# Mehmet Ekici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Mehmet Ekici

murat ceylan neden fos olsun

baris -mustafa sarp ve canayi cebinden cikarir

Yıldıray Baştürk'ü hatırlattı futbolu.

Hazır Milli takım da iyi performans sergilememişken kapmak lazım,hem fiyatı yükselmedi hem de taliplisi çıkmadı.

Bayern'de kadro'ya giremeyeceği gün gibi ortada 2-3 milyon euro verdikmi hemen alırız.

Sadece Mehmet'le kalınmamalı onun gibi gurbetçi oyuncuları kulübe kazandırmalıyız içlerinden biri bile tutarsa yeter.

Duran toplarda beğendim dün sadece. Başka etkinliği yoktu oyunda.

Bir maçla değerlendirmek yanlış olur ama çok ekstra bi oyuncu gibi görünmedi

murat ceylan neden fos olsun

baris -mustafa sarp ve canayi cebinden cikarir

abi ben her maçına giderim Antep'in açık ara en kötü futbolcumuz Murat Ceylan. Antep'de Murat'ın yerine Sarp'ı koy daha iyi oynar.

Takımın agresif yönünü arttırmak için onu oynatıyor Hürriyet ile beraber yoksa bi Orhan Gülle çok daha klas , yetenekli ve genç.

Çok harika orta açıyor topa vuruş şekli çok farklı.

1 - Bayern bize bırakmaz

2 - Bayern isterken, Galatasaray'a gidecem diye ısrar etmez.

3 - Çok para

4 - Bizimkiler alamaz

Alamayiz. Almak istesek de bu yasta Türkiye´ye gelmez

1 - Bayern bize bırakmaz

3 - Çok para

4 - Bizimkiler alamaz

Sözlesmesi bitiyormus sezon sonu.

Bende sanmiyorum bize gelsin. Almanlar böyle genc yetenekleri kolay kolay birakmaz.

Gerizekalı değilse neden gelsin

Diye soruyorum kendi kendime

Burdakiler Avrupa Avrupa diye can atıyor adam Türkiye'ye gelecek akıl mantık isi degil

1 - Bayern bize bırakmaz

3 - Çok para

4 - Bizimkiler alamaz

Bizimkiler kim? Cok para diyorsun da, Türkiye'deki yerlilele kiyaslandiginda bedavadir. Bayern'de kadroya giremeyecegini bile bile kalirim diye israr etmez. Dortmund Nuri'den vazgecebiliyorsa, Bayern'in Mehmet'i vazgecilmez olarak gördügünü sanmiyorum.

Futboldan anlamayan yetenegini göremez. Türkiye'de iyi demek icin ya gol atacaksin ya da asist yapacaksin. topu iyi saklamisin, temiz bir pas yüzden olmus, sürekli top almak icin kosular yapmissin. bunlari kimse görmez. Türkiye'de futbol cok farkli (yanlis) algilaniyor, Bülent Korkmaz Avusturya macindan önce güzel bir laf etti: "Almanyada yetisen türk futbolcular Türkiye'dekilerden hep bir adim öndedir. cünkü aldiklari altyapi ve futbol bilgisi cok farkli." Maci internetten tekrar izleyin, pasi verdikten sonra nasil bosa kaciyor, eliyle nasil pasin verilecegi yönü isaret ediyor. Teknigini gectim o zaten harika ötesi. Mehmet'deki teknik milli takimda bir Arda'da var. sut ve orta acma teknigi konusunda Arda'nin fersah fersah önünde. bir de bazilari "Mehmet niye kornerleri" kullaniyor diye komik sorular sormus :) Bu cocugun duran toplarina almanlar tapiyor. bizimkiler "niye Selcuk kullanmadi diyor". Komik :)

Bizimkiler kim? Cok para diyorsun da, Türkiye'deki yerlilele kiyaslandiginda bedavadir. Bayern'de kadroya giremeyecegini bile bile kalirim diye israr etmez. Dortmund Nuri'den vazgecebiliyorsa, Bayern'in Mehmet'i vazgecilmez olarak gördügünü sanmiyorum.

Kadroya giremeyeceğini nerden biliyosun. Bayern'den Nürnberg'e kiralık giderken böyle performans göstereceğini kim bilebilirdi. Adam harikalar yaratıyor takımında. Şimdi bu kadar güzel oynarken Bayern'de forma bulma ihtimalin olsa da olmasa da başka takıma gitmez. Çünkü denemesi gerekir. Bir sene bekler baktı ki kadroya giremiyor. O zaman satılmasını isteyebilir.

Dortmund Nuri'den vazgeçmiyor. Nuri'yi satıyor. Hem de güzel bir paraya. Ekici Bayern için çok iyi bir alternatif oyuncu olur

Kadroya giremeyeceğini nerden biliyosun. Bayern'den Nürnberg'e kiralık giderken böyle performans göstereceğini kim bilebilirdi.

Aslinda böyle olacagi belliydi. Mehmet, Bayern daki bütün altyapi yas gruplarinda oynamis ve sene sonu her yas grubunda en basarili oyuncu ödülünü almis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt