Mehmet Remzi Sanver

Bu adamı hiç sevmedim zira en rezil dönemde görev yaptı. 6 ayda iyi kurtulduk

Burak Elmas yönetimi mapusta da bir araya gelecek gibi. Önce Rezan, şimdi Remzi Bey. Bakalım sıra kimde.

o yönetimde işini hakkıyla yapan tek kişiydi herhalde

Kibar kibar gargara yapmaktan başka bişey yapmadı gürbüz dost

Kibar demagog

Elmasından, rezanından, sanverine en boş yönetimdi maalesef
Herifin işi açıklama yapmak ve o dönem bunu çok iyi yapıyordu başarısız bir dönem olduğu için kötü kalmış olabilir aklında.

Benim gördüğüm en iyi sözcümüzdü kendisi. Daha iyi kim vardı kulüpte bu konuda aklına gelen? Ünal Aysal da iyiydi bu konuda mesela başkan olmasına rağmen. Şimdiki yönetimde 2 kelimeyi bir araya getirebilecek kimse yok malesef.

Herifin işi açıklama yapmak ve o dönem bunu çok iyi yapıyordu başarısız bir dönem olduğu için kötü kalmış olabilir aklında.

Benim gördüğüm en iyi sözcümüzdü kendisi. Daha iyi kim vardı kulüpte bu konuda aklına gelen? Ünal Aysal da iyiydi bu konuda mesela başkan olmasına rağmen. Şimdiki yönetimde 2 kelimeyi bir araya getirebilecek kimse yok malesef.
Sanver'in hitabeti kulüb yöneticisi hitabeti değildi, evet güzel konuşuyordu ama hoca edasıyla güzel.

Net vurucu kısa ve öz konuşmalı kulüp sözcüsü, yeri geldiğinde sert yeri geldiğinde sözle okşamayı bilmeli, her diskur her yerde sökmez renktaş

Benim şu an kulüb sözcüsü olarak en içime sinen adam Süheyl Batum

Sanver zamanında gayet iyi açıklamalar yapıp gsmizi savunmuştur biz de aziz yıldırım uslu uslu otur Mahmut uslu tarzı olmaz

Sanver'in hitabeti kulüb yöneticisi hitabeti değildi, evet güzel konuşuyordu ama hoca edasıyla güzel.

Net vurucu kısa ve öz konuşmalı kulüp sözcüsü, yeri geldiğinde sert yeri geldiğinde sözle okşamayı bilmeli, her diskur her yerde sökmez renktaş

Benim şu an kulüb sözcüsü olarak en içime sinen adam Süheyl Batum
Umarım bu tarif ettiğin profildeki sözcülere ihtiyacımız olan günlerden en kısa zamanda kurtuluruz ne diyeyim. Ben Dursun Özbek’in mıymıntı konuşmasını Süheyl Batum’a tercih ederim.

Umarım by tarif ettiğin profildeki sözcülere ihtiyacımız olan günlerden en kısa zamanda kurtuluruz ne diyeyim. Ben Dursun Özbek’in mıymıntı konuşmasını Süheyl Batum’a tercih ederim.
Süheylin karakteri mi konuşması mı hoşuna gitmiyor

Ben karakterden bağımsız salt hitabet olarak değerlendirdim

Süheylin karakteri mi konuşması mı hoşuna gitmiyor

Ben karakterden bağımsız salt hitabet olarak değerlendirdim
O şekilde konuşan biri dünyanın en haklı insanı bile olsa söyledikleri çiğ kalır. En basit konuyu bile sinirli anlatırsa gerçekten sinirlendiğinde bir anlamı olmaz. Belki başkan için daha iyi bir profil olabilir süheyl batum ama kulüp sözcülüğü öyle bir yer olmamalı.

:red::red::red::red:

Geri
Üst Alt