmışsındır.

Aurelio gelio Ayhan ı kesecekse gelmesin ama Deco gelip kesecekse razıyım ne demek istediğimi anlmışsındır.

Ne demek istediğini anladım renktaş ama Aurelio'ya karşı neden böyle bir önyargın var onu anlayamadım Rijkaard Ayhan'ı kesip Aurelio'ya forma şansı verecekki bu Aurelio'nun Ayhan'dan daha iyi olduğunu gösterir onu istemeyceksin :confused:

Deco'ya gelecek olursak Mehmet Demirkol'un salladığı(bizzat izledim sallarken)bir duyum sonrası taraftarda beklenti oluştu Deco geliyor diye bir kere Chelsea bu adam için en az ama en azn 7 milyon € para ister,ayrıca birde Deco'ya verilecek yıllık maaş var ki muhtemelen dudak uçuklatan cinsten olur İngiltere gibi bir ülkede yaşayan bir süperyıldızı Türkiye'ye getirmek :rolleyes:

Ne demek istediğini anladım renktaş ama Aurelio'ya karşı neden böyle bir önyargın var onu anlayamadım Rijkaard Ayhan'ı kesip Aurelio'ya forma şansı verecekki bu Aurelio'nun Ayhan'dan daha iyi olduğunu gösterir onu istemeyceksin :confused:

Deco'ya gelecek olursak Mehmet Demirkol'un salladığı(bizzat izledim sallarken)bir duyum sonrası taraftarda beklenti oluştu Deco geliyor diye bir kere Chelsea bu adam için en az ama en azn 7 milyon € para ister,ayrıca birde Deco'ya verilecek yıllık maaş var ki muhtemelen dudak uçuklatan cinsten olur İngiltere gibi bir ülkede yaşayan bir süperyıldızı Türkiye'ye getirmek :rolleyes:

Elimizdeki değerlerden biri Ayhan Eski kaptan senelerdir formamızı layıkıyla taşıyor Aurelio daha iyi olabilir bilemem o tartışılır ama o gelip te formayı alacaksa yazık olur Ayhan ıma Deco gelirse zaten Ayhan kendi çıkarıp verir formayı.Galatasaray ın menfaatleri doğrultusunda.

Aurelioyu begenmiyenlere sasiriyorum

bir kez daha diyorum Aurelio bizde gözü kapalli oynar

Ayhanı kesebilmek için Rijkaard da gözünü kapatacaksa neden olmasın. Ayhan bu adamı katlar cebine koyar sonra geri çıkarıp top diye oynar.

Yapma renkdas ayhanla yürümez avrupada türkiyede anca idare edersin öne dogru sifir shut sifir savunmayada aman aman yardimi dokunmuyor

Aurelio Hirsli top kapma özelligi iyi öne dogru pass atiyor shut atiyor

Yapma renkdas ayhanla yürümez avrupada türkiyede anca idare edersin öne dogru sifir shut sifir savunmayada aman aman yardimi dokunmuyor

Aurelio Hirsli top kapma özelligi iyi öne dogru pass atiyor shut atiyor

Galiba biz farklı Ayhan ve Aurelio dan bahsediyoruz renktaş hiç benim izlediklerimle uyuşmuyor yazdıkların. Ayhan Türk oyuncular arasında komple bir orta saha oyuncusu olarak Hamitten sonra ikinci gelir benim için. komple derken işin içine herşeyi katıyorum, yoksa yetenek olarak önde olan adamlar elbet vardır.

Bende diyorum ki takımımızı küçümsüyorsun bu yorumla.

Orta sahamiz bana göre gercekden Kötü Linde Ayhan sarp bunlarla türkiyede idare dersin ama avrupada imkansis Topal bille üstüne koymuyor iki senedir kendini gelistirmiyor bana göre Aurelio bunlarin hepsinden iyi fener onun sayesinde avrupada basarilli oldu Milli takimda yapdiklari ortada ispanya medyasi bille yazdi aurelio olsaydi sakatlanmasaydi betis düsmesdi diye

Orta sahamiz bana göre gercekden Kötü Linde Ayhan sarp bunlarla türkiyede idare dersin ama avrupada imkansis Topal bille üstüne koymuyor iki senedir kendini gelistirmiyor bana göre Aurelio bunlarin hepsinden iyi fener onun sayesinde avrupada basarilli oldu Milli takimda yapdiklari ortada ispanya medyasi bille yazdi aurelio olsaydi sakatlanmasaydi betis düsmesdi diye

Öyle bir oyuncuyla kümede kalma olmuyor, Emana Oliveira gibi adamlarda vardı. Newcastle nasıl yıldızlarla dolu ama küme düşüyor, hatta bu takımlardan bir oyuncu adı yazıp gelse direk şampiyon olur diyoruz. Yani o kadar da değil renktaş ben iddialıyım bu konuda gelsin o zaman görsün Rijkaard kimi tercih ediyor. Bu teknik yönü olayın ayrıca bir taraftar olarak, Fenerin artığı bir topçuyu almak istemem bjk nın yaptığı gibi. Kuşlar kuş olarak kalsın türü değişse de:D

Ispanya medyasi hesapladi Aurelio oynadi maclarda kac puan almis betis dogru dürüst yenilgi yüzü görmemis oynamadi maclarda hep kaybetmis bir kac kez berabere kalmis bende istemem eski fenerliyi ama Aurelio cok kaliteli oyuncu takimina güven veriyor hem öne hem arkaya baya is yapiyor Aurelio fenerden ayrildi fenerin orta sahasi cökdü ayhan ne yapiyor dün bir kez daha gördük ayhani böyle rezil bir takima karsi bille ileri pas en fazla 4-5 tane atdi hepside rakibe gecen senede bütün sezon kac tane assit yapdi kac tane goll atdi yetersis bana göre hersey ortada Renkdas

Ispanya medyasi hesapladi Aurelio oynadi maclarda kac puan almis betis dogru dürüst yenilgi yüzü görmemis oynamadi maclarda hep kaybetmis bir kac kez berabere kalmis bende istemem eski fenerliyi ama Aurelio cok kaliteli oyuncu takimina güven veriyor hem öne hem arkaya baya is yapiyor Aurelio fenerden ayrildi fenerin orta sahasi cökdü ayhan ne yapiyor dün bir kez daha gördük ayhani böyle rezil bir takima karsi bille ileri pas en fazla 4-5 tane atdi hepside rakibe gecen senede bütün sezon kac tane assit yapdi kac tane goll atdi yetersis bana göre hersey ortada Renkdas

Aurelionun kalıtesine laf eden biri yok onun tarzı bir oyuncuya ihtiyacımız yok şuan Deco gibi Van der Vaart gibi Riquelme gibi bir beyine ihtiyacımız var

bence bir çoğumuz sadece futbolun hucum kıskını düşünüyoz.bence takımın en çok aurelio gibi yada oyunun iki yönünüde iyi oynayabilen bir futbolcuya ihtiyacı var.yoksa daha çok barış gibi sadece koşan,ayhan gibi sağa sola pas atan oyuncularla oynarız.

bence bir çoğumuz sadece futbolun hucum kıskını düşünüyoz.bence takımın en çok aurelio gibi yada oyunun iki yönünüde iyi oynayabilen bir futbolcuya ihtiyacı var.yoksa daha çok barış gibi sadece koşan,ayhan gibi sağa sola pas atan oyuncularla oynarız.

süper yorum...:ka05:

Allahınızı severseniz şu devşirme oyuncunun başlığını yukarı taşımayın.istemiyorum arkadaş bu adamı

Allahınızı severseniz şu devşirme oyuncunun başlığını yukarı taşımayın.istemiyorum arkadaş bu adamı

Allahınızı severseniz (severiz tabi) şu devşirme oyuncunun başlığını yukarı taşımayın(oldu peki).istemiyorum arkadaş bu adamı(kimi istersin ona yazalım hemen)

az önce ntvspor' da fuat akdağ; aurelio' nun galatasaray' la anlaştığı şeklinde bir söylenti var, diye son dakika haberi verdi.

Spor Servisi'nde az önce aurelio'nun florya'da olduğu söylendi her an açıklanabilirmiş

Geri
Üst Alt