Mehmet Ekici, Fenerbahçe'yle Anlaştı!

Hatirliyormusun Neustädter mali icin sezon öncesi burda Schalke'de oynuyor, kesin iyidir fln diyorlardi :asd:

Evet hatirliyorum. Allahtan almadik o kazmayi.

De Jong yetersiz görülse bile net bir sekilde De Jong 5 tane Neustädter eder bu yasiyla bile.

Mehmet Ekici yerine Ahmet Calik ve Kaan Ayhan deninen capsizlari almaya calisiyoruz. Yerli alacaksak bari mucadele kapasitesi yuksek olan Mehmet Ekiciyi tercih ederdim.

Mehmet Ekici yerine Ahmet Calik ve Kaan Ayhan deninen capsizlari almaya calisiyoruz. Yerli alacaksak bari mucadele kapasitesi yuksek olan Mehmet Ekiciyi tercih ederdim.

Kafanin üstüne mü düstün oglum Ekici'nin neresinde mücadele kapasitesi yüksek?

En koyu en hasta en fanatik Trabzonluya bile sorsan su senin dedigini hayatta demez.

Adam yürümüyor resmen sürünüyor sahada :D

Tek kosan adam varsa oda Ekicidir Trabzonsporda. Digerleri vurdum duymaz etrafindakilerde is yok.

Bence Fenerbahce , Besiktas gibi takimlara giderse ikinci yariya damgasini vurur benim dusuncem.

Fener'in tam aradığı yerde oynayan bir adam. O yüzden Fener'de iyi işelr yapması sürpriz olmaz. BJK ve bizde ise oynayamazdı. Sneiijder'i kesemez, arkada oynayamaz. BJK'de de orta kalabalık. Doğru yere gider kendisi açısından.

dogru
onun stilinde topcu yok heriflerde
bizim yonetim de selcugu def etmek sartiynan 2+1 ve makul bir maasa alsa o kadar da kotu olmazdi

dogru
onun stilinde topcu yok heriflerde
bizim yonetim de selcugu def etmek sartiynan 2+1 ve makul bir maasa alsa o kadar da kotu olmazdi

Orada da sıkıntı 8 numaraya bu adam alınınca ortasahaya adam almazlar. Oysa EKici de en az Selçuk kadar yumuşak. Hatta geriden oyun kurma yeteneği de daha kötü. Oyuncu çok kötü değil ama bizimkilerin transfer mantığı için gelmemesi daha hayırlı gibi. Bizim çok ciddi fizik eksikliğimiz var. Ekici de bu işi çözecek adam değil.

Bize biraz böyle ortasahada rakibi sırtına alıp giden ve rakibi karşılarken de yıldıran bir ikili lazım. Ndiaye ve ilk sezonki Melo gibi.

Tuncay sen sus bari iyice sacmaladin :D

:asd22:

Tuncay olum sen sus bari iyice sacmaladin :D

:asd22:

Benim gorusum olm neyini sacmaladim anlatsana. Mehmet Ekici kotu bir oyuncu degil alacaksak bir yerli oda Ekici olmaliydi. Tabi senin gibi dusunenlerde var ise yaramaz bazi taraftarimizin tabiriyle lesh diyenlerde var. Tabiki saygi duyarim :hat:

Benim gorusum olm neyini sacmaladim anlatsana. Mehmet Ekici kotu bir oyuncu degil alacaksak bir yerli oda Ekici olmaliydi. Tabi senin gibi dusunenlerde var ise yaramaz bazi taraftarimizin tabiriyle lesh diyenlerde var. Tabiki saygi duyarim :hat:
Soyle desen katilirdim, Mehmet Ekici yetenekli bir oyuncu ve kreatifligi ile fark yaratabilir.

Ama sen direk mucadele eden bir oyuncu diyorsun, oyle biri asla degil hatta kosmaya niyeti bile yok cogu zaman. :)

Soyle desen katilirdim, Mehmet Ekici yetenekli bir oyuncu ve kreatifligi ile fark yaratabilir.

Ama sen direk mucadele eden bir oyuncu diyorsun, oyle biri asla degil hatta kosmaya niyeti bile yok cogu zaman. :)

Ben sadece bu seneyi demiyorum diger seneleride goz onunde bulunduruyorum. Bu sene Ts de bende olsam kosmam salakmiyim.

Pas atmayi beceremiyen bir takimda zaten kosmaz bile neden kossun.

Son düzenleme:
İşimize yarardi. Sabri artı 2 milyona bitirebilirdik

Ben sadece bu seneyi demiyorum diger seneleride goz onunde bulunduruyorum. Bu sene Ts de bende olsam kosmam salakmiyim.
Yok la, adam oyle mucadeleci bir oyuncu olmadi hic bir zaman, tipi tam bizim Selcuk neredeyse fark bile yok bu konuda. Selcuk da zamaninda cogu kisi tarafindan cok kosar mucadele eder denilirdi, ama simdi millet goruyor ki sadece golge presi yapan baska birsey yaptigi yok buna da "mucadele etmek" diyoruz iste :)

Ekici oyle cok kosan pres yapan biri degil, bizim takimin ihtiyacini da gidermez cunku bizde oyle adamlar var zaten.

Son düzenleme:
Yok la, adam oyle mucadeleci bir oyuncu olmadi hic bir zaman, tipi tam bizim Selcuk neredeyse fark bile yok bu konuda. Selcuk da zamaninda cogu kisi tarafindan cok kosar mucadele eder denilirdi, ama simdi millet goruyor ki golge presi yapmadan baska birsey yaptigi yok buna da "mucadele etmek" diyoruz iste :)

Ekici oyle cok kosan pres yapan biri degil, bizim takimin ihtiyacini da gidermez cunku bizde oyle adamlar var zaten.

Bence oyle aga sence oyle olmuyabilir benim dusuncem. Sizde farkli olabilir tabi arti Selcuk az kostugu donemlerde daha faydasi oldu takima.

Selcuk var bizde başka kim var. Selçugu suanda begeniyorsan tamam. :)

Geri
Üst Alt