Haluk Yürekli: "Mehmet Özbek'in de Sportif A.Ş'ye girmesi gerektiğini düşünüyorum. Mehmet Özbek, Galatasaray'ın futbolunda ne kadar kabul etmezlerse etmesinler bir söz hakkı var. Fikir beyan ediyor. Abi kardeşin futbol konuşmama ihtimali var mı ya? Buna sürekli böyle asit dökmeye çalışıyorlar ya, 'Mehmet Özbek futbolla ilgilenmiyor' diye!
Başkan, Mehmet Özbek'in futbol aklına güveniyorsa alsın abi Sportif A.Ş'ye? Niye almıyor? Yönetime alsın?
Faydalıysa, herkesin dediği gibi Ederson yerine Uğurcan aldırma konusunda fikir veriyorsa, ben bilmiyorum öyle konuşulduğu için diyorum, e o zaman olsun abi. Gayriresmi olacağına resmi olsun? Şu anda gayriresmi şekilde Mehmet Özbek'in bu işlerin içinde olduğu konuşuluyor.
Herkesin futbol görüşü var... Ortak akıl çıkıyorsa tabii...
Ama Dursun Özbek'te bu böyle olmuyor! Yönetme şeklinde bir problem var abi. Erden Timur ile iki yıl çalışıyor, bir problem oluyor. İbrahim Hatipoğlu ile çalışıyor, problem oluyor. Abdullah Kavukcu ile çalışıyor problem oluyor. Dursun Özbek, anahtarı kimseye teslim etmek istemiyor. Eray Yazgan'ın şu anda orada var olma sebebi de Abdullah Kavukcu'ya anahtarı tek başına teslim etmek istememesi!"