Mehmet Büyükekşi: "VAR sisteminin iptali için tüm kulüplerin talebi gerek"

Var'a yabancı hakem koyacaksın. Var odasının kayıtlarını saklamayacaksın. Var ve orta hakemin iletişim dili İngilizce olacak. Bu kadar basit sorunu çözmek. Ama sizin sorunu çözmek gibi bir derdiniz yok. Sizin tek derdiniz fenere avantaj sağlamak.

ulan oyunu durdurup görüntüleri inceleyip dogru karari verebiliyorsun

bundan daha iyi bir sey olabilir mi yahu

ama bu sistemi kaldirmak istiyorlar he?

ulan tam tayyip kafasi iste

nerede hile hurda var bizim insaniniz hep o taraftadir

sahtekarlar

Var sistemini kaldiramaz uefadan izin filan almali 🤣 bu fenerin kuklasi fetö metö diye agliyordu ali denilen koc sonradan sustu

var ile her golü irdeleyep bazılarına avantaj saglamak icin kullanılıyor bizde yurt dışında farklı

Yabanci var mantıklı. O nedenle imkansız.

ali koc yabancilarla daha iyi calisir bence hele bi de italyan hakemler gelirse
Tabi ki ust klasman yabanci hakemler (VAR) bizim dandik Turk hakemlerden daha iyidir. En azindan bilinc alti suna yaranim buna sempati kurayim kafasi olmaz. Yok onlar daha berbatmis, kime gore? Oyle birsey falan yok. Eger bu hakemler bu yuku kaldiramiyorsa son care yabanci hakemler olur. O da tutmazsa zaten futbolu kapatip gitsinler kimse izlemez bir daha Turkiye'de.

var kesinlikle yabancı olmalı ve bazı ülkelerdeki gibi var odasındaki konuşmalar ve görüntüler paylaşılmalı.

Abartma yaw 😁
O kadar Avrupa maci izledim, bizdeki kadar kotu yonetilen VAR gormedim.
Tek care Yabanci VAR
kötüler ya daha 2 gun once arsenal pool macindaki gabrielin eline bak. ve bu ovulen pl hakemleri. fransada da italyada da oyle hic adalet bekcisi falan degiller yani orda da bariz hatalar yapiyorlar. bu benim gorusum ben yabanci hakem istemiyorum

Boşa polemik yaratmayın, yayınlayın konuşmaları çözülsün bu mevzu.

Baştaki adamlar değişiyor ama adamlardaki vizyonsuzluk bir türlü değişmiyor. Bu TFF nasıl bir güruh ya.

Sanki VAR sistemi olmadan çok mu adaletliydi ligimiz? Mesele sadece VAR sistemi olsa keşke

var varken zaten tonlarca haksızlığa uğruyoruz.

var olması yada olmaması bizim açımızdan hiçbir farka sebep olmayacaktır zannımca.

adalet bizim için yıllardır işleyen birşey değil.

Geri
Üst Alt