# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Ferhatta 5 oyuncu üstüne 1 milyon euro vermis.

Iyimisiniz siz ya :)

Mustafa Sarpi nasil soktun onlarin arasina ben onu anlayamadim.

Biliyorum yetenekli bir oyuncu ama 5 futbolcu veripte üstüne 1 milyon euroda verilmez.

Zaten ona su an normal fiyatinin 2 misli fiyat bicerler.

Senin o saydigin 5 oyuncunun toplam degeri ne kadar?

Radyospora menajeri konusmus, gidip sakat oyuncu aliyorlar onlarda,bizde su linde den kurtulsak ,iyi olur!transfer haberleri hic yok bu ara !

Ya bize iyi bir aurelio ilac gibi gelir aslinda, ama sezgin demis ilgilenmiyoruz ,ama SEZGIN bu! hep tersine konusur!

Bu davanın Galatasaray kulübü ile bir ilgisi yok ki.. Aurelio ve Fenerbahçe arasında bir dava...

aurello galiba önümüzdeki hafta imzayı atacak ( tabi tahkim cezayı kaldırırsa )

başta hiç istemiyordum.bunu diğer arkadaşlarımda bilir.ama linderoth ve mehmet topla bakılacak olursa alınmalı diyorum

Bu tahkim ne yapmaya çalışıyor onu anlamıyorum. Nerdeyse transfer dönemi bitecek hala bir karar veremediler. Bence bu işte Aziz'in parmağı var. Kararın çıkması sürekli erteleniyorki adam transfer olsa bile geldiği takıma bir faydası olmasın diye.

Kesin olarak alınmasını istiyorum.Eskiden olsa iyi olur diyordum şimdi alınması gerekli diye düşünüyorum.

Bu tahkim ne yapmaya çalışıyor onu anlamıyorum. Nerdeyse transfer dönemi bitecek hala bir karar veremediler. Bence bu işte Aziz'in parmağı var. Kararın çıkması sürekli erteleniyorki adam transfer olsa bile geldiği takıma bir faydası olmasın diye.

Bizim alacağımız çok net Abi.Azize müthiş panik durumda şu anda.

şerefli tahkim kurulu yine ertelemiş toplantıyı.

be mübarek adam, insanları ve futbolcuyu salak mı sanıyorsunuz ? Sanki biz bilmiyoruz fenerin olmayan haklarını en güzel şekilde savunmak için zaman atlattığınızı.

Geri
Üst Alt