Görkem KARAKÖSE
Tecrübeli Üye
- 4 Ocak 2009
- 4.730
- 0
- 1.331
Cevap: # Mehmet Aurelio
Fenerasyon!!!
Fenerasyon!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence anlaşmış bile olabilir çoktan.
Anlaştık tabi Abi.Bilerek kararı oyalıyorlar.
Azize nin yüzünden.
Aynen.Azize Aurelio bize gelirse çok prestij kaybeder.
Kaybettiği kadar kaybetti zaten bide 3 sene üst üste şampiyon olucaklarmışOrdanda gitti prestij bişey kalmadı zaten
![]()
Bu 3 sene üstüste lafı bana çok dokunuyor.Çok dikkatli olmak zorundayız.
Hiç sorun etmiyorum isterse hakemleri bağlasın bizi yine tutamaz.
Öyle deme Abi ya!Adamların elinde Anelka vardı,Tuncay vardı,Appiah vardı,Aurelio vardı o zaman bile elle kolla gol atıyorlardı.Şimdi neler olacak bir düşünsene.Çok dikkatli olmamız lazım.
İlahi adalet var son maçta ne oldu o sene.?
o el kol bazılarına iade oldu.
Aynen öyle onun için korkmuyorum ben adalet yerini bir türlü bulur.
3 sene diyor adam utanmadan ya!3 sene sonrasını nereden biliyosun ey Aziz Yıldırım?Hayret bişey ya!
Rüyasında görmüştür ak sakallı dediyi ondan böyle konuşmuştur:ciftetelli:
Sanki sen adam alacan da biz ve bjk adam almayacaz.Eğer mantık oysa.Değil işte kardeşim değil!
Yada şöyle olabilir o bunamaya başladı ya biz maçlara 12 kişi çıkarız rakipler 10 felan diye mi düşünmeye başladı acaba .
Aynı insanlar 3 sene önce Adnan Polat 20.45 te Şampiyon olacağını nereden biliyodu dediler.Niye şimdi aynı kişiler susuyor?A.Polat ne deseydi yani fener kesin kazanır biz Şampiyon olamayız mı deseydi?
3 sene diyor adam utanmadan ya!3 sene sonrasını nereden biliyosun ey Aziz Yıldırım?Hayret bişey ya!