İsmail Güldüren
Parçalı Üye
- 26 Kasım 2008
- 4.565
- 20
- 313
hemen sevinmeyin derim
DICK bey istiyorsa isik gormustur herold
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hemen sevinmeyin derim
Hatirliyormusun Neustädter mali icin sezon öncesi burda Schalke'de oynuyor, kesin iyidir fln diyorlardiYa da Aziz'in klasik "calim atma" transferlerinden biridir.
Neustädter denen öküzü de sirf bu yüzden almisti yazin.
Ya da Aziz'in klasik "calim atma" transferlerinden biridir.
Neustädter denen öküzü de sirf bu yüzden almisti yazin.
Hatirliyormusun Neustädter mali icin sezon öncesi burda Schalke'de oynuyor, kesin iyidir fln diyorlardi![]()
Mehmet Ekici yerine Ahmet Calik ve Kaan Ayhan deninen capsizlari almaya calisiyoruz. Yerli alacaksak bari mucadele kapasitesi yuksek olan Mehmet Ekiciyi tercih ederdim.
Kafanin üstüne mü düstün oglum Ekici'nin neresinde mücadele kapasitesi yüksek?
Bence mucadeleci bir oyuncu yerli alacaksak bence Mehmet Ekici en idealidir.
hemen sevinmeyin derim
En koyu en hasta en fanatik Trabzonluya bile sorsan su senin dedigini hayatta demez.
Adam yürümüyor resmen sürünüyor sahada![]()
Fener'in tam aradığı yerde oynayan bir adam. O yüzden Fener'de iyi işelr yapması sürpriz olmaz. BJK ve bizde ise oynayamazdı. Sneiijder'i kesemez, arkada oynayamaz. BJK'de de orta kalabalık. Doğru yere gider kendisi açısından.
dogru
onun stilinde topcu yok heriflerde
bizim yonetim de selcugu def etmek sartiynan 2+1 ve makul bir maasa alsa o kadar da kotu olmazdi
Tuncay olum sen sus bari iyice sacmaladin![]()
:asd22:
Soyle desen katilirdim, Mehmet Ekici yetenekli bir oyuncu ve kreatifligi ile fark yaratabilir.Benim gorusum olm neyini sacmaladim anlatsana. Mehmet Ekici kotu bir oyuncu degil alacaksak bir yerli oda Ekici olmaliydi. Tabi senin gibi dusunenlerde var ise yaramaz bazi taraftarimizin tabiriyle lesh diyenlerde var. Tabiki saygi duyarim![]()
Soyle desen katilirdim, Mehmet Ekici yetenekli bir oyuncu ve kreatifligi ile fark yaratabilir.
Ama sen direk mucadele eden bir oyuncu diyorsun, oyle biri asla degil hatta kosmaya niyeti bile yok cogu zaman.![]()
Yok la, adam oyle mucadeleci bir oyuncu olmadi hic bir zaman, tipi tam bizim Selcuk neredeyse fark bile yok bu konuda. Selcuk da zamaninda cogu kisi tarafindan cok kosar mucadele eder denilirdi, ama simdi millet goruyor ki sadece golge presi yapan baska birsey yaptigi yok buna da "mucadele etmek" diyoruz isteBen sadece bu seneyi demiyorum diger seneleride goz onunde bulunduruyorum. Bu sene Ts de bende olsam kosmam salakmiyim.
Yok la, adam oyle mucadeleci bir oyuncu olmadi hic bir zaman, tipi tam bizim Selcuk neredeyse fark bile yok bu konuda. Selcuk da zamaninda cogu kisi tarafindan cok kosar mucadele eder denilirdi, ama simdi millet goruyor ki golge presi yapmadan baska birsey yaptigi yok buna da "mucadele etmek" diyoruz iste
Ekici oyle cok kosan pres yapan biri degil, bizim takimin ihtiyacini da gidermez cunku bizde oyle adamlar var zaten.