- 2 Nisan 2012
- 43.787
- 22.602
- 2.888
Galatasaray'ın sırtındaki kene kardeşler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben oyle anlamadim belkide ben yanlis anladim ama bence sunu diyor. Arka planda bu herif ne diyorsa onu yapiyorsun. Ismi var cismi yok hesap soran tepki gosteren yok. Burda sportif a.ş de gorev verdigin herkese dayak yediriyorsun madem kardesin bu isin ulemasi al yonetime ver yetkiyi at medyana gorelim cok bilmis kardesin neler yapiyormus demek istiyor bence.Haluk ne güzel yalama yıkama yapmış öyle.
Dili yara olmuştur yalaya yalaya.
Esas sorulması gereken sorulması kulube gelen milyonlarca para nerede ? Transferi geçtim kalem kalem gelen paralar açıklanması gerekmezmi, seffaflik yokmu,siyasi destekleri olmasa mali polis gelse neler çıkar kimbilirAdamın futbol idareciliğine dair hiçbir vasfı yok, sorumluluğu yok, yetkisi yok ama milyonlarca insanın takip ettiği kulübün adına milyonlarca euroluk kararlar alabiliyor. İnanılmaz bir olay.
Eskiden abartılıyor diyordum ama kulübe yakın bir sürü kişi aynı şeyi söyleyince demek ki böyleymiş diyorum.