Mehmet Helvacı, Basın Tribünü'ne konuk oldu | TRT 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Helvacı, Basın Tribünü'ne konuk oldu | TRT 3

ustunel konusunda soyledikleride sapina kadar dogru

taraftar kalkip ustuneli kral ilan etii

ona paralari verenleri yetki verenleri hice sayarak

iyiki soylemis

ahmet bilirsin ustuneli ne kadar sevdgimi ama dogrusu bu

aslinda dusununce bu adamin ofsayt bir hareketi yok:)

şimdi düsünüyorumda bu helvacı kazanamayacagı secime neden girer? belkide destek verenler var ama alp yalman bile bu adama laf etti kimden oy alcak acaba merak ediyorum kac oy alacagını:)

Destek verenler var, orasi kesin, daha 3-4 hafta önce cikip "Helvaciyi yanlis tanimisiz" gibi laflar duyuyorduk, üyelerden.

Adam en az 1 yildir calisiyor bu koltuk icin.

Ama bakalim, sonucu bende merak etmiyor degilim, fark olur mu, olmaz mi, Helvacinin gercekten sansi var mi yok mu...

bu arada adam kalkti fenerlilere karsi programa cikti

bunuda gozden kacirmayalim

adami cok terlettiler koseye sikistirmaya calistilar

orhan ayhanin programi sacma sapandi

aysalin daha dikkatli olmasi lazim bunlari secerken

ben ikisinin ali kircanin programina cikmasini cok isterim

ha diyorsunki GSa zarari olsa bile gizli tutsun bu isleri:)

eger suc ihtiva ediyorsa o gizlilikler yalan olur kanunda

bu konuyu anlayamamanızı anlayısla karsılıyorum bu mesleklerden bırınde olmadıgınızdan dolayıdır ... ama emin olun bı takım mesleklerde GS a zararı olsa bile gizli tutulması gereken konular vardır ... bunlar medya onunde deıl de baska platformlarda tartısılır oralarda hesabı sorulur ... hem zaten bu para mevzusu bu aıg konusu GS a zarar deıl ınanılmaz bı fayda vermıstır..

Helvaciya destek verenlerin baya olacagi surdan bile görebiliriz, hani Polat "Ibrahimoclere yer yok Galatasarayda" dediginde, ordaki hemen hemen herkes alkisliyordu Polati )))

"Ardından önceki gün Ünal Aysal’la bir araya geldi. Bu görüşmeyle ilgili büyük bir iddia ortaya atıldı. Buna göre, Yalman aday olacağını söyleyerek Aysal’a, “Gel benim yönetimime gir” dedi! Bu iddiayla ilgili olarak henüz bir açıklama gelmezken, Alp Yalman’ın Adnan Polat’tan tam destek aldığı öğrenildi. Yalman’ın seçime girmesi durumunda, Polat ve destekçilerinin oylarını almasına kesin gözüyle bakılıyor."

Alp Yalman'in niyeti belli, Helvaci'ya ettigi laflara aldanmayin.

Şöyle bir açıklamaydı canlı izlemiştim ama link bulamıyorum:

Bilindiği gibi sezon başında da Galatasaray İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, taraftarın yaptığı "En büyük transfer Haldun Üstünel" yakıştırmasını medya önünde sert bir dille eleştirmiş ve "Sayın Üstünel transferleri tek başına yapmıyor" ifadesini kullanmıştı.

Doğru veya yanlış demiyorum, bunu söylemenin amacını sorguluyorum. Bir ikinci başkan bunu söyleme ihtiyacını neden duyar? Adam herkese korku salmıştı fenerlisi bjklisi bile saygı duyuyordu sihirbaz diye. Böyle bir figürü çekememezlik neden?

Ben bu adamın tavırlarını etik bulmuyorum. Adnan Polat'ı etik olarak eleştiriyor ama kendi hareketleri buna uymuyor, çelişkili. Diğer yandan Ünal Aysal'ın da başka kötü yönleri var..

Destek verenler var, orasi kesin, daha 3-4 hafta önce cikip "Helvaciyi yanlis tanimisiz" gibi laflar duyuyorduk, üyelerden.

Adam en az 1 yildir calisiyor bu koltuk icin.

Ama bakalim, sonucu bende merak etmiyor degilim, fark olur mu, olmaz mi, Helvacinin gercekten sansi var mi yok mu...

işte senın de dedıgın gıbı kızılacak noktalardan bır tanesi içinde bulundugu yonetımın bır baskanı varken onu oraya o baska oturtmusken ona karsı uzun suredır koltuk pesınde olması ....

Şöyle bir açıklamaydı canlı izlemiştim ama link bulamıyorum:

Doğru veya yanlış demiyorum, bunu söylemenin amacını sorguluyorum. Bir ikinci başkan bunu söyleme ihtiyacını neden duyar? Adam herkese korku salmıştı fenerlisi bjklisi bile saygı duyuyordu sihirbaz diye. Böyle bir figürü çekememezlik neden?

Ben bu adamın tavırlarını etik bulmuyorum. Adnan Polat'ı etik olarak eleştiriyor ama kendi hareketleri buna uymuyor, çelişkili. Diğer yandan Ünal Aysal'ın da başka kötü yönleri var..

Hangi tavirlarini etik bulmuyorsun? Adam baskani satti gibi tuhaf bir iddia ile elestiriliyor. Simdi Galatasaray secimlerini baltalamaya calisan baskani hani. Haldun Ustunel'in Tanrilastirilmasi hosuna gitmemis olabilir, adam diyor, sirket birlestirilmesiyle ugrasirken kafami kasiyacak vaktim yoktu diye. Herkes Galatasaray icin calisiyor, herkes zamanini veriyor bu ise. Haldun Ustunel gidip Galatasaray'in parasini 10-15 tane sisirilmis topcuya verirken adam sirket birlesmesi icin calisiyordu. Isyan etmesi normal. Bunu kameralara yapmasi dogru mu tartisilir, zaten Manisa macindan sonra 10 saniyede bir degisen Rijkaard kararindan bu konularda cok tecrubeli olmadigini anlayabiliriz, ama son aciklamalari yerinde o yuzden kein problem.

Hangi tavirlarini etik bulmuyorsun? Adam baskani satti gibi tuhaf bir iddia ile elestiriliyor. Simdi Galatasaray secimlerini baltalamaya calisan baskani hani. Haldun Ustunel'in Tanrilastirilmasi hosuna gitmemis olabilir, adam diyor, sirket birlestirilmesiyle ugrasirken kafami kasiyacak vaktim yoktu diye. Herkes Galatasaray icin calisiyor, herkes zamanini veriyor bu ise. Haldun Ustunel gidip Galatasaray'in parasini 10-15 tane sisirilmis topcuya verirken adam sirket birlesmesi icin calisiyordu. Isyan etmesi normal. Bunu kameralara yapmasi dogru mu tartisilir, zaten Manisa macindan sonra 10 saniyede bir degisen Rijkaard kararindan bu konularda cok tecrubeli olmadigini anlayabiliriz, ama son aciklamalari yerinde o yuzden kein problem.

ayrica suda var

belki yalcindag gelip helvaciya sitem etti o kadar ugrasiyoruz bizi mikleyen yok herkes herseyi ustunel yapti saniyor dedi belki?

haksizmi?

Devlet Bahceli baskan olsun, 40 yil üst üste sampiyon olmazsak ben bisey bilmiyorum.

1- Diyor ki erken seçim için olay stattaki protesto olayından sonra başlamış. Galatasaray Başkanı öyle davranmaz diyor. Ben de diyorum bunu ama olayları bir de Galatasaray açısından düşünelim. Riva var, stad var vergi borcu var. Riva'nın üzerindeli ipoteğin kaldırılması var. Bunların hepsi bürokratik işlemler ve neler döndüğünü hepimiz biliyoruz özellikle şu dönemde. Aynı durumda kendisi kalsa ne yapacaktı acaba? Rest mi çekecekti?

Ya da bu olaylar olurken neden çıkıp birşey söylemedi de sportif olarak dibe vurmamızı bekledi?

2- Birin devamı olarak sportif olarak başarılı olsaydık protesto olayını, duruşu falan tartışmayacak, gıkını çıkarmadan mevkiisinde oturacaktı Helvacı. Bence tabii. Ben burada fırsattan riyakarlık dörüyorum.

3- Galatasaray zaten dibe vurmuş. Ağırlımız yok denecek kadar az ve sen çıkıp yönetimin içinden biri olarak hem de, herşeyi iyice kaosa sürüklüyorsun. Dün de yazdım Bjk maçında net 5 tane golümüz sayılmasa çıkıp tek kelime edecek durumda değil kimse Başkan dahil. Kimse takmaz çünkü.

4- Üstünel mevzuu. Bir tek o çalışmıyordu ki? Diğer yöneticiler ıkıp böyle birşeyi neden dile getirmediler?

Hangi şişirilmiş adamlar bu arada? Sadece Elano patladı, Keita-Neill iyi zaten. Kiralıklara da para gitmedi. Adnan Sezgin'i de Haldun Üstünel'i de suçlamam zaten bu konularda.

Sonuçta öyle ya da böyle adam seviliyordu ve Helvacı bunu çekemedi. Ben açıklamasını canlı izledim ve bunu gördüm.

Daha da sayabilirim ama çok uykum geldi. Daha erken gelseydin kapışırdık:(

ayrica suda var

belki yalcindag gelip helvaciya sitem etti o kadar ugrasiyoruz bizi mikleyen yok herkes herseyi ustunel yapti saniyor dedi belki?

haksizmi?

e zaten ustunel de varmıs bı hayır cunku baksana sezgın cenk tosun u bıle ıkna edemedı ... özet olarak her olanın medyaya yansımaması gerektıgını savunuyorum ...zaten anlaşılan herkes destekledıgı adayın yanlıslarını gormemekte ısrarcı olacak o yuzden bu tartısmaların da sonu yok gıbı :) herkese iyi geceler...

bu olayda kilit adam kozak

keske secseydi bir tarafi

bu arada aysal benim danismanim kozak olacak dedi

kozak yok oyle bisey dedi

Bu Ali Durust sanirsam Kanalturk'e cikan ve benim de internet uzerinden izleyip aciklamalari celiskili diye tartistigim adam (:

Florya'ya mudahale edilmez deyip sonrasindaki aciklamalarinin bir mudahale oldugu gibi celiskiler falan vardi simdi tam hatirlamiyorum da.

Daha dogrusu Florya'da anahtar tek bir kisinin olmalıdır ve o kisiye karısılmamalıdır dedi ve ekledi: Hoca onu bunu sunu istiyorum diyerek transfer yapamaz. Yönetimle beraber oyuncuları belirler ve bu dogrultuda transfer yapılır dedi. Mondragon transferinde mesela Luceye gidip, bu adam gectigimiz sezon Fransa liginin en iyi kalecisi secildi bunu alalım dedi ve gitti aldı. Iyi ki de almıs. Sonuc ve anlam olarak Helvacının bugun dediklerine benzer seyler dile getirdi, fakat Helvacı "her mac öncesi hocanın taktik anlayısını sorgularım" diyerek ileri kactı. Aziz Yıldırım'da ilk donemlerinde aynen böyleydi ve adam olamsı icin 10 sene bekledi Fenerliler. Galatasarayın daha fazla bekleyecek toleransı yok. Talihsiz bir yorum oldu bence ve taraftara oynadıgı icin bocaladı. Direk yapacaklarıyla ilgili konussaydı hatalı tek bir lafa deginmezdi. O kadar kurt ve zeki biri zira.

Ben Helvacıyı samimi bulmuyorum. Secimide dedigim gibi acık ara kaybedicek. O secime Ali Durustun ceketi girse olay biter.

bu olayda kilit adam kozak

keske secseydi bir tarafi

bu arada aysal benim danismanim kozak olacak dedi

kozak yok oyle bisey dedi

ayrıca aysal benım sevdıgım eskı bı arkadasım bana ıhtıyac olursa tabı kı fıkrımı soylerım gıbı de bısıler de dedı...

Ünal başkan dururken Helvacı bi yol alsın boş vaatlere karnımız tok artık iş yapıcak adam istiyoruz laf yapıcak adam değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt