Mehmet Baransu ve Aziz'in Avukatı Habertürk TV'deydi

Cevap: CANLI | Mehmet Baransu ve Aziz'in Avukatı Habertürk TV'de

Baransu bu işlerde neden ön plana çıktı bu kadar her şike konuşmalarında adı geçiyor

Kızmayın ama son açıklaması biraz haklı yaww...İlk defa hak verdim adama...

Faik Işık bizim şike yaptığımıza dair delilleri varmış gibi konuşuyor.Burda Faik Işıka sesleniyorum KANITLAYAMAZSAN...

bu avukat melih gökçe gibi :D

Sen delilin var, suçu yakalıyorsun ama suç üstü yapmıyorsun..Hadi geçtim kupaları dağıtıyorsun 1,5 ay insanlar şampiyonum diye seviniyor canının istediği zaman soruşturma açıyor insanların şampiyonluk mutluluğunu ellerinden alıyorsun...Futbola istediğiniz zaman mudahele ederseniz taraftarda istediği zaman mudahale eder....

Tüm program boyunca ilk defa bu kadar uzun ve mantıklı bir cümle kurdu...

Fis Fisin nöbeti geliyor gene,bagirmaya baslayacak :D

polis ve savcının feneri düşürmek boynunun borcu oldu

bu adam suçluyu savunuyor delil olsa gene savunurum diyor tabi ekmek parası

Sen delilin var, suçu yakalıyorsun ama suç üstü yapmıyorsun..Hadi geçtim kupaları dağıtıyorsun 1,5 ay insanlar şampiyonum diye seviniyor canının istediği zaman soruşturma açıyor insanların şampiyonluk mutluluğunu ellerinden alıyorsun...Futbola istediğiniz zaman mudahele ederseniz taraftarda istediği zaman mudahale eder....

Tüm program boyunca ilk defa bu kadar uzun ve mantıklı bir cümle kurdu...

O mutluluğu elinden alınan taraftar hala şike yapan başkanlarını destekliyorsa, hazırlık maçında sahaya girip basın mensuplarına tekme tokat saldırıyorsa mustehak hepsine.

haberturk uydu frekansini bulamiyorum lol

Avukat kendi reklamini yapiyor. Bundan sonra Fenerlilerin yogun talebi bu adamin fiyatini 100 kat artirir. Ama Fenerliler farkinda degil.

Adamin laflari cok ucuz, cok basit laflar ediyor. Mesela diyor ki klasorde yatak odasi isleri gordum. Polis mecbur butun konusmalari dinlemeli. Yoksa bizzat sanik der ki "sen sadece bazi konusmalari secmissin." Polis, savci, hakim mecbur her seyi gorur. Ama iddianamede aciklanmaz, toplumdan gizli kalir.

parasıyla değil mi faik savunacaksın tabi

PARASIYLA DEĞİL Mİ oğlum

azize hastaneye kaldırılmış tekrar

Sizce azizenin hastanelik olmasında avukatın payı var mıdır?

mahallede dayak yedikçe "adam mısın lan" diye çığlık atan ve asla dayak yemekten bıkmayan tiplere benzemektedir :D :D

gssözlükten alıntıdır :D

O mutluluğu elinden alınan taraftar hala şike yapan başkanlarını destekliyorsa, hazırlık maçında sahaya girip basın mensuplarına tekme tokat saldırıyorsa mustehak hepsine.

Daha beter olsunlar....Sadece kurduğu mantık hoşuma gitti ve haklılık payı var biraz olsun..Ama beter olsun, defolup gitsinler bu ülkeden..Türk futbolunun içine edip futbol sevgimizi öldürdü bu lanet takım ve taraftarı - yöneticisi....

azize hastaneye kaldırılmış tekrar

Sizce azizenin hastanelik olmasında avukatın payı var mıdır?

Cezaevinde tv'yi rahatlıkla izleyebiliyorlar mı, istedikleri kanalı vs...Yoksa askerdeki durum ordada geçerli mi??

Geri
Üst Alt