Mehmet Helvacı: "Yönetim kurulu olarak toplantı yapacağız"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Helvacı: "Yönetim kurulu olarak toplantı yapacağız"

yapsınlar artık şu açıklamayıda görelim..

Beyler yapılan bir açıklama var mı?

Veya ne zaman yapılacak?

5 de toplanacaklarmış.

Akşam 8 gibi açıklama bekleniyormuş.

Hadi hayirlisi. Galatasaray icin en iyisi olsun. Ama Galatasaray´i tasiyamayacak birisi gelecekse Rijkaard hic kovulmasin.

Hadi hayirlisi. Galatasaray icin en iyisi olsun. Ama Galatasaray´i tasiyamayacak birisi gelecekse Rijkaard hic kovulmasin.

En mantıklı isim Terim,çünkü bu takımda hocayı fifilememek var,oyunculara böyle eli sopalı bir adam lazım,bir oyuncu Terim'i yiyemez,işte bunu seviyorum..

Rijkaard'ın peşine kim gelirse gelsin burun kıvıracaktır taraftar, hele futbolcular Rijkaard gibi bi isme böyle tavır aldılarsa başkasına ne yaparlar bilmiyorum...Ama şahsi fikrim Terim & Tugay ikilisi bunların dışında

Rijkaard'ın peşine kim gelirse gelsin burun kıvıracaktır taraftar, hele futbolcular Rijkaard gibi bi isme böyle tavır aldılarsa başkasına ne yaparlar bilmiyorum...Ama şahsi fikrim Terim & Tugay ikilisi bunların dışında

Bende kesinlikle Fatih Terim´in gelmesini istiyorum. Cünkü oyuncular tarafindan herzaman sevilen ve ciddiye alinan bir hoca. Basarilari tartisilmaz zaten. Geldigi zaman da 10 sene kalacaktir bu sefer. Adim gibi eminim.

En mantıklı isim Terim,çünkü bu takımda hocayı fifilememek var,oyunculara böyle eli sopalı bir adam lazım,bir oyuncu Terim'i yiyemez,işte bunu seviyorum..

Fatih Terim icin bi ikimiz yirtiniyoruz be Sinan :)

Rijkaardi kovmalari lazim,rezil etti bizi,aslinda en az Rijkaard kadar yönetimde beceriksiz ama yapacak bisey yok

Bugün toplantı yapılacaktı ne oldu yarınamı kaldı

Fatih Terim gelirse, başarısız olsa bile yanında yönetimi de götürür.

Lig TV'nin son dakika haberine göre yaklasik 5 dakika önce Adnan Polat ve yöneticiler klüp binasina gelmis ve toplanti baslamis. Agirlikli olarak Rijkard'in görevine son verilecegi yönünde bilgiler oldugu söylendi. Teknik direktörlük icin düsünülen isimler arasinda Tugay ve Hagi de bulunuyor.Son olarak Fatih Terim bu görev icin düsünülmüyormus, hic bir görüsme olmadigi söyleniyor.

hadi bakalım.hayırlı olsun.

Terim ve Hagi ama sözünü geçirecek tek adam Terim'dir bu ne yaptığını bilmez yönetime. Ayrıca kaos ortamında en serinkanlı hareket edecek adamda Terim'dir. Ayrıca onu şak diye de kovamazlar. Amma ve lakin onun dışında gelen adamların hepsi sezon sonunda kovulabilir... Başarısızlık durumunda suçu yine üstlerinden atmak içi tabi. Artık kim ne kadar yer orasını bilemem...

Terim kendi istifa etmesse kovulamaz. Canaydın döneminde de böyle olmuştu. Kendi bırakıp gitti yoksa sezonu tamamlardı kesin.

edit

Mehmet Helvacı'dan bir Giray Bulak açıklaması bekliyorum. Ama ellerini çabuk tutsunlar, kovulan T.Doll yerine ismi Gençlerbirliği için geçiyor.

Yeterli kadromuz var diyordunuz Sayın Helvacı.Artık milleti gaza getirip uyutma devri geçti.Hepimiz farkındaydık herşeyin.Bağıra bağıra geldik bu hale.

Mehmeeet amcaaa Mehmeet amca (Ne var)

Serveti var mı (Var var)

Ayhani var mı (Var var)

Sarpı da var mı (Var var)

Ne duruyorsun (Ne yapayım)

Takım yapsanaaa takım yapsanaaa

Takım yapsanaa vay vay Takım yapsanaa

based on famous turku 'helva yapsana'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt