# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Anlamıyorum neden savunma oyuncusu almak varken Aurelio ile ilgileniyoruz takımda orta sahadan bol ne var ? Aurelio'nun özelliklerini saymayın neyi nasıl yaptığını gayet iyi biliyorum :) Umarım bu transfer gerçekleşmez.

linderot gönderilip defansa çok iyi bir futbolcu almamız kaçınılmaz hale geldi,bütün halkaları oluşturduk ve sıra tek halkaya geldi.

aurelio gelince Topal satılacaksa hiç gelmesin Tobias da bugün iyi izlenim verdi yine sakatlık sorunu çıkmaz umarım. ne olacağı belirsiz aurelionun sakatlık derdi var federasyon engelleri var bu engeller aşılırsa iyi olur kadro için ama Topal satılacaksa da 10dan aşağıya gitmemeli 2 yıl sonra aurelionun işi biter sonra ne yapacağız adam arayacağız bu kalitede adamı ne kadara alabilirsiniz Topal değerini bulmadan gitmemeli

topal'ın satılacağı nerden çıktı arkadaşlar???

Bu dakikadan sonra Aurelio'yu almamalıyız. Linderoth biraz daha maç tecrübesi kazansın, maç eksikliğini sıfırlasın, o zaman Aurelio'nun esamesi geçmez hiçbir yerde.

O Linderoth'a haksızlık olur ama Linderoth'ta şunu gördüm pişmandı istemeyerek bile sakatlığı olsa her topa basmaya çalışıyordu,üzgündü,gerçekten çok acı bir durum Linderoth gibi istikrar abidesinin düştüğü durum,destek olmalıyız bu adama gerçekten eğer yakalasa ritmini ön libero'nun kralını izleriz.

Bravo renktaş ben de hep bunu anlatmaya çalışıyordum. Hayatı boyunca sakatlanmamış adam, bize geldi çok büyük talihsizlik yaşadı. O ki İsveç Milli Takımı'na kaptanlık yapmış, yıllarca büyük bir istikrarla oynamış. Linderoth'a birazcık DESTEK ve MORAL takviyesi ile hiç ön libero sıkıntısı çekmeyiz, Tobi'den hiç kimse daha fazla bu mevkinin hakkını veremez.

bu konuya kilit vurma vakti geldi bence...

sarp,topal,ayhan,tobi,barış...

aurelio hiçbirinden kaliteli değil...

zaten fenerliler alışık 2. ligde oynamaya...

bkz. tuncay, aurelio, josiko

Aureli yetersiz bir adam. Ne GS de ne Milli Takım da yeri var.

Aurelio 'yu istemiyordum ama Linderoth yine sakatlanmış ve ameliyat olacakmış.

Linde artık malesef takımda kalamayacak gibi:( Topal da sakat. Kim olur bilmem ama bir önlibero şart gibi artık.

aourelio gerekli bence arkdaşlar. adam tam bir ön libero. linde ve topalın zırt pırt sakatlandığını da göz önüne alırsak bence en güzel karar olur.

Geri
Üst Alt