Mehmet Topal, Fenerbahçe'de Kalıyor!

Alf ustanın izindeyiz, four four two hareket engellenemez

alframsey.jpg

Hey yavrum hey.. BAM BAM BAM!

Muslera

Linnes - Chedjou - Skrtel - Carole

Bruma - Selçuk - Veloso - Telles

Sinan - Eren​

Sneijder ve Podolski için çok astronomik bir teklif olur ve gitmek isterlerse gidebilirler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

:crushed:

elmander ne diyorsa o dur.
d%C3%B6rtd%C3%B6rtiki.jpg

Son düzenleme:

Muslera

Sinan - Eren​

Sneijder ve Podolski için çok astronomik bir teklif olur ve gitmek isterlerse gidebilirler.

Sen kadro yapma oglum :D

Saka bir yana bence cok hücumcu bi kadro. Defansif özelligi olan oyuncularin sayisi az.

Ayrica bu kadronun basarili olabilecegini düsünmüyorum. Biz vefali bir kulübüz nerede evlatlarimiz? Sadece 3 yerli olur mu hic, ayip etmissin.

Muslera

Sinan - Eren​

Muslera

Sinan - İ.Gueye - Veloso - Bruma

Niasse - Eren

daha sağlam olur :)

4-4-2 bana göre futbolda en berbat sistemlerden. Eskilerden gelen bir düsünce. Cok forvet cok gol. Dogru oyunculardan 11'in varsa forvet'in olmadan bile gol atarsin.

Benim gözümde en ideal sistem 4-2-3-1. Forvet'te top tutabilecek teknik oyuncu lazim. Kweuke, Rodallega gibi isimler ne arkadaslar.. Burasi Galatasaray, hatalardan ders cikarim derim.
Berbat dediğin 4-4-2 ile Atletico ŞL finaline çıktı, Leicester PL şampiyonu oldu dansöz.

Sen kadro yapma oglum :D

Saka bir yana bence cok hücumcu bi kadro. Defansif özelligi olan oyuncularin sayisi az.

Ayrica bu kadronun basarili olabilecegini düsünmüyorum. Biz vefali bir kulübüz nerede evlatlarimiz? Sadece 3 yerli olur mu hic, ayip etmissin.

Hiç de ofansif değil. Bloklar arası bağlantıyla ve kompak bir oyun anlayışı ile Atletico gibi oynarız :)

Muslera

Sinan - İ.Gueye - Veloso - Bruma

Niasse - Eren

daha sağlam olur :)

Sinan kanatta yeteri kadar git-gel yapamaz. Ayrıca Niasse'ın Allah belasini versin. Yazmayın o manisa saatçisini kadrolara.

Gueye nere baba ? 10 milyona PL´e transfer olmus, banko oynayan bir adami nereye aliyorsun.

Hiç de ofansif değil. Bloklar arası bağlantıyla ve kompak bir oyun anlayışı ile Atletico gibi oynarız :)

Ya abi ben defansif özellik eskikligi var diyorum sen Atletico diyorsun :D Selcuk ile Atletico falan olamazsin zaten.

Gueye nere baba ? 10 milyona PL´e transfer olmus, banko oynayan bir adami nereye aliyorsun.

Villa ligden düstü ama PL'de ligden düsen takimlarin oyuncularinin yine de acayip piyasasi oluyor.

Öte yandan Newcastle o kadroyla nasil ligden düstü anormal birsey gercekten.

11-12'de elmander-necati ne arkadas diyenlerde vardı.

ne ise siz modern futboldan devam edin.

Elmander bildigin orta saha gibide oynadi. Öyle ciğersiz bir oyuncu olursa 4-4-2 olursun. Maçin içinde her an sistem degişebiliyor zaten. Önemli olan topun gerisine zamaninda geçmek

Ya abi ben defansif özellik eskikligi var diyorum sen Atletico diyorsun :D Selcuk ile Atletico falan olamazsin zaten.

Daha trajik olan noktayı söyleyeyim; Emek sarf edip Atletico gibi oynayan bir takım yaratırsan, bir kaç hafta sonra taraftar, büyük takım gibi oynamıyorsunuz diye ıslıklamaya başlar :D Avrupa'da Atletico gibi, Türkiye'de Bayern gibi oynayan bir takım yaratmak lazım :D Ha nasıl yaratılır o kısımını ben bilmiyorum :D

Abartıyorum yahu. Çok ofansif bir kadro değil o yazdığım kadro. Tekrar bir incele istersen. Herkes pozisyonunu korursa, herhangi bir sıkıntı olmaz.

Ayrıca feda kadrosu yaptım yahu. Yoksa ben de bilirim Ben Arfa, Doumbia vs vs yazmayı. Bunları yazmak kolay.

Ama yazdığım kadro ile başarıyı yakalamak olay..;)

4-4-2 ile başarılı olan oluyor önemli olan doğru bir sistem içerisinde uygulamak.

Öyle çift forvet defansı ihmal etmek anlamına da gelmiyor, istersen 4-4-2 ile kusursuz defansif takımlar bile inşa edebilirsin.

Futbol langırt değil yani.

Daha trajik olan noktayı söyleyeyim; Emek sarf edip Atletico gibi oynayan bir takım yaratırsan, bir kaç hafta sonra taraftar, büyük takım gibi oynamıyorsunuz diye ıslıklamaya başlar :D Avrupa'da Atletico gibi, Türkiye'de Bayern gibi oynayan bir takım yaratmak lazım :D Ha nasıl yaratılır o kısımını ben bilmiyorum :D

Abi imkansiz gibi birsey o dedigin :D

Aslında o 4-4-2 berbat demek istemedi siz yanlış anlamışsınız

yasin busefer kazandı galiba. yakını varsa söylesinde cevap gelmediği sürece sussun yoksa o arada bi şekilde kendi ayağına sıkabiliyor.

Geri
Üst Alt