Mehmet Helvacı, Basın Tribünü'ne konuk oldu | TRT 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Helvacı, Basın Tribünü'ne konuk oldu | TRT 3

Barcelona'da oynamak o kadar kolay mi agalar

Elbette ki, gazla muzla bir yere kadar. Galatasaray'da 3 cesit mini takımın koca "1" takımı o****urması gerekiyor.

-Yonetim takım olarak hareket edicek,

-Teknik kadro takım halinde hareket edicek,

-Futbolcular takım halinde hareket edicek,

Bu olunca koca "1" takım olucak Galatasaray. Takım olmak yalan dolanın, arkadan vurmaların, icten pazarlıklı olmaların bas harflerinin dahi gecmeyecegi bir ortam demek. Bundan sonra Galatasarayın önü acılır.

Bizim yerimizde hangi Turk kulubu su son 10 sene icerisinde gecirdiklerimizi yasasaydı, coktan kepenkleri indirip gitmisti. Bundan emin olabilirsiniz.

Rüştü bir kaç maca çıktı. Ama suan çok çok zor. Sarp ayarında olmak + barışdan Nolook paslar + Sabri şutları + Ayhan ara pasları + Aydın yildizligi. Bunları toplamak çok zor. Barca bunu yapamaz.

ergun oynardi bence

bir solbek icin herseyi olan bir adamdi

kesinlikle agir degildi

sol aygi mukemmeldi

hucumu savunmasindan iyi idi

o donemde ne sag aciklara karsi acik vermedi bu adam

tabi benim dusuncem

Agirdi reis nasil agir degildi yabma and etme

Teknigi cok iyiydi ama

120 dakikanın 118 dakikası Adnan Polatı konuşmakla geçti

Büyük vizyon

...................................

Bir arkadaş başka bir forumda şöyle yazmış

Mehmet Helvacı:Adnan Polatın ibra olmasını isterdim

----İbra olmayan Adnan Polat değil,yönetim kurulu yani sende

Mehmet Helvaci secimin yapilip yapilmiyacagi konusunda tam olarak ne dedi ?

Ibra olmayan Adnan Polat

Atla armutu karistirmayalim plz.

Valla son donemlerde yasananlardan cikardigim su ki, yonetim icinde "liderler :o" arasinda onceden istifa edenler disinda tek dogru durust adam galiba Mehmet Helvaci.

M. Helvaci durust ve Galatasarayliligi anlamis bir lider-reis.

Baskan oldugu gun herkese benden SHOT

Arkadaslar Mehmet helvacıya kızmayın Adnan polatın ne oldugunu anlamış bir reis o yuzden yıkmak ıstemıs sımdı olayları goruyoruz Mehmet helvacı haklı koltuk ıcın canım camıayı mahkemelere dusurdu.Adnan polat gıbı bır ınsanla Mehmet helvacı baş eder...Yürü mehmet Reis arkandayız..

Helal Kaan kardis

Adnan Polat bugunlerde mahkemelere gidip baskan olarak kalmaya calisiyorsa arslan payi Prof Dr Mehmet Helvaci reisindir.

Ya bu adam değilmiydi saçma mağlubiyetlerden sonra çıkıp çıkıp hocanın raporunu beklicez şu gün radikal kararlar alıcaz diyip sonra ortadan kaybolan :) Buralarda bekliyorduk hatırlamıyomusunuz Sarp Ayhan Balta kadro dışı kalıcak diye :D

Bizim savunduğumuz herşeyi zamanında savunmuş, burda dediğimiz her şeyi Adnan Polata ve Adnan Sezgine söylemiş ve koltuk sevdalısı Adnan Polatı koltuğundan etmiş yeni Galatasaray başkan adayı ve Hain.

Hain diyoruz da hangimiz helvacının yaptığını yapmazdık acaba. Yoksa asıl Hain bizler miyiz?.

Mevcut başkan adayları içinde o koltuğa en uygun başkan adayı Mehmet Helvacıdır. Ben bu 3ünden bağımsız bir Haluk Ulusoy başkanlığını isterdim. Ama o gün geldiğinde kalbimden geçen helvacı olacak ...

Ya bu adam değilmiydi saçma mağlubiyetlerden sonra çıkıp çıkıp hocanın raporunu beklicez şu gün radikal kararlar alıcaz diyip sonra ortadan kaybolan :) Buralarda bekliyorduk hatırlamıyomusunuz Sarp Ayhan Balta kadro dışı kalıcak diye :D

karar alicaz demis polat buna

sonra bir cacik alinmamis

bu adamla kukla gibi oynamaya calisti polat

kendi yuzu yoktu konusmaya

helvaciya konus diyordu

adama yarin toplanti yapalim demis

sonra gelecek adamlara gitmeyin o toplantiya demis

siz artik polatin kisiligini cozemediyseniz bu tamamen sizin sorununuz

adam kendini brutus yapti sirf GSi bu polat belasindan kurtarmak icin

karsisindada koltuk sevdalilari var hayri kozagiz goz gore gore yediler

Bizim savunduğumuz herşeyi zamanında savunmuş, burda dediğimiz her şeyi Adnan Polata ve Adnan Sezgine söylemiş ve koltuk sevdalısı Adnan Polatı koltuğundan etmiş yeni Galatasaray başkan adayı ve Hain.

Hain diyoruz da hangimiz helvacının yaptığını yapmazdık acaba. Yoksa asıl Hain bizler miyiz?.

Mevcut başkan adayları içinde o koltuğa en uygun başkan adayı Mehmet Helvacıdır. Ben bu 3ünden bağımsız bir Haluk Ulusoy başkanlığını isterdim. Ama o gün geldiğinde kalbimden geçen helvacı olacak ...

o kadar cesur olmayanlar isi etik degerlere vuruyor

o kadar cesur olmayanlar isi etik degerlere vuruyor

Bir şekilde Adnanların yaptıkları gün yüzüne çıkması gerekmiyor muydu gerekiyordu... Helvacının yöntemi yanlış ise biz daha en az 1 sene daha Adnan Polatı çekmeyecek miydik? Değil mi ama

BİZDEN KAÇMAZ, HABER | 'Aysal'ın Listesini Beğenmedim' (bankohaberleri) | Medyarazzi - 28 Nisan 2011 Perşembe 16:56

AYSAL'IN LİSTESİNİ BEĞENMEDİM

Ünal Aysal'ın listesinde görev almak istediğini hatırlatan Kozak, "Kendisine de söyledim. Düşündüm ve karar verdim. Ardından Ünal Bey bir seyehate gitti. Başkanın olmadığı günler iyi değerlendirilmeliydi. Ben de başkan yokken, çok önemli üst düzey 3 yöneticiyle taslak çalışması yapmak için bir araya gelemedim. Ben prensip sahibi bir insanım. Ben, sadece bir konuda bir araya gelemiyorsak devamını da getiremezdim. Ben de çekilme kararı aldım. Ben her zaman Galatasaraylıyım ve bir sıkıntınız olursa yardımcı olurum dedim. Ben şu anda ortaya çıkan listeyi beğenmedim. Çok daha verimli olmaya namzet bir liste yapmak mümkündü. Ama sebebi benim de ayrılma sebebimden ötürü kaynaklandı. Biz başkan dönmeden önce gerekli hazırlığı yapabilecek bir toplantı yapabilseydik, o zaman liste de her şey de çok farklı olurdu."

hadi simdi bana anlatin derdinizi

ne dediysek o

bu adamlar is yapamazlar

aysalada yazik olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt