Mehmet Topal, Galatasaray ile Görüşüyor İddiası!

Topal gelirse Song'u unutun...

Onun icin Topal fbde kalsin ve umarim menajeri fbyi kaziklar...

Boyle birsey cidden oldu mu?
hqdefault.jpg

Resmen 2 tane karaktersiz fenerli , balon herifleri bize kitlemeye çalışıyorlar.

Donk
Hamit
Amrabat
Tarık
Olcan gibi yeteneksizlerde medya ve maneger oyunları ile bize kitlendi.

Oyuna gelme taraftar.
Hala ağzınız yanmadı mı bu anadolu takımı topcularindan

Lanet gelsin Dursuna!

Kimi getirebilirsin mesela?

Getireceğin adamın bonservisi olacak renktaş, bu hususu gözden kaçırmayalım.

Bonservisden kacalim diye mehmet topal gibi bir adama yillik 3milyon euro mu verelim yasi olmus 30, yazik günah derim. Scout ekibi elbet bulur birtane uygun adam

Gerek yok , ne gerek var maasi okadar yuksek bir yerliye avrupada bintane daha az maaliyetli daha iyi oyuncular var

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Bonservisden kacalim diye mehmet topal gibi bir adama yillik 3milyon euro mu verelim yasi olmus 30, yazik günah derim. Scout ekibi elbet bulur birtane uygun adam

O paralara avrupa'dan çok daha iyi oyuncular getirirsin deyince buldun sandım renktaş

3x3=9 alacağın oyuncunun bonservisiyle toplam maliyeti bu civarda oluyorsa ve daha iyisi geliyorsa buyursun gelsin

Topal'ın bonservisi olsa zaten hiç kimse o paralara gelmesini istemez

O paralara avrupa'dan çok daha iyi oyuncular getirirsin deyince buldun sandım renktaş

3x3=9 alacağın oyuncunun bonservisiyle toplam maliyeti bu civarda oluyorsa ve daha iyisi geliyorsa buyursun gelsin

Topal'ın bonservisi olsa zaten hiç kimse o paralara gelmesini istemez

yani diyorsunki topala yillik 3milyon euro verelim 3 veya 4 seneden? allah bilir birde imza parasi ister senin icine siniyormu bu? biz daha yeni hamit den kurtulduk hala selcuk gibi oyunulara degerinin cok fazlasini veriyoruz, topal bence cok büyük kazik olur.

yani diyorsunki topala yillik 3milyon euro verelim 3 veya 4 seneden? allah bilir birde imza parasi ister senin icine siniyormu bu? biz daha yeni hamit den kurtulduk hala selcuk gibi oyunulara degerinin cok fazlasini veriyoruz, topal bence cok büyük kazik olur.

Yeterince açık yazdım ama bir daha yazayım.

Her şey dahil o maliyetten bahsediyoruz.

Bonservisiyle, maaşıyla 3 yıllık, 9 m € toplam maliyete Topal'dan iyisini buluyorsak buyursun gelsin diyorum.

Farz et ki Valencia'dan geliyor, 5 m € bonservis verdin, 1.5 m € da maaşı var yine mi kazık oluyor?

Son düzenleme:
Yeterince açık yazdım ama bir daha yazayım.

Her şey dahil o maliyetten bahsediyoruz.

Bonservisiyle, maaşıyla 3 yıllık, 9 m € toplam maliyete Topal'dan iyisini buluyorsak buyursun gelsin diyorum.

Bence bulunur, hic biledin sözlesmesi biten baska bir futbolcunun pesine düseceksin.

Genc ileride bonservisle gonderecegin oyuncular oncelik olmali. 9+ imza/ menajer az parami.

Stancu, Amrabat bile para etti.Ya da Carole ne kazaniyor. Bu tarz hamleler yapmak lazim.

Bence bulunur, hic biledin sözlesmesi biten baska bir futbolcunun pesine düseceksin.

Ön liberoların piyasası ortada.

Bonservissiz üst düzey adam getireceksen, ki onda da seçenekler çok kısıtlı, adamları hem tr'de oynamaya hem de avrupa'da olmamaya ikna etmek için yine en az 2.5-3 m € maaş vereceksin zaten.

Topal'ın takıma ne katacağı belli, önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacaksak önemli isimlerden biri olur.

Song'u almamıza engel olmayacaksa gelsin.

Geri
Üst Alt