Mehmet Helvacı: "Yönetim kurulu olarak toplantı yapacağız"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Helvacı: "Yönetim kurulu olarak toplantı yapacağız"

Mehmet Helvacı Adnan Sezgin bu adamları çayçı bile yapmamak lazım kulube.

edit

Tazminat yüzünden yollar ayrıldı diyemiyor yönetim.Başka bir açıklaması yok bunun.''Bazı kararlar aldık ama şu anda açıklayamıyoruz'' cümlesi en büyük ipucu.

İyide Deniz o parayı vereceksin ki hertürlü.

Bizde insaniz lan!

Neden Pazartesi belli olacak diyorsunuz ozaman bekliyoruz burda sabahtan beri.

inşallah haldemezsiniz, elinize yüzünüze bulaşır herşey iyice camia ayaklanır sizde altında kalırsınız bu yıkımın inşallah..

olay fener maçından sonra kopacak...yeni teknik direktör için fb maçı risk olacaktır.yönetim bile fb yi yenemeyeceğimizin farkında en azından yeni td yi fb hezimetinden kurtaralım diyor....bu kadar adi bir vizyon

Rjkaard gidip Fenerbahçe'yi yenince ne yapacak Adnan'lar onu merak ediyorum.

Ya Rijkaard lı Galatasaray feneri yenerse ?

bence rijkaarddan önce bu ne yaptığını bilmezlerin gitmesi lazım.kulüp kimlere kalmış.hey Allahım ya.sinir oldum.

Böyle yönetimi görüp Rijkaard'A sallayanlara gerçekten üzülüyorum.Arkadaş ben hayatımda ilk kez bir yönetimin taraftarın gözünün içine baka baka dalga geçtiğini görüyorum.

fener macini kaybedersek gundemi degistirmek icin Rijkaard'i o zaman gonderecekler.. kesinlikle aziz'e danismis baskan baksaniza kankasinin yolundan gidiyor :mad:

Fatih Terim veya Ersun yanal olmayacaksa Rijkaard kalsin,Abdullah Avciyi cok begenirim ama adam her ciktigi programda üstüne basa basa benim sistemimde 10numara yok diyor,yani Misimovic gibi oyunculari oynatmayacak bir hoca Avci.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarına bir günlük iznin ardından 20 Ekim Çarşamba akşamı saat 17.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği bir antrenmanla devam edecek.

Enterasan.

fener macini kaybedersek gundemi degistirmek icin Rijkaard'i o zaman gonderecekler.. kesinlikle aziz'e danismis baskan baksaniza kankasinin yolundan gidiyor :mad:

allah hepsini kahretsin.bıraksınlar adam gibi biri yönetsin şu takımı.:mad:

bence bunlar rijkaard la yolları ayırma kararı verdiler fakat cimriliklerinden dolayı önce rijkaardla tazminat pazarlığı yapıp sonra açıklamak istiyorlar.. inşallah rijkaard bütün parasını kuruşuna kadar alırda bu cimriler transferde 3-5 kuruşun hesabını yapmanın cezasını çekerler

Kazanalım.Nasıl olursa olsun ama kazanalım.

Tabiki kazanalımda benim anlatmak istediğim nokta başka.

Yönetim şuan fener maçını bekliyor göndermek için Rijkaardı. Kaybedersek Rijkaard istifa eder tazminat vermeyiz mantığındalar şu açkıklama ile.

O zaman feneri 10 sene sonra kadıköyde yenen T.direktörü nasıl gönderecekler yenersek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt