# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Aurelio gelir ve Emana gelmezse ben yönetime küseceğim ve almayacağım forma. Akılları başlarına gelsin. Kimmiş ki Aurelio, zaten çakma. Bize Emana lazım. Para yoksa borçlansınlar bana ne. Ben Emana gelmez ise bu takımı izlemeyi redediyorum. Hem ben herşeyi daha iyi biliyorum. Bana ne yaaa Avrupa 3. sü Milli takım olmuşsa... Bence şans zaten. Dünya 3.lüğü de şans.... Hem şanslar bizi buluyor zaten. :f68.gif:

Kimsenin şans demesini istemiyorsan bu devamlılıkla olur, devamlılık ta 32 yaşındaki çakma, sakat, yetenek yoksunu adamları alarak olmaz. Elimizdeki Ayhanın, Sabrinin değerini bilmeyelim, sövelim bunlara, ama oley Aurelio geliyo demek nasıl bir takıma sahip çıkmaysa artıki sen kendi kafana göre dalganı geç. O zaman sağa da Keitayı almasaydık, Kazımı filan isteseydik Aziziden, böyle çakmalara ne kadar da davetkarsınız. Gerçi Kazım bile fazla oldu, sola da İbrahim Üzülmez fena gitmezdi hem milli hem yerliya.

Aurelio gelsin tabi ki ancak bir tane daha orta saha şart.

Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Tobias Linderoth, Marco Aurelio, Ayhan Akman, Transfer, Emre Çolak, hatta Arda Turan. tamam işte bu orta sahanın sırtı yere gelmez.

Kimsenin şans demesini istemiyorsan bu devamlılıkla olur, devamlılık ta 32 yaşındaki çakma, sakat, yetenek yoksunu adamları alarak olmaz. Elimizdeki Ayhanın, Sabrinin değerini bilmeyelim, sövelim bunlara, ama oley Aurelio geliyo demek nasıl bir takıma sahip çıkmaysa artıki sen kendi kafana göre dalganı geç. O zaman sağa da Keitayı almasaydık, Kazımı filan isteseydik Aziziden, böyle çakmalara ne kadar da davetkarsınız. Gerçi Kazım bile fazla oldu, sola da İbrahim Üzülmez fena gitmezdi hem milli hem yerliya.

Zaten Fatih Terim' de bu işten anlamıyor. Türkiye' de o kadar futbolcu var adam takmış bir kere Aurelio' yu oynatıyor. Fatih Terim kim ki zaten??? Bir kere UEFA kupası kazanmış. Eeee ne olmuş yani. Fiorentina ve Milan' ın teknik direktörü olmuş. Eeee ne yani??? Kovulmadı mı kovuldu işte... Ama Türkiye' de bir tane bile yok İtalya' da hoca olmayı başarabilen ve hala saygı görüyor. Bana neeee yaaaa. Ben anlamam. Fatih Terim futbolu bilmiyor. Rijkaard ve Üstünel' de bilmiyor. Ben biliyorum ama. Çakma, sakat, yetenek yoksunu Aurelio' yu en iyi ben biliyorum. Dedim ya ben futbol bilginiyim. Aslında forum sayfalarında harcanıyorum. Benim yerim Rijkaard' ın yeri Terim' in yeridir. :asd::D

Böyle bir transfer olucaksa, Rijkaard muhakkak fikir beyan etmiştir.Rijkaard'dan daha iyi bildiğini düşünen varmı futbolu?

kimse rijkaard futbolu bilmiyor demiyor ama bizim yönetim aldatmayı acayip şekilde iyi yapıyor.

bu yönetim degilmi rijkaarda alsana türkiyenin en iyi ortasahası mustafa sarp diyen.

alsana türk milli takım stoperi gökhan zan avrupada bundan iyisi bulunmaz.

alsana en iyi sağ bek sabri yüzyılın balonu..

diyip rijkaarda yediren?

benim korkum oki rijkaardı yine aldatıp aurelioyu kral bir orta saha gibi rijkaarda yedirmeleri :confused::confused::confused:

Aurelio gelsin tabi ki ancak bir tane daha orta saha şart.

Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Tobias Linderoth, Marco Aurelio, Ayhan Akman, Transfer, Emre Çolak, hatta Arda Turan. tamam işte bu orta sahanın sırtı yere gelmez.

Bende katılıyorum bu görüşe.Arda nın ne oynayacağı hala belli değil.Genel olarak

----Mehmet-----

Ayhan------Arda

gibi oynayacağımız görüşü var.Ama Arda orda oynayabilirmi meçhul.Aurelio ile Hücumu daha etkili bir ortasaha ve stoper alınırsa çok iyi olur.

İnşallah olır.Zor görünüyor

uğur-sabri

nonda-özgürcan idare edecek artık .

ARKADASLAR SUNU ANLAMIYORUM.HEM TURK,HEM UCUZ HEMDE BİLDİĞİMİZ BİR OYUNCU MARCO...NEDEN GELMESİNKİ...DAHA 1 SENEYE KADAR TÜRKİYEDE ALTERNATİFİ OLMAYAN ADAM DENİYORDU MARCO AURELIO İÇİN..HEMDE BUNU YAZAN febeş MEDYASININ ÖNDE GELENLERİYDİ...BİZE GELİNCE NE YAZACAKLAR MERAK EDİYORUM...

kimse rijkaard futbolu bilmiyor demiyor ama bizim yönetim aldatmayı acayip şekilde iyi yapıyor.

bu yönetim degilmi rijkaarda alsana türkiyenin en iyi ortasahası mustafa sarp diyen.

diyip rijkaarda yediren?

benim korkum oki rijkaardı yine aldatıp aurelioyu kral bir orta saha gibi rijkaarda yedirmeleri :confused::confused::confused:

İnsan eleştirilir ama böyle de eleştirilmez.Rijkaard bir futbolcunun durumunu ,perfonmansını göremeyecek kadar futbol cahili mi?

diyip rijkaarda yediren?

Ortam dinlemesi falan mı yapıyorsun? "Al sana", "en iyi bu"

Başka var mı transfer haberi? Bak merak ediyoruz burda. Herkes senden haber bekliyor. Başka ne diyor yönetim? :2aloh1:

Duygu sömürüsü yapmaktan vazgeçin. 2 sene önce olsa kimse sesini çıkarmazdı, ama 31 yaşına gelmiş, üstelik ağır bir sakatlık geçirmekte olan, ne zaman düzeleceği ve sahalara döneceği belli olmayan, sahalara dönse dahi eski performansını yakalayıp yakalayamayacağı muamma olan bir futbolcunun alınmasını istemiyorum. Üstelik aynı durumda bir Linderoth varken. Ayrıca Mehmet Aurelio aranan adam değil. Kadroyu şişirmekten başka işe yaramaz.

Zaten Fatih Terim' de bu işten anlamıyor. Türkiye' de o kadar futbolcu var adam takmış bir kere Aurelio' yu oynatıyor. Fatih Terim kim ki zaten??? Bir kere UEFA kupası kazanmış. Eeee ne olmuş yani. Fiorentina ve Milan' ın teknik direktörü olmuş. Eeee ne yani??? Kovulmadı mı kovuldu işte... Ama Türkiye' de bir tane bile yok İtalya' da hoca olmayı başarabilen ve hala saygı görüyor. Bana neeee yaaaa. Ben anlamam. Fatih Terim futbolu bilmiyor. Rijkaard ve Üstünel' de bilmiyor. Ben biliyorum ama. Çakma, sakat, yetenek yoksunu Aurelio' yu en iyi ben biliyorum. Dedim ya ben futbol bilginiyim. Aslında forum sayfalarında harcanıyorum. Benim yerim Rijkaard' ın yeri Terim' in yeridir. :asd::D

Yazdıklarımı iyi okursan Fatih Terim kimki tarzında birşey bulamazsın, ama bazı teknik adamların tuttuğu oyuncular vardır, eğer tersine olsaydı kimsenin kimseyi beğenmeme lüksü olamazdı, aynı Terim Üzülmezi de oynatıyor, neden onunla ilgili cevap veremiyorsun? Rijkaard da Aurelioya onay vermiş olabilir ama özellikle istediğinden değil, izlememiştir, ama milli ve yerli olduğunu öğrenince neden olmasın demiştir, ama biz senelerdir izlediğimize ve karşı tarafın devşirmesi oluşuna göre karşı çıkabiliriz tabiki. Bana o zaman senin beğenmediğin iki isim söyle, sonra da ben sana o zaman niye TD onu oynatıyordu, ben daha iyi bilirim bak gibi çocukça yazılar yazıyım olur mu?

MEHMET AURELİO GALATASARAY KULÜP BİNASINDA MI?

NTV SPOR'da Mehmet Aurelio'nun G.Saray Kulüp binasında mı olduğu, yoksa G.Saray Kulübü ile anlaştığı yolundaki haberleri, bir anda dalga dalga yayıldı.. PEKİ GERÇEK NE? AURELİO G.SARAY KULÜP BİNASINDA MI? TURKSPOR.NET ADNAN SEZGİN'E SORDU..

Turkspor.net NTV SPOR un haberini Adnan Sezgin'e sordu..

Sezgin "Bunlar nereden uyduruyorlar.. Nasıl böyle haber veriyorlar.. Yalan tamamen yalan.. " diyerek kesin bir dille yalanladı..

Aslında turkspor.net kendisine direk gelmeyen istihbaratları ve bu tür yalan haberleri verme taraftarı olmamasına rağmen, ziyaretcilerinin merakını gidermek için konuyu araştırdı..

Ancak ne var ki, bazı yorumcular, yazarlar, televizyon kanalları ve internet siteleri, yarım yamalak haberlerle, sanki kendilerine gelen bir istihbarat varmış gibi haberler vererek, hem kendi isimlerini gündeme getirmekte, hem de bulundukları kurum , kuruluş ve internet sitesine ilgi çekmeyi amaçlamakta.. Karnından konuşan, ancak hiç bir zaman yer zaman mekan ve İSİM vererek haber veremeyen bu kişi ya da kurumların yaptıkları tek şey.. Taraftar heyecanı ve duyguları ile oynamak..

Bu tür yarım yamalak haberleri turkspor.net e doğrulatmak için yorum yazan, mail atan bütün takım taraflarını, bu haberleri yayan kişi kurum ve kuruluşlara sert tepki göstermeye davet ediyoruz..

Bu gibi dedikodu haberlerini bundan böyle , araştırmayacağımızı da belirtiyoruz..

Çünkü bu işin sonu yok.. Tüm yalan haberleri, tüm yalan transferleri turkspor.net in doğrulatma gibi bir misyonu da yok, ihtimali de yok..

turkspor.net

diyip rijkaarda yediren?

rijkaardın aureliyou bilmeme htimali varmı..

adam bu sene ispanyada oynadı.. rijkaard muhakkak görmüştür onu. ayrıca milli takım maçlarında.. hiç görmediyse bile bu ara la liga maçlarından videolarını izleyip raporunu sunmuştur..

kim kime ne yediriyor anlamadım:)

İnsan eleştirilir ama böyle de eleştirilmez.Rijkaard bir futbolcunun durumunu ,perfonmansını göremeyecek kadar futbol cahili mi?

rijkaardı eleştiren kim?

fıtbol cahili degil ama adamın önüne kötü malzeme veriyorlar ve iyi yemek istriyorlar.

adam iyi ki bu ortasaha ve stoperlere bu işin olmuyacağını anladı onun çin transfer istiyor ama yönetim yine onu aldatma peşinde koşuyor.

Abi neden herkez Mehmede yoğunlaştı bir duyum mu var anlamadım:D:D cevaplarsanız sevinirim

ARKADASLAR SUNU ANLAMIYORUM.HEM TURK,HEM UCUZ HEMDE BİLDİĞİMİZ BİR OYUNCU MARCO...NEDEN GELMESİNKİ...DAHA 1 SENEYE KADAR TÜRKİYEDE ALTERNATİFİ OLMAYAN ADAM DENİYORDU MARCO AURELIO İÇİN..HEMDE BUNU YAZAN febeş MEDYASININ ÖNDE GELENLERİYDİ...BİZE GELİNCE NE YAZACAKLAR MERAK EDİYORUM...

marconun neresi ucuz?

kulübü en az 4m ister kendiside 2.5m bumu ucuz?

üstelikte sakat 2 ay boyunca.

Duygu sömürüsü yapmaktan vazgeçin. 2 sene önce olsa kimse sesini çıkarmazdı, ama 31 yaşına gelmiş, üstelik ağır bir sakatlık geçirmekte olan, ne zaman düzeleceği ve sahalara döneceği belli olmayan, sahalara dönse dahi eski performansını yakalayıp yakalayamayacağı muamma olan bir futbolcunun alınmasını istemiyorum. Üstelik aynı durumda bir Linderoth varken. Ayrıca Mehmet Aurelio aranan adam değil. Kadroyu şişirmekten başka işe yaramaz.

Katılıyorum. +1905

Yazdıklarımı iyi okursan Fatih Terim kimki tarzında birşey bulamazsın, ama bazı teknik adamların tuttuğu oyuncular vardır, eğer tersine olsaydı kimsenin kimseyi beğenmeme lüksü olamazdı, aynı Terim Üzülmezi de oynatıyor, neden onunla ilgili cevap veremiyorsun? Rijkaard da Aurelioya onay vermiş olabilir ama özellikle istediğinden değil, izlememiştir, ama milli ve yerli olduğunu öğrenince neden olmasın demiştir, ama biz senelerdir izlediğimize ve karşı tarafın devşirmesi oluşuna göre karşı çıkabiliriz tabiki. Bana o zaman senin beğenmediğin iki isim söyle, sonra da ben sana o zaman niye TD onu oynatıyordu, ben daha iyi bilirim bak gibi çocukça yazılar yazıyım olur mu?

Evet ya unuttum. Bu Terim yok mu? Zaten işi gücü şu "tuttuğu oyuncular". Terim' in amacı başarılı olmak değil, tuttuğu oyuncuları oynatabilmek. O yüzden Terim gibi milliyetçi adam bile Aurelio' yu oynatıyor ama Nobre' yi oynatmıyor. Öyle ya "tuttuğu oyuncu" çünkü.

H.Balta, sakat olduğunda veya stoperde oynaması durumunda ben olsam Terim' in yerine süreki hata yapan ve kendi takımında oynamayan ağır Volkan Yaman ile Sivas' lı arkasına top kaçıran Hayrettin' i oynatırdım. Ya aslında başka alternatifleri de vardı Terim' in. Mesela Roberto Carlos. Ya da Trabzon' lu Cale. Bunlar oynasa olmaz mı? Bak gördüğün gibi bir sürü altrenatif var.

Ah Terim şu tuttuğun oyuncular yok mu senin. Ahhhh ahhhh :eek:

Geri
Üst Alt