Mehmet Helvacı, Basın Tribünü'ne konuk oldu | TRT 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Helvacı, Basın Tribünü'ne konuk oldu | TRT 3

oyle reis ama cokta kizmamak lazim secim yarisi falan biraz agresiflik istiyorum ben

o koltugu biraz istesinler

ama tabi sacma sapan bir lafti

baska bir sekilde yapabilirdi onu

helvaci gecistirdi o olayi bugun takdir ettim

ben olsam sallardim saglam:)

Ben istemiyorum abi, efendi olsunlar. Sokak kavgasi yapmiyorlar burada 100 yillik spor kulubunun baskanligi icin yarisiyorlar. Adam olsunlar once. Calisanindan nasil ozur dilemiyor ki, Cin'de sweat shop mu isletiyor adam?

helvacı nın medya da aysal aıg den para kazandı demesı terbıyesızlık degıl mı ?

adam bunuda acikladi

ben para almadim demesine kizdim dedi

GSdan para kazanan ne ilk ne son adam o dedi

ha benim prensibime uymaz ama onunkine uyuyor

kizmiyorumda dedi para kazanmasina prensip meselesi illegal bir olay degil dedi

ama ben para kazanmadim demesi yanlis dedi

belgeleri var dedi

next question please:)

helvacı nın medya da aysal aıg den para kazandı demesı terbıyesızlık degıl mı ?

Belgeleri var diyor. Galatasaray uzerinden para kazanildiysa ve bunun belgesi varsa, bunu ortaya cikarmak degil cikarmamak ayiptir. Ayrica calisanlarina karsi boyle fasizan fikirlere sahip birinin para icin Galatasaray'i kullanabilecegi fikri cok da ucuk bir fikir degil. Anti-Unal Aysal olmadim ama ne cok gonullu duruyor ne de dogru duzgun seyler soyluyor.

Ben istemiyorum abi, efendi olsunlar. Sokak kavgasi yapmiyorlar burada 100 yillik spor kulubunun baskanligi icin yarisiyorlar. Adam olsunlar once. Calisanindan nasil ozur dilemiyor ki, Cin'de sweat shop mu isletiyor adam?

oylede birazda istediklerini gostersinler istiyorum

Haldun Üstünel hakkındaki hazımsız açıklamaları?

tabiki dedigin dogru kimseyi gecmişinde iyiydi veya kötüydü diye degerlendiremeyiz. benim ünal aysala güvenesim geldi mesela. hayata bazı kişilere güvenmemiz lazım. eger güvenmessek yaşamanın bir anlamı olmaz

Guvenmede kriter de onemli. Kimisi icin gecmiste yapilanlardir guvenme sebebi kimisi icin de yapilan aciklamalar nasil bir dusunceye sahip oldugudur. Ben su anda Helvaci'ya daha fazla guveniyorum aciklamalari bana daha dogru geliyor. Aysal da gelebilir cok sorun degil benim icin o gelmesin kesinlikle olmaz falan da demiyorum.

adam bunuda acikladi

ben para almadim demesine kizdim dedi

GSdan para kazanan ne ilk ne son adam o dedi

ha benim prensibime uymaz ama onunkine uyuyor

kizmiyorumda dedi para kazanmasina prensip meselesi illegal bir olay degil dedi

ama ben para kazanmadim demesi yanlis dedi

belgeleri var dedi

next question please:)

yahu adamın acıklama yapmasını elestırıyorum ben zaten bazı mesleklerde bı takım gızlılıkler etıkler deontolojı vardır ... o surecte aysal ın avukatlıgına vekalet ettıyse eger bunu acıklaması meslek ahlakına sıgmaz etik deil aynen doktor hasta gizliliği gibi.

hayri kardeş onu o anlamda söylemedi. hemde canlı yayında. şimdiye kadar calısanlarıma özür dilencek birsey yapmadıgını ifade etti bence. hemen gaza gelmeyelim o bizim potansiyel başkanımız nede olsa:)

Guvenmede kriter de onemli. Kimisi icin gecmiste yapilanlardir guvenme sebebi kimisi icin de yapilan aciklamalar nasil bir dusunceye sahip oldugudur. Ben su anda Helvaci'ya daha fazla guveniyorum aciklamalari bana daha dogru geliyor. Aysal da gelebilir cok sorun degil benim icin o gelmesin kesinlikle olmaz falan da demiyorum.

şimdi helvacı hukukcu oldugu icin kelimeleri iyi seciyor. banada anlattıkları hoş geldi. bu adama durmadan brütüs diyoduk ama asıl brütüs adnan polatmış.. tabi ben yinede ünal aysaldan yanayım o başka..

bu arada helvacinin internetle arasi baya iyi diyorlar, bu forumu okuyordur diye iddaya girerim ))

Galatasaray forum yazdiginda ilk cikan forum googlde)))

Belgeleri var diyor. Galatasaray uzerinden para kazanildiysa ve bunun belgesi varsa, bunu ortaya cikarmak degil cikarmamak ayiptir. Ayrica calisanlarina karsi boyle fasizan fikirlere sahip birinin para icin Galatasaray'i kullanabilecegi fikri cok da ucuk bir fikir degil. Anti-Unal Aysal olmadim ama ne cok gonullu duruyor ne de dogru duzgun seyler soyluyor.

soyledıgın seyler bazı durumlarda dogrudur ama serdar bey e de soyledıgım gıbı bı takım mesleklerde yasanılanlar boyle ulu orta konusulmaz...konusulursa ayıp olur

Haldun Üstünel hakkındaki hazımsız açıklamaları?

Sunun gibi mi

Helvacı, taraftarların yönetici Haldun Üstünel lehine yaptıkları "En büyük transfer Haldun Üstünel" biçimindeki tezahürata kızdığını ifade ederek, "Tribünlerden bir isteğim var. Sürekli bu tezahüratı yapmasınlar. Buna çok kızıyorum. Çünkü Haldun Üstünel transfer değil, Galatasaray'ın altyapısından yetişmiştir. Onun için tezahürat yaparken, altyapıdan geldiğini belirtsinler. O da Arda gibi altyapımızdan yetişen biri" diye konuştu.

Ayrica

mehmet helvac1 - ek_i sözlük

Bir gercek var,Galatasaraya baskan olacak kisinin veya yanindaki yöneticilerinin maddi gücü olmasi lazim,henüz gelir gider dengesi yok,ödemeler bekliyor,önümüzdeki yillarin bazi gelirleri tüketilmis,ve kalitesiz,isik vermeyen bir takim var.

Sunun gibi mi

Helvacı, taraftarların yönetici Haldun Üstünel lehine yaptıkları "En büyük transfer Haldun Üstünel" biçimindeki tezahürata kızdığını ifade ederek, "Tribünlerden bir isteğim var. Sürekli bu tezahüratı yapmasınlar. Buna çok kızıyorum. Çünkü Haldun Üstünel transfer değil, Galatasaray'ın altyapısından yetişmiştir. Onun için tezahürat yaparken, altyapıdan geldiğini belirtsinler. O da Arda gibi altyapımızdan yetişen biri" diye konuştu.

Ayrica

mehmet helvac1 - ek_i sözlük

Daha değişik laflar etti ama şimdi bulamam. Şimdilik çamur at izi kalsın stayla olsun yarın koyarım. Kedime yakış tıramadım. Hadi iyi geceler.

o twitterde yazıyormuş salman kardeş 2-3 soru sor bari:)

twitterde sayfam yok)))

olsa bile ne sorardim ki))

hic ilgilenmiyorum, benim icin artik farketmez.

yeterki seneye sampiyonluk, en azindan 2. lik gelsin.

su lanet olasi cl lige katilak.

ha aysal, ha helvaci

ama dedigim gibi, helvaci daha mantikli duruyor ...

Bir gercek var,Galatasaraya baskan olacak kisinin veya yanindaki yöneticilerinin maddi gücü olmasi lazim,henüz gelir gider dengesi yok,ödemeler bekliyor,önümüzdeki yillarin bazi gelirleri tüketilmis,ve kalitesiz,isik vermeyen bir takim var.

maddı gucu olsa bıle 2012 krıterlerıne gore bı takım sahısa borclanamayacak ama soyledıgınız su goturmez bı gercek ama bu durum sahısların maddı gucunden cok klubun para bulması lazım demek

yahu adamın acıklama yapmasını elestırıyorum ben zaten bazı mesleklerde bı takım gızlılıkler etıkler deontolojı vardır ... o surecte aysal ın avukatlıgına vekalet ettıyse eger bunu acıklaması meslek ahlakına sıgmaz etik deil aynen doktor hasta gizliliği gibi.

ha diyorsunki GSa zarari olsa bile gizli tutsun bu isleri:)

eger suc ihtiva ediyorsa o gizlilikler yalan olur kanunda

maddı gucu olsa bıle 2012 krıterlerıne gore bı takım sahısa borclanamayacak ama soyledıgınız su goturmez bı gercek ama bu durum sahısların maddı gucunden cok klubun para bulması lazım demek

Maddi gücün olursa kredi gücüde olur mesela.

twitterde sayfam yok)))

olsa bile ne sorardim ki))

hic ilgilenmiyorum, benim icin artik farketmez.

yeterki seneye sampiyonluk, en azindan 2. lik gelsin.

su lanet olasi cl lige katilak.

ha aysal, ha helvaci

ama dedigim gibi, helvaci daha mantikli duruyor ...

şimdi düsünüyorumda bu helvacı kazanamayacagı secime neden girer? belkide destek verenler var ama alp yalman bile bu adama laf etti kimden oy alcak acaba merak ediyorum kac oy alacagını:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt