Mehmet Karlı:

Werder nimmt Nationalspieler Hajrovic unter Vertrag

AL İŞTE BREMENE GİTMİŞ

NOLDU REZİL DİYODUN BANA

ASIL REZİL SENSİN İŞTE YAZIKLAR OLSUN SANA REZİL ETTİN KENDİNİ

BİDAHA GÖRMİYİM SENİ BU FORUMDA YADA BİKAÇ AY ARA VER REZİLLİĞİN UNUTULSUN RENKLİDAŞ

sözleşme imzalaması için lisansının olmasına gerek yok... sözleşme imzalar... hatta geçici lisans bile alabilir... ama bu haklı olduğunu göstermez... fifa'da duruşması yapılır kulüp savunmasnı yapar donelerini ortaya koyar... sonra fifa karar verir sen haklısın sen haksızsın diye... fifa çin kulübünü haklı görseydi drogba bizimle oynayabilir miydi???... şimdi fifa bizi haklı görürse hayroviç ne yapacak???...

ama pardon sizin için böyle bir seçenek yok değil mi??... gazeteler yazıyorsa doğrudur, kulüp açıklama yapıyorsa yalandır :)

G.Saray'ın zarar etmesi ne kadar hoşuna gidiyor çakma imparator ve çakma dünya liderinin ...... kılı

güngör seni akıllı bilirdim demekki değilmişsin

ftyi övdüğüm mesaj yok hagi olmasa hikmet karamandı yazıyorum paso

çakma dünya liderini sen yalarsın ve gs başkanının hatasını görmezden gelip anca yalamayı bilirsin

gsnin zararı benim hoşuma gitmez

ama adım gibi emindem bizim yöneticilerin yalan söylerek kendilerini aklamaya çalıştıklarına

noldu şimdi yalancı yöneticiler ve çöpe giden milyon €lar oldu

senin gibi körü körüne başkanı yalayanlarda haksız çıktı, tıpkı çakma dünya liderini yalayanlar gibi

buda kulağına küpe olacak bir fabl olsun renkdaş hadi naş

sözleşme imzalaması için lisansının olmasına gerek yok... sözleşme imzalar... hatta geçici lisans bile alabilir... ama bu haklı olduğunu göstermez... fifa'da duruşması yapılır kulüp savunmasnı yapar donelerini ortaya koyar... sonra fifa karar verir sen haklısın sen haksızsın diye... fifa çin kulübünü haklı görseydi drogba bizimle oynayabilir miydi???... şimdi fifa bizi haklı görürse hayroviç ne yapacak???...

ama pardon sizin için böyle bir seçenek yok değil mi??... gazeteler yazıyorsa doğrudur, kulüp açıklama yapıyorsa yalandır :)

hala tozpembe gözleriyle dünyaya bakan bir renkdaşımız

bu davadan haklı çıkacağımıza inanıyor hala

soğuk su iç renkdaş iftardan sonra iyi gelir :sentimental:

saçma sapan konuşma kardeşim 20 gün önce alındı diye haber çıkıyo 20 gündür kimseden gık yok

bugün gelmiş memhmet karlı diye ne olduğu belirsiz biri açıklama yapıyor yöneticiymiş güya

yönetemeyen adam yönetici mi olur

HAYROVİÇ GİTTİ KARDEŞ GEÇMİŞ OLSUN 1 BARDAK SOĞUK İÇ ORUÇLUYSAN BİKAÇ SAAT BEKLE

Arkadas, hersey olabilirde, sen mehmet karlinin ne oldugunu bilmiyorsan bu senin kendi sorunundur. Mehmet Karlinin yalana basvurdugunu dusunmuyorum. Cogumuz kendisinin nasil biri ve nerelerde gorev aldigini cok iyi biliyoruz :)

güngör seni akıllı bilirdim demekki değilmişsin

ftyi övdüğüm mesaj yok hagi olmasa hikmet karamandı yazıyorum paso

çakma dünya liderini sen yalarsın ve gs başkanının hatasını görmezden gelip anca yalamayı bilirsin

gsnin zararı benim hoşuma gitmez

ama adım gibi emindem bizim yöneticilerin yalan söylerek kendilerini aklamaya çalıştıklarına

noldu şimdi yalancı yöneticiler ve çöpe giden milyon €lar oldu

senin gibi körü körüne başkanı yalayanlarda haksız çıktı, tıpkı çakma dünya liderini yalayanlar gibi

buda kulağına küpe olacak bir fabl olsun renkdaş hadi naş

ne yönetimi ne de başkanı yaladığım yok aysal ile ilgili bu konuda yazdıklarıma bak istersen zaten bu konuda kimsenin yönetime ve başkana arka çıktığı yok ama senin yaptığın gibi ah bir şey olsada başkana ve yönetime çakayım diye sinsice pusuda beklemiyor rahatsız edici olana sanki G.Saray'ın zarar görmesinden zevk alıyormuşsun gibi yorum yapman. senle alakalı yukarıdaki yorumum saygı sınırını aşmış olabilir kusura bakma

ne yönetimi ne de başkanı yaladığım yok aysal ile ilgili bu konuda yazdıklarıma bak istersen zaten bu konuda kimsenin yönetime ve başkana arka çıktığı yok ama senin yaptığın gibi ah bir şey olsada başkana ve yönetime çakayım diye sinsice pusuda beklemiyor rahatsız edici olana sanki G.Saray'ın zarar görmesinden zevk alıyormuşsun gibi yorum yapman. senle alakalı yukarıdaki yorumum saygı sınırını aşmış olabilir kusura bakma

böyle bişey yapmıyorum taraftar olarak hakkım olan yönetimi eleştirmeyi yapıyorum

milyon € lar çöpe gitmiş o da hakkım heralde

Şimdiye kadar emin olamamıştım ama artık eminim, Refik Akkülah Antu'da da yazan bir Fenerlidir.

[attachment=11683:QeM6cRJ.png]

Ekli dosyalar

• QeM6cRJ.webp
    QeM6cRJ.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 83
hala tozpembe gözleriyle dünyaya bakan bir renkdaşımız

bu davadan haklı çıkacağımıza inanıyor hala

soğuk su iç renkdaş iftardan sonra iyi gelir :sentimental:

pembeden nefret ederim... aynı şekilde türk spor medyasından da nefret ederim...

bu davadan haklı da çıkmayabiliriz... ben sadece doneleri yorumluyorum...

ben kendi kulübümün yaptığı açıklamalara inanmayı tercih ediyorum çünkü net argümanlar ortaya koyuyor... sen gazete haberlerine... senin için gazete haberleri daha doğru kaynaklar olabilir bu senin seçimin... o da senin toz pemben...

ayrıca soğuk su içmek için iftarı beklememe gerek yok...

geniş düşün... sığ sularda tıkılıp kalma :)

arkadaşlar boşuna laf salatası yapmayın karnım tok

yönetici yalan söyledi

hayroviç bremene transfer oldu

milyon € lar çöpü boyladı

Giden gitti yapacak bir şey yok zarara uğratanlar ceplerinden tazmin etsinler bir zahmet.

Geri
Üst Alt