# Mehmet Ekici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Mehmet Ekici

''Top ayağına yakışıyor''

Her yönüyle Hamit'e benziyor. Tipi bile benziyor. :asd:

Mehmet Topuzdan 3 gömlek daha iyi futbolcu

beyler mehmet ekiciyi izleyebileceğimiz bir video var mı? bulamıyorum hiç adamın videosunu. Tv de de denk gelmedi hiç

Hakkaten yıllarca orta sahanın değişmezi olabilir,paraya kıymaları gerek hakkaten çok yetenekli..

İmkanı yok Bayern bırakmaz.

Son 3 macinda 5 asist yapti yanlis hatirlamiyorsam. Son macta 45+1 ve 90+2'de asist yapti ve Nurnberg deplasmanda 2-1 kazanmisti

Ben inanmıyorum ama sene sonunu beklemekte yarar var.

culio-mehmet-yekta

süper 3 lü olurlar

Bence Yekta çok iyi bir yedek olur. Aslında şöyle yapalım. Ben orta saha kadrosunu yazayım. Yani olmasını istediğim kadroyu.

Mehmet Ekici

Culio

Kalström

Yekta

Sezer Öztürk

Selçuk İnan

Hamit

Oha dediğinizi duyuyorum. İstiyorum abi ya napayım:) Mesajı düzenleyip Hamit'i de ekledim.

Bi bakıyosun Adnan Polat bunların hepsini alıyormuş. Bu zamana kadar yaptıklarını affettirir mi? Abi ne bileyim yaaa. Baksana şu orta sahaya. Yuh yani

Bi bakıyosun Adnan Polat bunların hepsini alıyormuş. Bu zamana kadar yaptıklarını affettirir mi? Abi ne bileyim yaaa. Baksana şu orta sahaya. Yuh yani

Aklına bile gelmez ve iddaa ediyorum ki Mehmet Ekici'nin yeryüzünde olduğundan ve Selçuk'un sözleşmesinin bitiyor olmasından Polat'ın haberi bile yoktur.

Ne pahasına olursa olsun alınmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt