# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Tobi kalite olarak Aurelio'dan daha iyi fakat, sakatlıktan sonra uzun vadede performansı soru işareti..

Aurelio cok kalite cok Hirsli

oyunu iki yönlü oyniyabilen bir oyuncu bize gelrise ben idaa ediyorum her mac banko oynar fenerde oynamis diye bazilari istemiyor servette tomasda fenerde oynadi bize geldiler adam oldular Formanin hakkini verdiller ve aurelio gelirse EN AZ onlar kadar basarilli olur

Aynen.Bende böyle düsünüyorum..Linderoth´u bekleyecegimize Aurelio´yu bekleriz.Hem bir yabanci hakkimiz dogar hemde akillica bir is yapmis oluruz.

Cünkü Aurelio Linderoth´dan cok daha teknik ve Rijkaard´in anlayisina daha cok uyuyor diye düsünüyorum.Bugünkü macta Linderoth´u dikkatlice izleyecegim.

Bugün Linderoth´un akibeti belli olur sanirim...Cok iyi oynarsa kalmayi basarir.

Ama bisey yapamayip bir de üstüne sakatlanirsa bu is biter...

Bence Linderoth bugün oynayacak ama Gaziantep macinda yine sakat olacak...

Nonda'nin sansi falan kalmadi bence. Gonderilebilirse zaten gonderilir. En gec ocakta yolcudur kendisi bence.

Aurelio gelirse Linderoth yinede kalmalidir EGER sakatlik sorunu falan olmicaksa bundan sonra. Olacaksa gonderilsin.

Bu arada, Adnan Sezgin yalanlasada Aurelio ile anlastigimizi herkez biliyor. Dava sonuclanirsa aliriz ama sonuclanmaz. Fenerin kirli elleri Federasyonun uzerinde. Ben olsam Federasyonu sikayet ederim Fifa'ya ...

beyleer bu arada artık süper lig maçlarını trt alıcak mış bazı yerlerde yazıo eğer dpğruysa seneyee çok rahtlıcaz..

beyleer bu arada artık süper lig maçlarını trt alıcak mış bazı yerlerde yazıo eğer dpğruysa seneyee çok rahtlıcaz..

Orasi belli olmaz renktas. Fakat TRT bu isin icine girecek. Yani TRT, Digiturk, D-Smart kesin olarak ihaleyi almak icin cabalayacak. Belki buna 1,2 isim daha eklenir. Ntv falanda olabilir ama saydigim 3lu kesin var bu isin icinde.

Ama TRT'ye acikcasi fazla sans vermiyorum. INSANLAR oy kullanabilse, herkez TRT der ama iste oyle oylama falan yok. Parayi basan alir ihaleyi. Eeeh TRT ne kadar verebilecek ki? Suan bana gore en guclu aday D-smarttir ...

Tobias'ın sakatlığı falan yok arkadaşlar.Tobi tamamen sakatlıktan kurtuldu kaç aydır idman yapıyor bu akşamda ilk 11deki yerini alacaktır.

Orasi belli olmaz renktas. Fakat TRT bu isin icine girecek. Yani TRT, Digiturk, D-Smart kesin olarak ihaleyi almak icin cabalayacak. Belki buna 1,2 isim daha eklenir. Ntv falanda olabilir ama saydigim 3lu kesin var bu isin icinde.

Ama TRT'ye acikcasi fazla sans vermiyorum. INSANLAR oy kullanabilse, herkez TRT der ama iste oyle oylama falan yok. Parayi basan alir ihaleyi. Eeeh TRT ne kadar verebilecek ki? Suan bana gore en guclu aday D-smarttir ...

TRT ne kadar verebilecek mi ???? Ondan zengin basın kurumu mu var Türkiye'de bizim vergilerimiz nereye gidiyor zannediyorsunuz

Hem Tarkana, Hadise'ye, Yorumcu Hakan'a vereceğine paraları

Lig macları icin versin en azından hayır duası alırlar

Linderoth eskisi gibi olsa gerek yok diyecem ama nerdeyse 2 sezon top oynamadı sakatlığı düzelse bile eski formunu yakalaması 6 ay sürer. Zaten sakatlığı çok kötü ben açıkçası güvenmiyorum.

Aurelio gerçekten iyi olur. Hem yabancı hakkımız olur. Umarım gerçekleşir bu transfer.

TRT ne kadar verebilecek mi ???? Ondan zengin basın kurumu mu var Türkiye'de bizim vergilerimiz nereye gidiyor zannediyorsunuz

Siyaset konuşmayı bıraktım ama RTE de istiyor TRT yi

O belli olmaz işte 3-4 maç dener FR onu.Eğer iyi bir performans gösterirse ki kesinlikle gösterir.Takımda kalır.Ben tobinin değilde Topal'ın gideceğini düşünüyorum.

Faruk Arda ve Mehmet Topal Rijkaard tarafından biraz daha parlatılınca satılır daha yuksek fiyata şimdi degil belki Barısta gidebilir bilemiycem çünki Rijkaard pek Barısı yeterli gördü gibi gelmedi bana

Hmm oyleyse TRT alabilir ama yinede pek ihtimal vermiyorum. Yani TRT'ye yedirmezler lig maclarini. Ne yapip edip $!keyle yinede birseyler ayarlarlar ve kendi aralarinda hallederler. Malum burasi Turkiye ...

Başkanlar istemeyebilir :)

iyi para verebilirlerse onlarda ister ama açıkcası çok yüksek rakamlara gideceği kesin ihalenin o yüzden trt dayanabilirmi bilmiyorum ama eğer alırsa ilk defa bu yönetim akıllı bir adım atar dilini bilmediğimiz kanal yerine tüm toplumun 5 den 85 yaşına kadar herkesin sevdiği bir organizasyonu yayınlarsalar çok dua alırlar bencede vergilerimiz saçma şeylere gideceğine böyle şeylere gitsin inşallag trt alır yanındayız:cool:

Aynen.Bende böyle düsünüyorum..Linderoth´u bekleyecegimize Aurelio´yu bekleriz.Hem bir yabanci hakkimiz dogar hemde akillica bir is yapmis oluruz.

Cünkü Aurelio Linderoth´dan cok daha teknik ve Rijkaard´in anlayisina daha cok uyuyor diye düsünüyorum.Bugünkü macta Linderoth´u dikkatlice izleyecegim.

Bugün Linderoth´un akibeti belli olur sanirim...Cok iyi oynarsa kalmayi basarir.

Ama bisey yapamayip bir de üstüne sakatlanirsa bu is biter...

Bence Linderoth bugün oynayacak ama Gaziantep macinda yine sakat olacak...

Benim görüşüme göre Linderoth Aurelio'dan kat kat daha kaliteli bir oyuncu, fizik gücü de daha üst düzeyde,disiplinli. Öyle olmasaydı zaten onun geçirdiği sakatlık herhangi başka bir topçunun futbol kariyerini bitirirdi. Ama şu an emin olun hiçbir sakatlığı yok ve fizik gücü de üst düzeyde. Ben Tobi'ye çok güveniyorum ve bence onu da bu seneki yeni bir transferimiz sayabiliriz. Oynadığı zaman ne kadar verimli olduğunu da biliyoruz. Bize gelmeden önce hiçbir sakatlık geçirmemişti sadece bizde bir şanssızlık yaşadı ama bu demek değil ki bundan sonra da hep sakat olacak. Ben sadece Tobi'ye güvenin,bir bildikleri var ki 1,5 sene hiç oynatmadan takımda tuttular derim ;)

Geri
Üst Alt