# Mehmet Ekici

Bizim müthiş sikotumuz muhtemelen begenmemistir. Yazık ya ver 500 bin dolar bi dene anasını satayım. Yektaya tarıka 5er milyon vermeyi biliyoruz. Adam efsane oynuyor.

B_rT0JaU8AA_0sx.png

:asd22:

biz istesek 10 milyon fiyat çekerlerdi
biraz daha pişsin 2 sene sonra trabzondan bedava alırız.

Seneye alinmali Selcukun miladi doldu artik.2.Selcuk vakasi yasaniyor.

selçuka yeni sözlesme imzalamak yerine keske sunu alsaydik

Biz zamaninda Tolgay,Kerim,Töre,Mehmet Ekici,Tolga Cigerci alinsin dedik Hajrovic,Burdisso,Salih,Ontivero gibi cöplere para saydik ne diyelim daha bu scout ekibine rezil scout ekibimiz var.Ulan Scout ekibi olmadigim halde iyi oyuncu olup olmadigini anliyorum bunlar cöpleri anliyorlar.

İyi oldu iyi Selçuk'un modası geçti yeni 8 numara yeni frikikçi lazımdı bize :D

Trabzon la ismi anildiginda herkes çöp diyordu burda şimdi biz alsaydik zaa modunda.
Tabi herkes milli takımda izledi hakan çalhanoğlu gibi ikiside berbat oynuyordu milli takımda ona göre yorumları gördük burda.

Davulun sesi uzaktan hoş gelir.Çok böyle adam geldi de başarılı olamadan gitti direk Almanya'dan alınan.He dersiniz 500bin-1 milyon etmez miydi diye Tarık'a verilen 4.5 yanında elbette verilip alınabilirdi.Trabzon aldığı yabancıların yanına bir de gurbetçi eklemek istedi ve bu hamleleri yabancılara göre çok büyük bi kazanç oldu onlara.

Trabzon la ismi anildiginda herkes çöp diyordu burda şimdi biz alsaydik zaa modunda.
Tabi herkes milli takımda izledi hakan çalhanoğlu gibi ikiside berbat oynuyordu milli takımda ona göre yorumları gördük burda.

Trabzona gelmeden gercekten les di. Adam Bremen de daha genc kariyerinin en kötü günlerini yasiyordu, zaten forma sansi da bulamiyordu son dönemler de.

Ben gercekten sasirdim bu derece de toparlamasina, böyle devam ederse yazin Trabzona cok iyi teklifler gelir Mehmet icin.

Geri
Üst Alt