Mehmet Demirkol: "Esas mesele Bruma değil"

18 yasinda dilini insanini futbolunu bilmedigi, yabanci sinirinin oldugu, futbolcu yetistirip ve satmasiyla degil tam tersiyle nam salmis, kaosun eksik olmadigi bir ulkeye gelmeye karar verdi baska talipleri de varken. Futbol baska tabii ama sonucta kararlar yine ayni kafadan cikiyor. Ilie, Filipescu da genc yasta gelmislerdi ama onlarin hem milli takim kaptanlari takimdaydi hem de birlikte transfer oldular.

Bruma'nın mental sıkıntısı büyük ürkek ceylan gibi. Top kaptıracağını daha rakibi karşısına aldığı ilk an anlıyorsun zaten.

Özelliklerinin farkında değil. Eğitim konusu zaten facia.

Bizi, bizden sonra gelenleri ve hatta 50-60 yıldır tüm kuşakları nasıl eğittiler ki kararlarımız doğru olsun.

En başınadn beri söylüyorum. Profesyonelleşme saha da olmalıydı. Şirkette değil.

Yıl olmuş 2015 oyuncuya PSİKOLOJİK DESTEĞİ Masör veriyor, böyle saçmalık var mı?

Nerede PSİKOLOJİK DESTEK Birimi

Nerede OYUNCU YETENEĞİNE GÖRE İDMAN PROGRAMI AYARLAYACAK EKİP

Nerede 15-16 yaşında saf yeteneği görüp 1-5 Milyon Euro arasına kulube katabilecek GÖZLEMCİ Ağı

Nerede BİZİM GELECEK PLANIMIZ ŞUDUR DİYEREK YOL HARİTASI ÇİZECEK SPORTİF DİREKTÖR

Bize öğretilen ne ise;

• Kolay yoldan para kazan
  • Arkadaşın da olsa iş için kuyusunu kaz
  • Başarı için emek sarfetmeden hayaller peşinden git
  • Böl, parçala, yönet
  • Empati yapma
  • Ben merkezci ol

onu futbolda görmeyeceğiz de nerede göreceğiz. Acımasız KAPİTALİZM var bu ülkede.

Bruma yetenekli, potansiyelli biri olabilir ancak çalışkan ve hırslı bir oyuncu değil. Çoğu zaman çalım atmaya bile çekiniyor. Prandelli'nin dediği gibi tembel bir oyuncu.

d2jnt.gif

sana ne oluyor lan kuşmusun?

M. Demirkol'u arada bir dinleyenler, okuyanlar onu savunur sever. Fakat benim gibi neredeyse her yazısını, programını takip edenler ise bu adamın nasıl fener sempatizanına dönüştüğünü gün ve gün görür,doğal olarak sevmez.

Drogba konusunda ise tamamen haklı Sneijder resmen öyle sarılıyor.

Bruma'nın mental sıkıntısı büyük ürkek ceylan gibi. Top kaptıracağını daha rakibi karşısına aldığı ilk an anlıyorsun zaten.

Özelliklerinin farkında değil. Eğitim konusu zaten facia.

Bizi, bizden sonra gelenleri ve hatta 50-60 yıldır tüm kuşakları nasıl eğittiler ki kararlarımız doğru olsun.

En başınadn beri söylüyorum. Profesyonelleşme saha da olmalıydı. Şirkette değil.

Yıl olmuş 2015 oyuncuya PSİKOLOJİK DESTEĞİ Masör veriyor, böyle saçmalık var mı?

Nerede PSİKOLOJİK DESTEK Birimi

Nerede OYUNCU YETENEĞİNE GÖRE İDMAN PROGRAMI AYARLAYACAK EKİP

Nerede 15-16 yaşında saf yeteneği görüp 1-5 Milyon Euro arasına kulube katabilecek GÖZLEMCİ Ağı

Nerede BİZİM GELECEK PLANIMIZ ŞUDUR DİYEREK YOL HARİTASI ÇİZECEK SPORTİF DİREKTÖR

Bize öğretilen ne ise;

• Kolay yoldan para kazan
  • Arkadaşın da olsa iş için kuyusunu kaz
  • Başarı için emek sarfetmeden hayaller peşinden git
  • Böl, parçala, yönet
  • Empati yapma
  • Ben merkezci ol

onu futbolda görmeyeceğiz de nerede göreceğiz. Acımasız KAPİTALİZM var bu ülkede.

Yazdiklarinda haklisin ama asil acimasiz kapitalizm Ingiltere'de var. Saha disinda da, icinde profesyonellesen, kural disi is yapan oldu mu buyuk kulup, populer futbolcu demeden herkese ceza kesen de onlar yine de.

Genc futbolcu yetistirmek taraftari sabirsiz devamli basari isteyen kulupler icin cok zor artik. Kiraya vermek daha mantikli bir yol bence. Bir de genc oyuncu alirken bu ulkeye adapte olabilir mi diye de dusunmek lazim. Gurbetci futbolcu gelince bile kultur soku yasiyor. Terim UEFA'yi kazandigimiz sene Turgay Bicer ile calismisti. Sonra niye calismadi bilmiyorum ama.

Yazdiklarinda haklisin ama asil acimasiz kapitalizm Ingiltere'de var. Saha disinda da, icinde profesyonellesen, kural disi is yapan oldu mu buyuk kulup, populer futbolcu demeden herkese ceza kesen de onlar yine de.

Genc futbolcu yetistirmek taraftari sabirsiz devamli basari isteyen kulupler icin cok zor artik. Kiraya vermek daha mantikli bir yol bence. Bir de genc oyuncu alirken bu ulkeye adapte olabilir mi diye de dusunmek lazim. Gurbetci futbolcu gelince bile kultur soku yasiyor. Terim UEFA'yi kazandigimiz sene Turgay Bicer ile calismisti. Sonra niye calismadi bilmiyorum ama.

Bir yerden emir gelmiştir şu adam ile çalışma diye büyük ihtimal. Ya da hakkında söylenti çıkmıştır şöyle köstebek böyle bilmem ne diye?

Başarılı olacak bir modele bu ülke de izin vermezler asla.

İngiltere acımasız kapitalist doğru ama biz kapitalist bile olamadan acımasızız. Acıma duygumuzun ibresi ise mağdura değil sürekli mağdur taklidi yapanlara.

Şike yapılır acırız.

Tecavüz edilir o da istedi ama deriz

Taciz olur zaten yolluydu

Baklava çalar 20 yıl, kafa keser domuz bağı ile adam öldürür iyi halden 5-10 yıl.

Hamit sag bek nitelikleri tasimiyor. Epic fail olur. Sabri haricinde sag bek oynayabilecek ve mancini doneminde de gayet basarili olan bir semih kaya var.

80 milyonlük ülkede futboldan anlayan iki yorumcu var zaten. birini karaliyorsunuz

ben bir bu adamın bir de şeytanın programlarını kaçırmıyorum. Şeytan'ı özellikle Fenerbahçe yenildiyse seyrediyorum. Bu adamın da Galatasaray'la ilgili işin edebiyatına girdiği dakikaları Mustafa Sandal şarkısı gibi dinleyip oyun ve oyuncularla ilgili saptamalarına kulak kabartıyorum. Çoğu zaman parmak bastığı yerler doğru. Kendisi Fenerbahçeli olduğunu saklamıyor zaten ve lakin bu illa ki her zaman yanlı konuşur demek değil.

brumanın arkasına ilk seneki eboueyi koysakta brumadan bi cacık olmaz....Adam orta açamıyor yahu yaptığı tek şey topu ayağına dolaştırıp alakasız yerlere topu sürmek, beyin 0.

Sıvaya devam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burada bu adamı savunan forumdaki kuşlardır.

En iyi spor yazarıymış!!! şikeci feneri ve aziz'i ölümüne savunuyordu şike davasında.

demirkol kaliteli adamdır geçen yıl biraz coştuğu doğru ama ali ece ile birlikte dinlemekten zevk aldığım spor yorumcusudur. hangi takımı desteklediği de beni ilgilendirmez yeterki tarafsız konuşsun. zaten yine doğru bir noktaya değinmiş

Portekizdeki 18 yaşında yaşında olan genç yetenekler yıllık ne kadar kazanıyor acaba?

Esas mesela Bruma değil,esas mesela Hamza hocanın değişiklik yapmaktan anlamaması.

Adamı Uğur Meleke'yle aynı kefeye koyuyorsunuz ya, bir düşünün derim.Biri Trt'den kovulmuş diğeri Ntv spor'da çalışıyor.Uğur Meleke'yi kimseyle aynı kefeye koymam hele ki Demirkol'la.

Geri
Üst Alt