2018-2019 sezonu bu işler için milattı.
O sezon biliyorsunuz maç başlarken TFF'de cezalar açıklanması ile başlayan ve Külüpler Birliği tarafından bize açılan bir ateş var.
Ondan sonra her şey katmerli şekilde olacak biçimde artarak devam etti.
Fenerbahçe'nin tarihsel dip sezonuydu, biz kadro ve hava olarak güçlüydük.
O sezon çekilen acımasız operasyona rağmen, sezon sonu yerel seçim süreci Şubat-Mayıs arasında bizim dik duruşumuz ve tek yumruk halimizle ve motivasyonla birleşince, Başakşehir'in ve Avcı'nın stresi yönetememesinden de faydalanarak şampiyon olabildik.
Hiç unutmuyorum. O sezonun Başakşehir maçında stattaydım. Maçtan sonra şampiyon olduğumuzda içimde bu bir serinin sonu demiştim. Terim'in muhtemelen son şampiyonluğunu yaşadık dedim. Galatasaray'ı da bundan sonra bir süre katmerli kötülük ile öğütecekler dedim.
Sonrası malum..
2019-2020'de kurulan kağıt üzerinde güçlü kadro, ortalama başladı. Pandemi'ye kadar ise müthiş ivme yakaladı. Sonrasında ise Başakşehir, Trabzonspor lobisinin savaşında aradan yine sıyrılır mıyız derken, sistem zar atmaz devreye girdi ve Trabzon'u da yarıştan çekip bizim fişimizi hem onlar hem de biz çektik.
2020-2021 ise bence son 2 yıl ne oluyorsa aynısı olan ilk sezondur. Nefes aldırmayan hakem katliamları hemen her çıkış yapacağımız zaman devreye girdi. Bunun üstüne rakipler de Beşiktaş, Fenerbahçe ne varsa hakem ile kazanmaya başladılar. Sezon sonu Billong Sezonu oldu. Önce bizim Gençler maçında farklı galibiyet hakkımızı gasp ettiler. Sonra da biz Denizli'de son noktayı koyamadık ve 1 gol farkla sezonu 2. bitirdik. Normalde topun sevdiği her sezon şampiyon olma winnerliğina sahip Galatasaray ilk defa doğranma dozajı ile bunu kaybetti. Bir parça daha koptu geneteğimizden ve özgüvenimizden.
2021-2022 sezonu ise Avrupa'da çıkış yaparken ligde paralelinde Fenerbahçe maçı ile başlayıp Altay, Sivasspor vb maçlar ile devam eden 8 haftada bizi bitirdiler. Hem de her maç doğranarak yapıldı bu. Sonra Terim'i kaybettik. Torrent ile iddiasız kalınca da 2-3 parmak bal çaldılar bozuk adalet terazilerinden. Utanmadılar orada da arada doğradılar 13. olurken bile.
Bu sene ise ilk 2-3 maç bir saldılar. Baktılar kötü iken kazanıyoruz, form tutacağız önce Trabzon'da kazandırmadılar, sonra Demirspor maçında durdurdular, Kayseri sonra Alanya ile balyozu indirdiler.