Mehmet Topal, Fenerbahçe'de Kalıyor!

Atamamasi daha yüksek ihtimal. Bizim attigimiz gol sayisinin onun atacagi goller ile ne alakasi var?

Bana lütfen Gomez'i anlatmayin. Ben kendisini Suttugart zamanlarindan beri Bayern'li arkadaslara anlatmaya calisiyorum ama anlamiyorlardi. Florenz'e gittikten sonra anladilar.

Sifira inip geriye top cikaracak kanat oyuncularin varsa faydalanirsin. Podolski ve Sinan Gümüs bu tip kanatlar mi? Elbette degil. Ikisi gollere daha yakin oyuncu.

Sen bu sezon Gomez'in attigi gollere bir daha bak istersen. En fazla 3-4 golü kendi yaratmistir, belki fazla dedim bile, hadi 2 yapalim.

aga sneijder-podolski, sosa ile quresma'dan kötü adamlar mı. yapmayın bu kadar ya.

ben sana gomez 4-5 kisiyi gecip gol atsın mı diyom?

podolski-sneijder-sinan ile cok ii anlasabilecek bir santrafordu.

donk karaktersiz cıktı. yatmaya gelmis. yoksa kasımpasa'da ii oynuyordu.

o bölgedeki eksikligimizi göz önüne alarak donk'un isimize yarayacagını düsünüyordum.

Karaktersizlik ile fazla alakasi yok bence. Tamamen kalitesizlik den kaynaklaniyor.

Kasimpasa'da istedigi gibi at kosturuyordu. Orada istedigini yapabiliyordu. Vurdumduymaz oldugu orada oynarken bile belliydi. Adam ciddi degil bir kere.

aga sneijder-podolski, sosa ile quresma'dan kötü adamlar mı. yapmayın bu kadar ya.

ben sana gomez 4-5 kisiyi gecip gol atsın mı diyom?

podolski-sneijder-sinan ile cok ii anlasabilecek bir santrafordu.
Ya bak yanlis anlamada iste futbol bu kadar da basit degil. Böyle düz mantik olmaz. Sosa-Quaresma cok farkli oyuncular. Farkli demek baska, daha iyi demek baska.

Gomez'e iste tam Quaresma gibi, Sosa gibi oyuncular lazim. Topu ayagina tasiyacak adamlar. Bunu ne Sneijder ne Podolski yapabilir. Veya o ikili kadar iyi yapamaz diyelim.

Ya bak yanlis anlamada iste futbol bu kadar da basit degil. Böyle düz mantik olmaz. Sosa-Quaresma cok farkli oyuncular. Farkli demek baska, daha iyi demek baska.

Gomez'e iste tam Quaresma gibi, Sosa gibi oyuncular lazim. Topu ayagina tasiyacak adamlar. Bunu ne Sneijder ne Podolski yapabilir. Veya o ikili kadar iyi yapamaz diyelim.

Sneijder tek pas konusunda bu ligin en iyisi. Gomez bi kanattan mı is yapıyor abi?

bu adam ara pasa falan koşmaz mı? yada sneijder-podolski ile duvar paslasması yapıp bu adamlara posizyon yaratmaz mı?

ne ise artık bizde iş yapabilecek bir santrafor önerin var mı?

Koskoca Galatasaray mehmet topal'a mi kaldi? Baska defansif orta saha oyuncusu mu yok dunyada... Topal iyi bir oyuncu olabilir ama bize daha tempolu, genc ve agresif orta saha oyuncusu lazim.

Sneijder tek pas konusunda bu ligin en iyisi. Gomez bi kanattan mı is yapıyor abi?

bu adam ara pasa falan koşmaz mı? yada sneijder-podolski ile duvar paslasması yapıp bu adamlara posizyon yaratmaz mı?

ne ise artık bizde iş yapabilecek bir santrafor önerin var mı?
Zaten basta ayni performansi gösteremezdi yazdim. Sadece iki oyuncu arasinda duvar pasi ile olabilecek birsey degil bu. Sen Galatasaray'in 4-5 pasla organize sekilde topu rakip ceza sahasina tasiyip gol attigini hatirliyormusun? Ben hatirlamiyorum. Yani o kadar az belki hic yok.

Besiktas ise iyi pas yapan takim ve kanatlardan topu Gomez'e tasiyan bir takim. Yani tek kanattan is yapiyor demek biraz sacma olur.

Bu kadro ile zor, bunu ben Drogba döneminden beri diyorum. Orda birde 4-3-1-2 oynuyorduk, daha kötü. Önce kanatlari cöz, sonra forvet'e bakariz. Yoksa forvet'i besleyecek adam olmadan forvet almak biraz haksizlik olur gelen oyuncuya.

Brumada dönerse 4 tane kanat oyuncumuz oluyo transfer yapılacağını hiç sanmıyorum.

Zaten ne yapıp edip Aziz bize gelmesin diye uzatırdı. Adamın manyağın teki...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaten basta ayni performansi gösteremezdi yazdim. Sadece iki oyuncu arasinda duvar pasi ile olabilecek birsey degil bu. Sen Galatasaray'in 4-5 pasla organize sekilde topu rakip ceza sahasina tasiyip gol attigini hatirliyormusun? Ben hatirlamiyorum. Yani o kadar az belki hic yok.

Besiktas ise iyi pas yapan takim ve kanatlardan topu Gomez'e tasiyan bir takim. Yani tek kanattan is yapiyor demek biraz sacma olur.

Bu kadro ile zor, bunu ben Drogba döneminden beri diyorum. Orda birde 4-3-1-2 oynuyorduk, daha kötü. Önce kanatlari cöz, sonra forvet'e bakariz. Yoksa forvet'i besleyecek adam olmadan forvet almak biraz haksizlik olur gelen oyuncuya.

eren-rodellega-mbokani-kweuke gibi rakip savunmaları dövecek st lazım o zaman.

ileride top tutup, arkalarındakilere bosluk acacak oyuncular..

4-4-2'ye gecebiliriz.

eren-rodellega-mbokani-kweuke gibi rakip savunmaları dövecek st lazım o zaman.

ileride top tutup, arkalarındakilere bosluk acacak oyuncular..

4-4-2'ye gecebiliriz.
4-4-2 bana göre futbolda en berbat sistemlerden. Eskilerden gelen bir düsünce. Cok forvet cok gol. Dogru oyunculardan 11'in varsa forvet'in olmadan bile gol atarsin.

Benim gözümde en ideal sistem 4-2-3-1. Forvet'te top tutabilecek teknik oyuncu lazim. Kweuke, Rodallega gibi isimler ne arkadaslar.. Burasi Galatasaray, hatalardan ders cikarim derim.

4-4-2 bana göre futbolda en berbat sistemlerden. Eskilerden gelen bir düsünce. Cok forvet cok gol. Dogru oyunculardan 11'in varsa forvet'in olmadan bile gol atarsin.

Benim gözümde en ideal sistem 4-2-3-1. Forvet'te top tutabilecek teknik oyuncu lazim. Kweuke, Rodallega gibi isimler ne arkadaslar.. Burasi Galatasaray, hatalardan ders cikarim derim.

11-12'de elmander-necati ne arkadas diyenlerde vardı.

ne ise siz modern futboldan devam edin.

11-12'de elmander-necati ne arkadas diyenlerde vardı.

ne ise siz modern futboldan devam edin.
E ne olmus simdi? Sen bana anamizin liginde bir tane olumlu örnek gösterirsin, ben sana 100 olumsuz örnek gösteririm. En basinda Drogba-Burak ikilisi. Bir Drogba'nin tek forvet performansina ve oyununa bakin, birde cift forvet'e bakin.

bu tarz adamlar fizik-kondisyonlarınca iş yapar.

bize m.topal'ın 1-2 gömlek üstü bir ön libero lazım. birazda tekniği olsun.

idrissa gueye süper olurdu ama kim alacak tabi.

Idrissa gueyeyi Dursunun bilme ihtimali Justin Bieberin bu foruma uye olma ihtimalinden daha dusuk.

E ne olmus simdi? Sen bana anamizin liginde bir tane olumlu örnek gösterirsin, ben sana 100 olumsuz örnek gösteririm. En basinda Drogba-Burak ikilisi. Bir Drogba'nin tek forvet performansina ve oyununa bakin, birde cift forvet'e bakin.

12-13'te 11-12'ye göre daha direncsiz bir Gs vardı.

Ayrica 4-4-2 bence öyle herkesin düsündügü kadar kolay bir sistem degil. Burada mesela iki kanat oyuncun da ari gibi caliskan olmali. Bizim takimda bir tane bile adam akilli kanat oyuncusu yok. Podolski kanat degil benim gözümde.

4-4-2 oynayan takimlar daha fazla kosuyor bir kere.

4-4-2 oynayan takım ne güzel takım, 4-4-2 oynatan hoca ne güzel hocadır..

Ayrica 4-4-2 bence öyle herkesin düsündügü kadar kolay bir sistem degil. Burada mesela iki kanat oyuncun da ari gibi caliskan olmali. Bizim takimda bir tane bile adam akilli kanat oyuncusu yok. Podolski kanat degil benim gözümde.

4-4-2 oynayan takimlar daha fazla kosuyor bir kere.

Hey yavrum hey.. BAM BAM BAM!

Muslera

Linnes - Chedjou - Skrtel - Carole

Bruma - Selçuk - Veloso - Telles

Sinan - Eren​

Sneijder ve Podolski için çok astronomik bir teklif olur ve gitmek isterlerse gidebilirler.

Geri
Üst Alt