# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

bonservissiz olacaksa eğer karşı değilim.

söylentiler ilk çıktığı zaman çok karşı çıkmıştım ama yumuşadım biraz. :D

topal istikrarsız, tobi belirsiz, ayhan-barış tek ön libero oynayabilecek adamlar değil...

yani topal ve tobi'nin çoğu maçta bizi yalnız bırakabileceğini düşünürsek m.sarp sıkı sık forma bulacak gibi duruyor.

ne yalan söylim m.sarp yerine aurelio'yu görmek isterim.

ayrıca topal'dan başka takımda kesici orta saha da yok, aurelio gelirse eksikliğini o kadar aramayız.

ama kadro da çok şişecek, hak veriyorum o yüzden.

m.sarp gönderilerek aurelio alınsa güzel bir hamle olur ama o da yeni alındı, olmaz sanki.

Gereksiz bir transfer.Ayrıca fenere darbe olsun diye Lugano ve Aurelio yu alsak ne gerek...Bizim adamlarımız bize yeter özellikle Lugano nun da adı geçiyor buna tahammül edemiyorum ben.O adamın işi olamaz bizim takımımızda...

İstediği kadar sakatlık, ceza vs olsun...

Linderoth

Mehmet Topal

Barış Özbek

Ayhan Akman

Mustafa Sarp...

5 tane Ön liberon var. Daha ne?

Oncelikle bir duzeltme yapalim. Bu saydigin isimler Topal ve Linderoth disinda tam olarak on libero diyemeyiz. Baris Sarp Ayhan bunlar daha cok sol ve sag IC oyuncularidir. Yani suanki sistemin orta 3lunun solu ve sagi. Hatta buna Linderoth'u bile ekleyebilirsiniz. Suan kesicilik konusunda Topal 1 numara. Digerlerinden topu kesmesini bekleyemezsin cunku beceremezler. Birde iste Linderoth bunu biraz becerebilir ama digerleri beceremez. Bu yuzden Aurelio cok iyi gider bu takima. Aurelio hem on libero olarak oynar hemde ic oyuncusu olarak.

Oncelikle bir duzeltme yapalim. Bu saydigin isimler Topal ve Linderoth disinda tam olarak on libero diyemeyiz. Baris Sarp Ayhan bunlar daha cok sol ve sag IC oyuncularidir. Yani suanki sistemin orta 3lunun solu ve sagi. Hatta buna Linderoth'u bile ekleyebilirsiniz. Suan kesicilik konusunda Topal 1 numara. Digerlerinden topu kesmesini bekleyemezsin cunku beceremezler. Birde iste Linderoth bunu biraz becerebilir ama digerleri beceremez. Bu yuzden Aurelio cok iyi gider bu takima. Aurelio hem on libero olarak oynar hemde ic oyuncusu olarak.

Aslında Barış'a kızıyoruz. Ofans yönü kötü, pasları düzgün değil, teknik değil diye.

Barış'ın konuşması vardı. Benim asıl mevkim ön libero diye. O da orada oynaya bilir.

Marco konusunda; ben de artık gelmesini istiyorum. 60'ın üzerinde maça çıkacak futbolcular. Marco kaliteli biri.

Hmm vAllah ben pek Barista tipik on libero tipi goremedim. Baris'in hic bir ozelligi yok, bi tek kosuyor ve bazen cok cirkefce fauller yapiyor. Sonra ben birsey yapmadim diyor. Baris'i Allah'tan bi daha ilk 11 gormeyiz, en azindan surekli degil. Boyle olacagi belliydi zaten. Rijkaard'in Baris'i kesecegi ortadaydi malum Baris'in hic bir ozelligi yok. Ama umarim Rijkaardla kendini gelistirir ama pek umudum yok tipi Sabri'deki gibi.

Hmm vAllah ben pek Barista tipik on libero tipi goremedim. Baris'in hic bir ozelligi yok, bi tek kosuyor ve bazen cok cirkefce fauller yapiyor. Sonra ben birsey yapmadim diyor. Baris'i Allah'tan bi daha ilk 11 gormeyiz, en azindan surekli degil. Boyle olacagi belliydi zaten. Rijkaard'in Baris'i kesecegi ortadaydi malum Baris'in hic bir ozelligi yok. Ama umarim Rijkaardla kendini gelistirir ama pek umudum yok tipi Sabri'deki gibi.

Bize gelmis gecmis en iyi önlibero Conceicao idi.Gercekten kiymetini bilemedik.

Adamdan Messi gibi oynamasini bekledik kadroda baska adam olmadigi icin.

Ama Conceicao´dan sonra öyle bir Önlibero gelmedi birdaha Galatasaray´a.

Keske simdi 30 yasinda olsaydi ve simdi transfer edilmis olsaydi..

Biraz nostalji yapmak geldi icimden kusura bakmayin:D

Aurelio yalanlaması

06 Ağustos 2009 Perşembe * 08:42

Galatasarayımızdan Mehmet Aurelio konusunda açıklama geldi.

Transfer döneminin hızlı takımlarından Galatasarayımızdan Mehmet Aurelio konusunda açıklama geldi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, adı sıkça Galatasaray ile anılan Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Aurelio ile ilgilenmediklerini açıkladı. Fenerbahçe ile davalık olan Aurelio, Real Betis forması giyiyor.Kaynak: Hürriyet

Aurelio yalanlaması

06 Ağustos 2009 Perşembe * 08:42

Galatasarayımızdan Mehmet Aurelio konusunda açıklama geldi.

Transfer döneminin hızlı takımlarından Galatasarayımızdan Mehmet Aurelio konusunda açıklama geldi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, adı sıkça Galatasaray ile anılan Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Aurelio ile ilgilenmediklerini açıkladı. Fenerbahçe ile davalık olan Aurelio, Real Betis forması giyiyor.Kaynak: Hürriyet

Tamam ozaman aurelio galatasarayda :mad:

Onu bunu bilmem de ntvspor bile bu transfere kesin gözüyle bakıyor. ''Mahkeme kararı açıklandıktan sonra Galatasaray imzayı attıracak'' tarzında birşey söylemişti sunucu. Hele bir transfer olsun, ondan sonra doğru yanlış tartışırız sabaha kadar.

Onu bunu bilmem de ntvspor bile bu transfere kesin gözüyle bakıyor. ''Mahkeme kararı açıklandıktan sonra Galatasaray imzayı attıracak'' tarzında birşey söylemişti sunucu. Hele bir transfer olsun, ondan sonra doğru yanlış tartışırız sabaha kadar.

Okan, biz şimdiden yanlış olduğunu söylüyoruz işte yol yakınken vazgeçsinler:D Valla gidiş geleceğini gösteriyor hiç istemesem de.

FeNerasyon kararini degistirmez fener bu isleri cok iyi yapiyor örnekler ortada ortega appiah simdide aurelio

Aurelio ile sözleşmeyi imzaladıgımız an Linderothun sözleşmesi fesh edilicekmiş diye birşey duydum nekadar dogru bilmiyorum.

Gelse fena mı olur yani bonservisi yok gibi bişey zararını görmeyiz ki.

Valla içim ısınmıyor bir türlü gelmesi fikrine, hem yaş, hem alacağı para, ayrıca oyununu açıkçası beğenmiyorum, tabi bu benim şahsi kanaatim. Buradaki fikirlerine itibar ettiğim birçok arkadaş gelmesi taraftarı, gelirse inşallah yanıltır beni ne diyim:D

fenere çelme takalım diye gelecekse biz o kadar küçük işlerin takımı hiçbir zaman olmadık olmayız da..Bu gibi hareketleri bjk ve fb kendi aralarında yapıyorlar zaten...Ama eğer rijkaard gelmesini istiyorsa kapımız sonuna kadar açık bizde taraftar olarak gereken desteği veririz..Bence iyi de transfer olur ama o bölgede ki şişkinliği de bir ölçüde gidermek lazım..Aynı tip çok oyuncumuz olucak ve takımları farklı yapan bünyesinde ki farklı tip oyunculardır...

Aurelio cok kalite cok Hirsli

oyunu iki yönlü oyniyabilen bir oyuncu bize gelrise ben idaa ediyorum her mac banko oynar fenerde oynamis diye bazilari istemiyor servette tomasda fenerde oynadi bize geldiler adam oldular Formanin hakkini verdiller ve aurelio gelirse EN AZ onlar kadar basarilli olur

Aurelio cok kalite cok Hirsli

oyunu iki yönlü oyniyabilen bir oyuncu bize gelrise ben idaa ediyorum her mac banko oynar fenerde oynamis diye bazilari istemiyor servette tomasda fenerde oynadi bize geldiler adam oldular Formanin hakkini verdiller ve aurelio gelirse EN AZ onlar kadar basarilli olur

Katılıyorum

Linderotha tercih ederim zaten Aurelio gelirse Tobiye by by:wave:

Nondanında bugun son sansı kendine çeki düzen verip toparlanamassa 1 by byda ona :wave:

Geri
Üst Alt