Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.922
- 10.773
- 2.838
Alf ustanın izindeyiz, four four two hareket engellenemez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hey yavrum hey.. BAM BAM BAM!
Muslera
Linnes - Chedjou - Skrtel - Carole
Bruma - Selçuk - Veloso - Telles
Sinan - Eren
Sneijder ve Podolski için çok astronomik bir teklif olur ve gitmek isterlerse gidebilirler.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera
Sinan - Eren
Sneijder ve Podolski için çok astronomik bir teklif olur ve gitmek isterlerse gidebilirler.
Muslera
Sinan - Eren
Berbat dediğin 4-4-2 ile Atletico ŞL finaline çıktı, Leicester PL şampiyonu oldu dansöz.4-4-2 bana göre futbolda en berbat sistemlerden. Eskilerden gelen bir düsünce. Cok forvet cok gol. Dogru oyunculardan 11'in varsa forvet'in olmadan bile gol atarsin.
Benim gözümde en ideal sistem 4-2-3-1. Forvet'te top tutabilecek teknik oyuncu lazim. Kweuke, Rodallega gibi isimler ne arkadaslar.. Burasi Galatasaray, hatalardan ders cikarim derim.
Sen kadro yapma oglum
Saka bir yana bence cok hücumcu bi kadro. Defansif özelligi olan oyuncularin sayisi az.
Ayrica bu kadronun basarili olabilecegini düsünmüyorum. Biz vefali bir kulübüz nerede evlatlarimiz? Sadece 3 yerli olur mu hic, ayip etmissin.
Muslera
Sinan - İ.Gueye - Veloso - Bruma
Niasse - Eren
daha sağlam olur
Hiç de ofansif değil. Bloklar arası bağlantıyla ve kompak bir oyun anlayışı ile Atletico gibi oynarız
Gueye nere baba ? 10 milyona PL´e transfer olmus, banko oynayan bir adami nereye aliyorsun.
11-12'de elmander-necati ne arkadas diyenlerde vardı.
ne ise siz modern futboldan devam edin.
Ya abi ben defansif özellik eskikligi var diyorum sen Atletico diyorsunSelcuk ile Atletico falan olamazsin zaten.
Ya abi ben defansif özellik eskikligi var diyorum sen Atletico diyorsunSelcuk ile Atletico falan olamazsin zaten.
Berbat dediğin 4-4-2 ile Atletico ŞL finaline çıktı, Leicester PL şampiyonu oldu dansöz.
Daha trajik olan noktayı söyleyeyim; Emek sarf edip Atletico gibi oynayan bir takım yaratırsan, bir kaç hafta sonra taraftar, büyük takım gibi oynamıyorsunuz diye ıslıklamaya başlarAvrupa'da Atletico gibi, Türkiye'de Bayern gibi oynayan bir takım yaratmak lazım
Ha nasıl yaratılır o kısımını ben bilmiyorum
![]()