Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.445
- 1.473
- 533
sneijdera fuck ur wife dedigini de unutmadik saban gilikli topal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boyle birsey cidden oldu mu?sneijdera fuck ur wife dedigini de unutmadik saban gilikli topal
Boyle birsey cidden oldu mu?
ac youtube a bakRenktas video oynamiyor
ac youtube a bak
fuck ur wife diyo
Kimi getirebilirsin mesela?
Getireceğin adamın bonservisi olacak renktaş, bu hususu gözden kaçırmayalım.
Bonservisden kacalim diye mehmet topal gibi bir adama yillik 3milyon euro mu verelim yasi olmus 30, yazik günah derim. Scout ekibi elbet bulur birtane uygun adam
O paralara avrupa'dan çok daha iyi oyuncular getirirsin deyince buldun sandım renktaş
3x3=9 alacağın oyuncunun bonservisiyle toplam maliyeti bu civarda oluyorsa ve daha iyisi geliyorsa buyursun gelsin
Topal'ın bonservisi olsa zaten hiç kimse o paralara gelmesini istemez
yani diyorsunki topala yillik 3milyon euro verelim 3 veya 4 seneden? allah bilir birde imza parasi ister senin icine siniyormu bu? biz daha yeni hamit den kurtulduk hala selcuk gibi oyunulara degerinin cok fazlasini veriyoruz, topal bence cok büyük kazik olur.
Yeterince açık yazdım ama bir daha yazayım.
Her şey dahil o maliyetten bahsediyoruz.
Bonservisiyle, maaşıyla 3 yıllık, 9 m € toplam maliyete Topal'dan iyisini buluyorsak buyursun gelsin diyorum.
Bence bulunur, hic biledin sözlesmesi biten baska bir futbolcunun pesine düseceksin.