# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

marconun neresi ucuz?

kulübü en az 4m ister kendiside 2.5m bumu ucuz?

üstelikte sakat 2 ay boyunca.

Atıyon tutarsa :) Bir. Klubu 1.5 m avro istiyor. iki. kendisinin nekadar istediğine dahir bir bilgim yok ama dediğin gibi 2.5 m avro isteciğini düşünmem çünkü gs yapmaz ozaman

Evet NTVsporda açıkladılar mehmet ile anlaştı gs diye son dk geçti hatta dediler floryada sonrada yanlış anlaşılma olmuş floryada değilmiş dediler .

Tesekkürler...Açıkcası üzülmedim de sevinmedim de ama Kadro baya bi şişiyor ve hep aynı tür adamlar...

Gerçekten Yazık...

Atıyon tutarsa :) Bir. Klubu 1.5 m avro istiyor. iki. kendisinin nekadar istediğine dahir bir bilgim yok ama dediğin gibi 2.5 m avro isteciğini düşünmem çünkü gs yapmaz ozaman

ne atması,bu aurelio degilmiydi fenerden 3.5m isteyen ve alamayınca başka kulübe giden?

1.5m içinmi bize gelecek? gerçi 1.5 bile fazla:D:D:D

kulubününde 1.5mye bırakacağını sanmam bıraksalarda 1.5m verilecek adam değil bize bu tarz oyuncu laızm değil,transfer hakkımızı daha iyi biri ile doldurmalıyız diyorum ben sadece.

Evet ya unuttum. Bu Terim yok mu? Zaten işi gücü şu "tuttuğu oyuncular". Terim' in amacı başarılı olmak değil, tuttuğu oyuncuları oynatabilmek. O yüzden Terim gibi milliyetçi adam bile Aurelio' yu oynatıyor ama Nobre' yi oynatmıyor. Öyle ya "tuttuğu oyuncu" çünkü.

H.Balta, sakat olduğunda veya stoperde oynaması durumunda ben olsam Terim' in yerine süreki hata yapan ve kendi takımında oynamayan ağır Volkan Yaman ile Sivas' lı arkasına top kaçıran Hayrettin' i oynatırdım. Ya aslında başka alternatifleri de vardı Terim' in. Mesela Roberto Carlos. Ya da Trabzon' lu Cale. Bunlar oynasa olmaz mı? Bak gördüğün gibi bir sürü altrenatif var.

Ah Terim şu tuttuğun oyuncular yok mu senin. Ahhhh ahhhh :eek:

Niye ısrarla bir noktaya yoğunlaşıyorsun dediklerime cevap veremeyeceğini düşündüğündenmi?

ne atması,bu aurelio degilmiydi fenerden 3.5m isteyen ve alamayınca başka kulübe giden?

1.5m içinmi bize gelecek? gerçi 1.5 bile fazla:D:D:D

kulubününde 1.5mye bırakacağını sanmam bıraksalarda 1.5m verilecek adam değil bize bu tarz oyuncu laızm değil,transfer hakkımızı daha iyi biri ile doldurmalıyız diyorum ben sadece.

Sen demişssin klubu 4 milyon avro bende diyom atma din kardeşiyiz 1.5m avro istiyor ben kendisinin nekadar isteceği konusunda bilgim olmadığını söyledim :)):cay::cay::m26::m26:

Adnan Sezgin yalanlamis.Yok böyle bisey diyo..

Turkspor haberi

Uyduruk haber demis Sezgin

Adnn szgin sadece floryada oldugunu yalanlamış böyle bir transfer yok dememişki:D

arkadaşlar konuyla alakası yok ama forma tanıtımı gstv de saat kaçta veriliyor? haberi olan varmı.

Deco gelse hayir demeyiz tabii güle oynaya isterim Deco gibi bir oyuncuyu ama Deconun defansif yönü nasil?

Geri
Üst Alt