Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.294
- 22.138
- 3.553
18 yasinda dilini insanini futbolunu bilmedigi, yabanci sinirinin oldugu, futbolcu yetistirip ve satmasiyla degil tam tersiyle nam salmis, kaosun eksik olmadigi bir ulkeye gelmeye karar verdi baska talipleri de varken. Futbol baska tabii ama sonucta kararlar yine ayni kafadan cikiyor. Ilie, Filipescu da genc yasta gelmislerdi ama onlarin hem milli takim kaptanlari takimdaydi hem de birlikte transfer oldular.
Bruma'nın mental sıkıntısı büyük ürkek ceylan gibi. Top kaptıracağını daha rakibi karşısına aldığı ilk an anlıyorsun zaten.
Özelliklerinin farkında değil. Eğitim konusu zaten facia.
Bizi, bizden sonra gelenleri ve hatta 50-60 yıldır tüm kuşakları nasıl eğittiler ki kararlarımız doğru olsun.
En başınadn beri söylüyorum. Profesyonelleşme saha da olmalıydı. Şirkette değil.
Yıl olmuş 2015 oyuncuya PSİKOLOJİK DESTEĞİ Masör veriyor, böyle saçmalık var mı?
Nerede PSİKOLOJİK DESTEK Birimi
Nerede OYUNCU YETENEĞİNE GÖRE İDMAN PROGRAMI AYARLAYACAK EKİP
Nerede 15-16 yaşında saf yeteneği görüp 1-5 Milyon Euro arasına kulube katabilecek GÖZLEMCİ Ağı
Nerede BİZİM GELECEK PLANIMIZ ŞUDUR DİYEREK YOL HARİTASI ÇİZECEK SPORTİF DİREKTÖR
Bize öğretilen ne ise;
- Kolay yoldan para kazan
- Arkadaşın da olsa iş için kuyusunu kaz
- Başarı için emek sarfetmeden hayaller peşinden git
- Böl, parçala, yönet
- Empati yapma
- Ben merkezci ol
onu futbolda görmeyeceğiz de nerede göreceğiz. Acımasız KAPİTALİZM var bu ülkede.