# Mehmet Ekici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Mehmet Ekici

Arkadaş hayal kurmayın.

Bu seviyeye gelmiş oyuncular Türkiye'ye gelmez.

Daha erken keşfetmek lazım.

Ha bir de önlerinde Misimovic örneği var

Arda örneği var.

Biz futbolcuya değer vermiyoruz.

İstiyoruz ki makina olsun. Hep oynasın hep şov yapsın. Sakatlanmasın, yorulmasın. Sadece versin. Hep versin.

Kötü oynadımı ana avrat, sevgili eş demeden hiç bir ahlaki değere saygı göstermeden tezahuratlarda bulunur orda burda yazarız.

Ligimiz kötü

Futbolumuz kötü

Ahlakımız kötü

Afedersiniz de bu insanlar mal mı da Türkiye'ye gelsin.

Gelmezler.

Ya 13-14 yaşında bulur getirirsin yada hayali kadrolarına yazar transfer sezonunda da avcunu yalarsın.

Almanya Bundesliga'da Nürnberg formasını giyen Mehmet Ekici, gelecek yıl hangi takıma gideceği yönündeki kararını Mayıs ayında vereceğini açıkladı.

Bayern Münih alt yapısından yetişen ve bu sezon kiralık olarak geldiği FC Nürnberg'de büyük bir çıkış yakalayan Mehmet Ekici'yi transfer etmek için kulüpler sıraya girdi. Sezon bitiminde alt yapısında yetiştiği ve sözleşmesi olduğu Bayern Münih ile masaya oturup konuşacağını belirten Mehmet Ekici, "Bayern Münih'te oynamak isterim. Fakat Bayern'in benimle plan yapıp yapmadığını öğrenmek istiyorum. Özellikle teknik direktör Van Gaal'in benimle planı olup olmadığını bilmek istiyorum. Konuşmadan sonra ise nasıl bir yol çizeceğimin kararını vereceğim" dedi.

Nürnberg'de takım arkadaşlığının iyi olduğunu belirten Ekici, "Burada bana gösterilen ilgi ve alakayı da unutmayacağım. Bayern Münih'ten sonra ilk tercihim Nürnberg olacak. Çünkü burada futbol oynamak bana çok zevk veriyor" diye konuştu.

NÜRNBERG TEKLİF SUNACAK

Nürnberg Menajeri Martin Bader, Alman Bild gazetesine verdiği röportajında, "Mehmet'e teklifimizi sunduk. Mehmet'in Nürnberg'de futbol yaşantısını sürdürmek için az da olsa bir şans var. Biz de kendisine teklif sunacağız. İnanıyoruz ki Nürnberg'de kalır" açıklamasını yaptı.

Türk Milli Takımı'nı tercih ettiği için mutlu ve gururlu olduğunu açıklayan genç yıldız Mehmet Ekici, "Bayern Münih'te futboluma Mehmet School çok iyi katkı verdi. Hala da zaman zaman kendisiyle konuşuyorum. Bana tecrübelerini aktarıyor" dedi

Sporx

Hani anlaşmıştık,bize geliyordu?

Almanya Bundesliga'da Nürnberg formasını giyen Mehmet Ekici, gelecek yıl hangi takıma gideceği yönündeki kararını Mayıs ayında vereceğini açıkladı.

Bayern Münih alt yapısından yetişen ve bu sezon kiralık olarak geldiği FC Nürnberg'de büyük bir çıkış yakalayan Mehmet Ekici'yi transfer etmek için kulüpler sıraya girdi. Sezon bitiminde alt yapısında yetiştiği ve sözleşmesi olduğu Bayern Münih ile masaya oturup konuşacağını belirten Mehmet Ekici, "Bayern Münih'te oynamak isterim. Fakat Bayern'in benimle plan yapıp yapmadığını öğrenmek istiyorum. Özellikle teknik direktör Van Gaal'in benimle planı olup olmadığını bilmek istiyorum. Konuşmadan sonra ise nasıl bir yol çizeceğimin kararını vereceğim" dedi.

Nürnberg'de takım arkadaşlığının iyi olduğunu belirten Ekici, "Burada bana gösterilen ilgi ve alakayı da unutmayacağım. Bayern Münih'ten sonra ilk tercihim Nürnberg olacak. Çünkü burada futbol oynamak bana çok zevk veriyor" diye konuştu.

NÜRNBERG TEKLİF SUNACAK

Nürnberg Menajeri Martin Bader, Alman Bild gazetesine verdiği röportajında, "Mehmet'e teklifimizi sunduk. Mehmet'in Nürnberg'de futbol yaşantısını sürdürmek için az da olsa bir şans var. Biz de kendisine teklif sunacağız. İnanıyoruz ki Nürnberg'de kalır" açıklamasını yaptı.

Türk Milli Takımı'nı tercih ettiği için mutlu ve gururlu olduğunu açıklayan genç yıldız Mehmet Ekici, "Bayern Münih'te futboluma Mehmet School çok iyi katkı verdi. Hala da zaman zaman kendisiyle konuşuyorum. Bana tecrübelerini aktarıyor" dedi

Sporx

Hani anlaşmıştık,bize geliyordu?

Şeref Aydın söylemişti onu. Basında çıkmadı ki hiç.

Şeref Aydın söylemişti onu. Basında çıkmadı ki hiç.

Burada bana gösterilen ilgi ve alakayı da unutmayacağım. Bayern Münih'ten sonra ilk tercihim Nürnberg olacak. Çünkü burada futbol oynamak bana çok zevk veriyor" diye konuştu.

Şeref Aydın'a göre anlaşmışsak neden böyle bir demeç vermiş onu anlamaya çalışıyorum Kadir kardeşim.

Aslında ben Galatasaray Klübüne yaptıklarını baz alarak size Emre lazım, Okan lazım demiştim.

İroniye de aşina değiliz.

Lan hakikaten Fener medyasının Galatasaray taraftarını 1 senede nasıl Arda düşmanı yaptığını anlıyorum bu forumda takıldıkça.

Aziz Nesin haklıymış.

arda düşmanıyım mı dedim.bak bakalım ole bişey mi demişim.milli mac olayını söylememe gerek yok adam pubıslıyken almanya macına cıkmak isyorrdu ötesi mi var?

evinde 3 tane arda forması olan bir adama arda dusmanı mı dıyorsun?

lan hakkaten fener medyası galatasaray taraftarını 1 senede okudugunu anlayamaz hale getirmiş bunu anlıyorum bu forumda takıldıkça.

Aziz Nesin haklıymış.

Hamitle bu adamı almak lazım ikisinin de sözleşmesi bitiyo sezon sonu bi tane de iyiy bi ön libero aldık mı taş gibi orta saha rotasyonumuz olur

Şeref , Şerefsizlik Yapçak kadar Şerefsiz değil.

Yani haber kanımca doğru.

hic gelmesin yazik eder kendine

sistem mistem yok

hersey günü birlik

Arda Bayern'e gitsin, Hamit'le Ekici'yi üste de 8 milyon para versin.

arda düşmanıyım mı dedim.bak bakalım ole bişey mi demişim.milli mac olayını söylememe gerek yok adam pubıslıyken almanya macına cıkmak isyorrdu ötesi mi var?

evinde 3 tane arda forması olan bir adama arda dusmanı mı dıyorsun?

lan hakkaten fener medyası galatasaray taraftarını 1 senede okudugunu anlayamaz hale getirmiş bunu anlıyorum bu forumda takıldıkça.

Aziz Nesin haklıymış.

Futbolcu oynamak ister. Onu maça çıkarıp çıkarmamak doktorun sorumluluğundadır.

Bana ne senin evde kaç Arda forması bulundurduğundan. Adam iyi oynarken almışsındır. Sonuçta ben yazılanlara bakarım.

Hadi yüzünü soğuk suyla yıka kendine gel de sonra büyük resme dikkatle bak.

Her şeyden önce Galatasaray taraftarı senden ibaret değil. Bugün Gökhan Gönül'e futbol piyasası düşmüşken 15 milyon EU fiyat belirleyen Aziz Yıldırım geçen sene 15 milyon veririm dedi Arda'ya adamın değerini medya bunu 1000 kere yazarak 40 milyondan 15 milyona indirdi.

Aç Arda başlığını oku. Adam bir senedir sakat Hakan Balta'dan, Mustafa Sarp'dan fazla eleştiri almış. Şimdi Arda düşmanı olmuş mu Galatasaray taraftarı olmamış mı?

Eleştirilere bak... Yok alemciymiş yok kadın düşkünüymüş. Gece 1 kere dışarda görülmemiş, alkol kullanmayan, düzenli bir ilişkisi olan adam hakkında insanların kafasındaki imaj. Kendine bakmıyormuş. Çünkü sürekli yanındasınız... Yahu güldürmeyin beni. Sadece siz akıllısınız bir Arda salak. Bu adam pubisken futbol oynanmayacağını düşünmüyor da siz düşünüyorsunuz bir tek. Hiddink hayatında pubis sakatlığı nedir adamı kaç ay sahadan uzak tutar bilmiyor, en önemli silahındam 1 maç için 1 sezon vazgeçiyor. Çünkü sizin kadar aklı yok, beyni çalışmıyor. Hakikaten böyle mi sanıyorsunuz.

İşte medyanın kör cahiller için yaptığı karalamaların ne kadar işe yaradığı burdan belli.

Evet Aziz Nesin haklı.

Hamit,Selçuk,Mehmet Ekici bu 3 futbolcu da sezon sonu serbest eğer bu üçnü alırsak 20m avroluk transfer yapmış gibi oluruz bu fırsat 40 yılda bir gelir 3 tane kaliteli orta saha oyuncusu yönetim bi süpriz yapıp en azından 3ünden 2sini almalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt