Mehmet Karlı:

Aslında bakarsak gazetelerinde abartması var bu işin içinde madem böyle bir alacak verecek davası var muslera melo sneijder gibi banko adamlar neden bu kadar laf etmiyor üstünde birde adamlar banko oynadılar . Kim kime beleş kılını kıpırdatır ki birde bu açıdan bakmak lazım olaya

Ya bu hijarovic capsizi oynayamayacagini anlayinca turlu turlu oyunlara basvurdu iste.

siz önce bir aciklayin adamin parasi zamanin da ödendi mi ödenmedimi? eger ödendiyse bu sahtekari derhal satin ve oluyorsa tazminat davasi acin,yok ödenmediyse ozaman bir sahmet kim sorumluysu bu rezillikten derhal istifa etsin.

Böyle çapsız bir adama önceki takımından kat be kat fazla verme enayiliğini kim yaptı acaba? Heralde biz yapmadık... Esas kanımıza dokunan olay bu... Bu adam bu kadar paraları alacak kapasitede bir futbolcu değil ve hayatı boyunca buradan cukkaladığı para kadar kazanamaz...

bunu önerene ne demeli ?

eli ayağına dolaşan avrupa maçlarında amatör futbolcuya dönen biri zaten bu klübe yakışmaz.

bonservisiyle satalım şunu salatalık da kurtulsun biz de.

amaçı bütün maaşını alıp gitmekmiş beyefendinin.

ulan derdin 1 aylık maaşını alamamaktı klübün sıkıntısı varmış biraz bekleyin demiş şimdi utanmadan bütün maaşı istiyorsun.

nah sana maaş klüp burnundan getirsin bunu da rezil etsinler. ama önce şunu bonservisiyle satsınlar.

yada idmanda felan aşağılayıp küçük düşürüp üzerine oynasınlar.

rezil kepaze herif.

ben böyle rezillik görmedim.

bunu önerene ne demeli ?

eli ayağına dolaşan avrupa maçlarında amatör futbolcuya dönen biri zaten bu klübe yakışmaz.

bonservisiyle satalım şunu salatalık da kurtulsun biz de.

amaçı bütün maaşını alıp gitmekmiş beyefendinin.

ulan derdin 1 aylık maaşını alamamaktı klübün sıkıntısı varmış biraz bekleyin demiş şimdi utanmadan bütün maaşı istiyorsun.

nah sana maaş klüp burnundan getirsin bunu da rezil etsinler. ama önce şunu bonservisiyle satsınlar.

yada idmanda felan aşağılayıp küçük düşürüp üzerine oynasınlar.

rezil kepaze herif.

ben böyle rezillik görmedim.

bu transferden Gaatasarayın içinden birileri menfaat sağladı ne yazık ki

Karakter yoksunu herif bu Hajrovic'i bir şekilde İstanbul'a getirteceksin ondan sonra iyi bir ağzını burnunu kırıp geri yollayacaksın.

gökay cafer yıldız renkdaş uzatmayalım lütfen yalan söylüyor işte neyi sanmıyon tanıyormuşsun gibi

Lisans aldigini ispat et ozaman? Aciklama mi var?

Yalan ise, hajrovic veya menejeri neden aciklama yapmiyor?

Mehmet karli lisans almadi dediyse ozaman almadi

Belki ilerde alir, o ayri bir konu, ama su an almadi iste

Elestirecem diye kendini rezil etme

Sent from my iPhone using Tapatalk

saçma sapan konuşma kardeşim 20 gün önce alındı diye haber çıkıyo 20 gündür kimseden gık yok

bugün gelmiş memhmet karlı diye ne olduğu belirsiz biri açıklama yapıyor yöneticiymiş güya

yönetemeyen adam yönetici mi olur

HAYROVİÇ GİTTİ KARDEŞ GEÇMİŞ OLSUN 1 BARDAK SOĞUK İÇ ORUÇLUYSAN BİKAÇ SAAT BEKLE

Werder nimmt Nationalspieler Hajrovic unter Vertrag

AL İŞTE BREMENE GİTMİŞ

NOLDU REZİL DİYODUN BANA

ASIL REZİL SENSİN İŞTE YAZIKLAR OLSUN SANA REZİL ETTİN KENDİNİ

BİDAHA GÖRMİYİM SENİ BU FORUMDA YADA BİKAÇ AY ARA VER REZİLLİĞİN UNUTULSUN RENKLİDAŞ

Sen hajrovic ve menajerini çok iyi tanıyor olmalısın herhalde sana geçici lisansını göstermiş hajrovic.

kulüp olarak haklı olsak bile bu karaktersizin takımda kalmasını istemiyorum.defolup gitsin

noldu hayroviç ve menajeri mi daha yalancı gs kulübü yöneticileri mi daha yalancı anlat şimdi akkülahıma renkdaş

saçma sapan konuşma kardeşim 20 gün önce alındı diye haber çıkıyo 20 gündür kimseden gık yok

bugün gelmiş memhmet karlı diye ne olduğu belirsiz biri açıklama yapıyor yöneticiymiş güya

yönetemeyen adam yönetici mi olur

HAYROVİÇ GİTTİ KARDEŞ GEÇMİŞ OLSUN 1 BARDAK SOĞUK İÇ ORUÇLUYSAN BİKAÇ SAAT BEKLE

tumblr_mzzc1hG92V1tqa9joo1_500.jpg

Geri
Üst Alt