# Mehmet Ekici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Mehmet Ekici

Hamit,Selçuk,Mehmet Ekici bu 3 futbolcu da sezon sonu serbest eğer bu üçnü alırsak 20m avroluk transfer yapmış gibi oluruz bu fırsat 40 yılda bir gelir 3 tane kaliteli orta saha oyuncusu yönetim bi süpriz yapıp en azından 3ünden 2sini almalı

Neden şampiyonlar ligine katılamayacak bir takıma gitsinler ki?

Şu an Selçuk için Fenerbahçe orta sahası mükemmel.

Tam eksikliği çekilecek adam.

Hamit gelmez.

Onur zaten gelmemişti ve Trabzon'u seçmişti.

Hamit,Selçuk,Mehmet Ekici bu 3 futbolcu da sezon sonu serbest eğer bu üçnü alırsak 20m avroluk transfer yapmış gibi oluruz bu fırsat 40 yılda bir gelir 3 tane kaliteli orta saha oyuncusu yönetim bi süpriz yapıp en azından 3ünden 2sini almalı

Gerekirse normal şartlarda bu oyunculara vereceğin bonservis parasının yarısını oyuncuların yıllık ücretlerine eklersin ve birde adam akıllı bir hoca getirirsen 3 oyuncuda koşa koşa gelir.

Neden şampiyonlar ligine katılamayacak bir takıma gitsinler ki?

Şu an Selçuk için Fenerbahçe orta sahası mükemmel.

Tam eksikliği çekilecek adam.

Hamit gelmez.

Onur zaten gelmemişti ve Trabzon'u seçmişti.

Simao,Guti,Quaresma nası geldi bjkye?Uefa kupasında oynadıkları için mi geldi sence?Sen getir Fatih Terimi takımın başına bakalım nası geliyolar

Bugün 2 asist daha yaptı

Türkiye ile uzaktan yakindan alakasi olmamasi gereken klas oyuncu. su an Bayern'de Schweinstegere ciddi sekilde rakip olabilir. olmadi Müller'i atar disari. cok klas bir oyuncu ve iyice kendine geldi artik.

Eğer böyle kaliteli admaları alamıyosan neden ligde onbirinciyim demeyeceksin.Cenk Tosun,Wagner,Popov,Amrabat bunlar az buz oyuncular mı?Antep gibi Kayseri gibi anadolu takımları gidip böyle adamları alabiliyosa bizim gidip daha iyilerini almamız lazım

Eğer böyle kaliteli admaları alamıyosan neden ligde onbirinciyim demeyeceksin.Cenk Tosun,Wagner,Popov,Amrabat bunlar az buz oyuncular mı?Antep gibi Kayseri gibi anadolu takımları gidip böyle adamları alabiliyosa bizim gidip daha iyilerini almamız lazım

aynen

Hiçbirini alamayız.

Hiç geleceğine inanmıyorum ama inşallah gelir çok isterim..

Bayern kapatır gibi geliyor bana.

Bırakmazlar.

Futbolcu oynamak ister. Onu maça çıkarıp çıkarmamak doktorun sorumluluğundadır.

Bana ne senin evde kaç Arda forması bulundurduğundan. Adam iyi oynarken almışsındır. Sonuçta ben yazılanlara bakarım.

Hadi yüzünü soğuk suyla yıka kendine gel de sonra büyük resme dikkatle bak.

Her şeyden önce Galatasaray taraftarı senden ibaret değil. Bugün Gökhan Gönül'e futbol piyasası düşmüşken 15 milyon EU fiyat belirleyen Aziz Yıldırım geçen sene 15 milyon veririm dedi Arda'ya adamın değerini medya bunu 1000 kere yazarak 40 milyondan 15 milyona indirdi.

Aç Arda başlığını oku. Adam bir senedir sakat Hakan Balta'dan, Mustafa Sarp'dan fazla eleştiri almış. Şimdi Arda düşmanı olmuş mu Galatasaray taraftarı olmamış mı?

Eleştirilere bak... Yok alemciymiş yok kadın düşkünüymüş. Gece 1 kere dışarda görülmemiş, alkol kullanmayan, düzenli bir ilişkisi olan adam hakkında insanların kafasındaki imaj. Kendine bakmıyormuş. Çünkü sürekli yanındasınız... Yahu güldürmeyin beni. Sadece siz akıllısınız bir Arda salak. Bu adam pubisken futbol oynanmayacağını düşünmüyor da siz düşünüyorsunuz bir tek. Hiddink hayatında pubis sakatlığı nedir adamı kaç ay sahadan uzak tutar bilmiyor, en önemli silahındam 1 maç için 1 sezon vazgeçiyor. Çünkü sizin kadar aklı yok, beyni çalışmıyor. Hakikaten böyle mi sanıyorsunuz.

İşte medyanın kör cahiller için yaptığı karalamaların ne kadar işe yaradığı burdan belli.

Evet Aziz Nesin haklı.

.bana yüzünü soguk suyla falan yıka tarzı laflları hangi cesaretle edebilirsin?sen kendini ne zannediyorsun?senınde ,azizinde canı cehenneme

cvbımı bıle senin msjın gibi yazdım,kendi üslübunla.terbiyesiz erif snle tartsmaya gerek yok.

Alacaksın kardeşim eğer bi yerlere gelmek istiyosan önemli liglerde ilk 11 oynuyan oyuncuları alacaksın fener gidip fransa ligi şampiyonunun forvetini alıyo bjk gidiyo atleticonun en iyi oyuncularından simaoyu alıyo.Eğer yönetim kaliteli yerlileri alamazsa isterse dünyanın en iyi yabancılarını alsın bi yere gelemeyiz

arkadaşlar siz şimdiden transfer yapabileceklerini düşünüyomusunuz?? mümkün değil, hele bir ağustos ayı gelsin yaparlar...

arkadaşlar siz şimdiden transfer yapabileceklerini düşünüyomusunuz?? mümkün değil, hele bir ağustos ayı gelsin yaparlar...

İşleri ne abi?Bu saatten sonra yapacakları tek şey yapılcak transferleri ve gidecek oyucuları belirlemek.

2012 kriterleri gereği maliyeti fazla olabilir. 300.000 euro filan için pazarlık filan yaparız sonra gider aziz amca alır. Ama olsun olm onlar gidemeyecek ki 2012 de avrupaya biz gidecez

İşleri ne abi?Bu saatten sonra yapacakları tek şey yapılcak transferleri ve gidecek oyucuları belirlemek.

evet doğru sölüyosun başarılı ve akıllı yönetimin yapcağı şeyler bunlar olmalı ama bizim yönetim beceriksizin önde gideni olduğu için hep geç kalacaklardır...

Müthiş bi futbolcu yaşı 20 ama sanki 30 yaşındaki oyuncular gibi olgun oynuyo müthiş bi fizik gücü var dengeli,serbest vuruşları adrese teslim kullanıyo eğer gelirse duran toplardaki sıkıntımız da bitecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt