Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 8.013
- 1.998
- 1.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daima çırakBüyük üstad
Sportif açıdan evetDaima çırak
Kibar kibar gargara yapmaktan başka bişey yapmadı gürbüz dosto yönetimde işini hakkıyla yapan tek kişiydi herhalde
Herifin işi açıklama yapmak ve o dönem bunu çok iyi yapıyordu başarısız bir dönem olduğu için kötü kalmış olabilir aklında.Kibar kibar gargara yapmaktan başka bişey yapmadı gürbüz dost
Kibar demagog
Elmasından, rezanından, sanverine en boş yönetimdi maalesef
Bu herif de mason falan olduğu için sevmiyor herhalde hapse girmesine sevinmiştirBu adamı hiç sevmedim zira en rezil dönemde görev yaptı. 6 ayda iyi kurtulduk
Sanver'in hitabeti kulüb yöneticisi hitabeti değildi, evet güzel konuşuyordu ama hoca edasıyla güzel.Herifin işi açıklama yapmak ve o dönem bunu çok iyi yapıyordu başarısız bir dönem olduğu için kötü kalmış olabilir aklında.
Benim gördüğüm en iyi sözcümüzdü kendisi. Daha iyi kim vardı kulüpte bu konuda aklına gelen? Ünal Aysal da iyiydi bu konuda mesela başkan olmasına rağmen. Şimdiki yönetimde 2 kelimeyi bir araya getirebilecek kimse yok malesef.
Umarım bu tarif ettiğin profildeki sözcülere ihtiyacımız olan günlerden en kısa zamanda kurtuluruz ne diyeyim. Ben Dursun Özbek’in mıymıntı konuşmasını Süheyl Batum’a tercih ederim.Sanver'in hitabeti kulüb yöneticisi hitabeti değildi, evet güzel konuşuyordu ama hoca edasıyla güzel.
Net vurucu kısa ve öz konuşmalı kulüp sözcüsü, yeri geldiğinde sert yeri geldiğinde sözle okşamayı bilmeli, her diskur her yerde sökmez renktaş
Benim şu an kulüb sözcüsü olarak en içime sinen adam Süheyl Batum
Süheylin karakteri mi konuşması mı hoşuna gitmiyorUmarım by tarif ettiğin profildeki sözcülere ihtiyacımız olan günlerden en kısa zamanda kurtuluruz ne diyeyim. Ben Dursun Özbek’in mıymıntı konuşmasını Süheyl Batum’a tercih ederim.
O şekilde konuşan biri dünyanın en haklı insanı bile olsa söyledikleri çiğ kalır. En basit konuyu bile sinirli anlatırsa gerçekten sinirlendiğinde bir anlamı olmaz. Belki başkan için daha iyi bir profil olabilir süheyl batum ama kulüp sözcülüğü öyle bir yer olmamalı.Süheylin karakteri mi konuşması mı hoşuna gitmiyor
Ben karakterden bağımsız salt hitabet olarak değerlendirdim
Sevmek zorundamıyım birader ? Ebemize atlanılan dönemden kalan hiç bir şeyi sevmiyorum boş yapma bence.Bu herif de mason falan olduğu için sevmiyor herhalde hapse girmesine sevinmiştir
A. Kompleksi böyle bir şey bu tarz şeylerden uzak durun renktaşlar