# Mehmet Ekici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Mehmet Ekici

Oyun stili Yıldıray Baştürk'e benziyor.

Almanya'da nasıl oynuyor bilmiyorum ama bu gece gördüğüm asla Yıldıray gibi lider ve delici değil. Sadece iyi top saklıyor ..

Açıkcası oyunu yönlendirme ve hücuma katkıda çok sınırlıydı. Bu tip oyuncular 10 numara kavramını deforme ettiler iyice.

Sahada 10 numara gibi oynayan bir tek Arda Turan vardı.

Özetle böyle bir oyuncuyu 10 numara oynatacağıma 2. forvet veya ekstra kanat monte ederim takıma.

Bugun biraz daha heyecanini yenip oynasaydi daha faydali olurdu cunku kendisi kaliteli bir oyuncu

yonetim bu oyuncu ve kulubuyle her konuda anlasmis, resmiyet icin sezon sonunu bekliyordu.

devre arasinda hagi'nin yogun israrlari sonucu temas kuruldu bu arkadasla. oyuncuyla anlasildiktan sonra oyuncunun satis haklarini elinde bulunduran kulubuyle de anlasildi. ancak ne hagi kaldi ortada ne de adnan polat yonetimi. dolayisiyla transfer de sallantiya girmis oldu. yeni gelecek yonetim ve teknik ekip isterse bu arkadasi uzerinde galatasaray formasiyla izleyebilecegiz. lakin su an icin iptal olmusa benziyor.

ben ki hayatimda olaylari resmiyet kazanmadan duyurmus degilim. ilk ve son kez ekici konusunda hata yaptigimi dusunuyorum. sanirim o da heyecandan olsa gerek. tipki bu oyuncunun durumu gibi bizim kulupte de yasanan bir durum var. fakat olay netlesmeden asla duyuru yapmayacagim. dilimiz yandi en nihayetinde :)

(srfydn - 30 mart 2011 01:13)

Bugün ilk maçına rağmen, ayağında çok iyi top sakladı, heyecanı yok denecek kadar azdı. Adam işi biliyor. Yekta'dan sonra, Mehmet Ekici veya Selçuk İ. çok iyi gider bizim orta alana.

ben beğenmedim açıkcası yaratıcılığı yok gibi. biz hamit ve selcuk inanl a ilgilenmeliyiz

Mehmet Ekici için ne istiyorlarsa verilsin gerçekten bizim oyunculara baktığımızda yanına yanaşan bir Yekta olur yerli olarak..

Bu çocuk çok yetenekli..

Paraya kıymak şart..

Umarım alırız yoksa pişman oluruz..

Bence alınmalı yetenekli bir oyuncu.Bu günkü macta bıraz heyecanı var gibiydi.Ama Almanya liginde beğenerek izlediğim Nuriyi ilk kez bu aksam izlesem heralde kesinlikle alınmamalı derdim.Selçuk,Hamit,Mehmet kesinlikle alınmalı.

Milli maçlarda izledim 2 defa. Onun dışında hiç izlemedim.

Bu iki maçda da ortaya çok bir şey koyamadı.

Ayağında çok top tutuyor. Türkiye'de her maç sakatlarlar bu kadar topla oynayan futbolcuyu.

Ama çok erken konuştuğumun da farkındayım. Belki de kapasitesinin çok çok altında oynamıştır.

Milli maçlarda izledim 2 defa. Onun dışında hiç izlemedim.

Bu iki maçda da ortaya çok bir şey koyamadı.

Ayağında çok top tutuyor. Türkiye'de her maç sakatlarlar bu kadar topla oynayan futbolcuyu.

Ama çok erken konuştuğumun da farkındayım. Belki de kapasitesinin çok çok altında oynamıştır.

Yok yok nurnberg'de izleyin çok iyi oynuyor normalde. dün baya top sakladı gereksiz yere ama saklayabiliyor en azından :D

eskiden iyi oyuncuları biz alırız derdik şimdi en iyi oyuncuları biz kaptırıyoruz, fb yada bjk alır bizde avcumuzu yalar keşke alabilseydik deriz diyecem umarım gelecek olan yeni yönetim bu fikirlerin değişmesinin sağlar...

Mehmet Ekici,Hamit Altıntop,Selçuk İnan,Murat Ceylan bu adamlardan en az 2'sini sezon sonu kesinlikle almamız gerek..

Murat Ceylan fos ..Onu sil listeden, gerisinde ayni fikiriz !

Hamit,Türkiye'ye gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt