Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Bak bende once oyle yazmistim sonra yanlis diye degistirmistim ama dedigin gibiymis gece uyku sersmei yanlis gormusum ben.Kaynaklarida Nihat Ozdemirin ogluymus.Gokhan Emreciksini kayseriye degil ankaraspora vermisler.

hislerini hic birakma renkdas ya böyle hallere düsersin iste hehe:D

Not: bi daha bagiriyim yönetime kalkin ulannnnnnnn bitirin Murat'i ve Eren'i, bekliyorum hadi simdi :D(sinirden gülüyorum vallah)

Benim bildigim Mehmet Topuz 7.5 net takassiz ve Emreciksin ve Ilhani'da Ankaraya vermisler+4 mil euro

Yuhhh be en yetenekli iki oyuncuyu da kaptirdik adamlara, cok feci kadro kuruyorlar gercekten.

UYUMA YÖNETIM BIZE MURAT'I, EREN'I GETIRINNNNNNNNNNNN

Bunlar mı çok yetenekli adamlar yaa bırakın bu işleri.Mehmet Topuz Galataswaray'a gelse Arda-Kewell ikilisinden vazgeçermiydin.Ya da Özer Hurmacı'ya güvenip Lincoln'ü yollayıp yeni bir yabancı oyun kurucu almadan durabilir miydik.15 milyon euro harcıyorlar şu 2 ne idüü belirsiz anadolu takımı topçularına.Ali Bilgin'i,Kazım'ı,Burak Yılmaz'ı,Gökhan Emreciksin'i alırlarken de büyük transfer diye almışlardı.Şimdi satacak takım bulamıyorlar.Bunların da sonu öyle olacak.Özer belki bir ihtimal tutabilir ama Mehmet Topuz handavalın önde gidenidir.Bunca transfer saçmalamalarından da nasıl karaktersiz bir adam olduğu da anlaşılmıştır.Hiç bir halt edemeyeceğine dair bahse girerim..

mehmet topuz un otelde ve kayseride kimler tarafından baskı gördüğünü kimler tarafından tehdit edildiğini bilseydiniz siz bile anadan doğma bjk lıyım diye haykırırdınız..öğrenmek isteyenler özelden ulaşabilir..ayrıca mehmet topuzun fb yada kayseriden başka bir alternatifi olmadığını defalarca sölemiştim...

bu transfer sadece bir futbolcuyu almak için yapılmamıştır,tüp kafanın bu zamana kadar bu yollarla aldığı futbolculara binayen artık haddini bil mesajı vermek için yapılmıştır bunu böyle bilin,şimdi yüzü varsa çıksın piyasaya...

Bunlar mı çok yetenekli adamlar yaa bırakın bu işleri.Mehmet Topuz Galataswaray'a gelse Arda-Kewell ikilisinden vazgeçermiydin.Ya da Özer Hurmacı'ya güvenip Lincoln'ü yollayıp yeni bir yabancı oyun kurucu almadan durabilir miydik.15 milyon euro harcıyorlar şu 2 ne idüü belirsiz anadolu takımı topçularına.Ali Bilgin'i,Kazım'ı,Burak Yılmaz'ı,Gökhan Emreciksin'i alırlarken de büyük transfer diye almışlardı.Şimdi satacak takım bulamıyorlar.Bunların da sonu öyle olacak.Özer belki bir ihtimal tutabilir ama Mehmet Topuz handavalın önde gidenidir.Bunca transfer saçmalamalarından da nasıl karaktersiz bir adam olduğu da anlaşılmıştır.Hiç bir halt edemeyeceğine dair bahse girerim..

Her ikiside joker oyuncu ve cok yetenekli, herkesin görüsüne saygi duyariz, bence cok yetenekli sence fos ok:ka19:

Arda-Kewell'den vazgecermiydin yazmissin, Topuz'u almakla onlardan vazgecmezdim cünkü Mehmet joker bir oyuncu, sadece sag kanat degil, ister 2'li ön libero'da oynat ister her iki kanatta, ister forvet arkasi, Mehmet Topuz'u hic izledinmi acaba diyorum??? bu yaklasimindan dolayi renkdas:confused:

Özer'i de Topuz'dan bile daha yetenekli görüyorum, Ofansif bölgede istedigin yere koy, bjk'li Yusuf'dan sonra gördügüm en teknik oyuncu Özer, ondan bile daha teknik ve üstelik hizla yapiyor driplinglerini.

En cok Özer'e yandim desem yalan olmaz:42:

Türkiye'de alinacak su oyuncular var/di

Topuz

Özer

Murat.C

Ismail.K

Eren

Sercan

Volkan.S

Ufuk.C

Ediz

Ilk basdakiler gitti, öbürlerine mutlaka atak yapmak lazim, yabanci kontenjan oldugu sürec yetenekli türk oyunculari kacirmamaliyiz!:mad:

Herkese iyi geceler

Mehmet ve Özer değerli ve kaliteli futbolcular.Lakin Fenerbahçe'nin bu futbolculara ödediği paraları görünce hiç de kıskanmıyorum onları.Biz bu futbolculara o kadar bonservis ücreti veremeyiz,vermeyiz.Onlar ne yaparlarsa yapsınlar,biz yolumuza bakalım.....

Ben de sana diyorum ki Kayserispor'da Ankaraspor'da falan oynamakla GS-fb gibi takımlarda oynamak arasında uçurum var.Zaten geçmiş yıllarda gelen oyunculara bakarsan başarılı olan oyuncu sayısının devede kulak kaldığını görürsün.Hele ki fb gibi tamamen yabancılardan kadro kurma niyetindeki bir takım varken ortada.Mehmet Topuz Kayseri'de iyiydi ama neden iyiydi.Çünkü bütün toplar onda buluşuyordu.Sistem onun üzerine kuruluydu.Penaltıyı,frikiği,korneri tacı bile o kullanıyordu.Çoğu zaman pas vermezdi.Şimdi fb'de öyle bir ortam mı olacak.Mehmet Topuz'a mı verecekler bütün topları ya da onun üzerine mi kurulacak sistem.Hiç zannetmem.Zaten alengilli bir transfer olduğu için ne basın rahat bırakır adamı ne taraftar.En ufak bir yanlışında binerler tepesine.Özere gelirsek.Videolardan izlediğim kadarıyla büyük işler yapmış bir oyuncu ama yine onun da kesmesi gereken bir Alex var.fb taraftarının taptığı bir adamı kesmek her babayiğidin harcı değildir.Tipine ve konuşmalarına bakınca onun da büyük bir kulüpte başarılı olabileceğini sanmıyorum.Yanılabilirim tabi ama harcanan paralara bakınca hiç mi hiç üzülmüyorum bu adamların alınmamasına.7,5 topuz'a 4 milyon Özer'e bonservis ücreti.2'şerden de yıllık ücretlerini saysak ve 1 de kadroda bir alternatif olan Gökhan Emreciksin'in maliyetini katarsak 17-18 milyon euro yani 40 trilyon gibi rakam ortaya çıkıyor.40 trilyona ne oyuncular alınır yurt dışından.

Ben de sana diyorum ki Kayserispor'da Ankaraspor'da falan oynamakla GS-fb gibi takımlarda oynamak arasında uçurum var.Mehmet Topuz Kayseri'de iyiydi ama neden iyiydi.Çünkü bütün toplar onda buluşuyordu.Sistem onun üzerine kuruluydu.Penaltıyı,frikiği,korneri tacı bile o kullanıyordu.Çoğu zaman pas vermezdi.Şimdi fb'de öyle bir ortam mı olacak.Mehmet Topuz'a mı verecekler bütün topları ya da onun üzerine mi kurulacak sistem.Hiç zannetmem.Zaten alengilli bir transfer olduğu için ne basın rahat bırakır adamı ne taraftar.En ufak bir yanlışında binerler tepesine.Özere gelirsek.Videolardan izlediğim kadarıyla büyük işler yapmış bir oyuncu ama yine onun da kesmesi gereken bir Alex var.fb taraftarının taptığı bir adamı kesmek her babayiğidin harcı değildir.Tipine ve konuşmalarına bakınca onun da büyük bir kulüpte başarılı olabileceğini sanmıyorum.Yanılabilirim tabi ama harcanan paralara bakınca hiç mi hiç üzülmüyorum bu adamların alınmamasına.7,5 topuz'a 4 milyon Özer'e bonservis ücreti.2'şerden de yıllık ücretlerini saysak ve 1 de kadroda bir alternatif olan Gökhan Emreciksin'in maliyetini katarsak 17-18 milyon euro yani 40 trilyon gibi rakam ortaya çıkıyor.40 trilyona ne oyuncular alınır yurt dışından.

zaten bu paralar malesef yabancı kontenjanı olduğu için isteniyor ve veriliyor acı ama gerçek...

zaten bu paralar malesef yabancı kontenjanı olduğu için isteniyor ve veriliyor acı ama gerçek...

Yabancı kontenjanı Josico'yla,Maldonado'yla doldurulmak için değil ama.Sen 6 tane çok kaliteli yabancı,2 tane de bunları yedekleyen kaliteli yabancı oyuncu alsan,altyapıdan futbolcu çıkarsan,Mehmet ve Özer'i erkenden keşfedip alsan vs...bu paraları vermek zorunda kalmazsın.Hiçbir Fenerbahçe taraftarının şu an Mehmet'e verilen bonservis fiyatını ve Gökhan'ı düşündüğünü zannetmiyorum.Ama sorgulanması gereken şeyler var onlar adına...

Yine yabancı kontenjanına bahane bulmayın.Sanki çok süper yabancı tansferi yapıyorsunuz son 2 sezondur da.Yabancı kontenjanı var ama bu gidip de Josico gibi 34 yaşında sıradan bir oyuncuyu almanızı gerektirmiyor.Ya da kontenjan sınırı olmasına rağmen geldiği ilk günden beri sağdan alıp sola vermekten başka birşey yapmayan Maldonado'yu da 1.5 yıldır tutma hakkı vermiyor.

Ayrıca Edu da kötü bir stoper bana göre.Deivid de kaldığı 3 sezonun sadece 1'inde başarılı olabilmiş.Yani o da gereksiz.Carlos'un sadece adı var.Alex'in de her geçen gün miyadı doluyor.Onca gol kaçıran ve milyon euroları cebine indiren Guiza da kalmayı hakedecek bir performans sergilemedi.En iyi yabancı Lugano idi.Onun da kalacağı meçhul.Yani transfer kontenjanına laf etmeden önce 6 düzgün yabancı alın da ondan sonra bize bunlar yetmiyor biraz daha alalım deme hakkınız olsun.

Yabancı kontenjanı Josico'yla,Maldonado'yla doldurulmak için değil ama.Sen 6 tane çok kaliteli yabancı,2 tane de bunları yedekleyen kaliteli yabancı oyuncu alsan,altyapıdan futbolcu çıkarsan,Mehmet ve Özer'i erkenden keşfedip alsan vs...bu paraları vermek zorunda kalmazsın.Hiçbir Fenerbahçe taraftarının şu an Mehmet'e verilen bonservis fiyatını ve Gökhan'ı düşündüğünü zannetmiyorum.Ama sorgulanması gereken şeyler var onlar adına...

arkadaşım sen bu saydığın yabancılar yerine en iyilerinide alsan yerli olarak kadronun gerisini doldurmak zorundasın ve bu kontenjan olduktan sonra anadolu kulüpleri bu paraları isticektir..

ayrıca sorgulanması gereken çok şey var ilk başta bizim türk gençlerinin mental eksiklikleri olmak üzere..

Yine yabancı kontenjanına bahane bulmayın.Sanki çok süper yabancı tansferi yapıyorsunuz son 2 sezondur da.Yabancı kontenjanı var ama bu gidip de Josico gibi 34 yaşında sıradan bir oyuncuyu almanızı gerektirmiyor.Ya da kontenjan sınırı olmasına rağmen geldiği ilk günden beri sağdan alıp sola vermekten başka birşey yapmayan Maldonado'yu da 1.5 yıldır tutma hakkı vermiyor.

Ayrıca Edu da kötü bir stoper bana göre.Deivid de kaldığı 3 sezonun sadece 1'inde başarılı olabilmiş.Yani o da gereksiz.Carlos'un sadece adı var.Alex'in de her geçen gün miyadı doluyor.Onca gol kaçıran ve milyon euroları cebine indiren Guiza da kalmayı hakedecek bir performans sergilemedi.En iyi yabancı Lugano idi.Onun da kalacağı meçhul.Yani transfer kontenjanına laf etmeden önce 6 düzgün yabancı alın da ondan sonra bize bunlar yetmiyor biraz daha alalım deme hakkınız olsun.

yahu konuyu nereye çekiyorsun ben şimdi bu adamlar iyi mi dedim..

benim bahsettiğim bu kontenjan olduğu sürece anadolu takımları bu paraları isteyeceklerlerdir,iyi kadro kurmak için iyi yabancı ve iyi türk oyuncuları almak zorundasın keza iyi türk futbolcuların bonservisleri neredeyse adha iyi olan yabancı futbolculardan daha fazla çünkü alternatif yok bi şekilde en az 15 tük futbolcu tutcaksın takımında...

Demirören bu kapağı ölene kadar unutamaz. Hele bir de Topuz İnönü'de çakarsa bunlara. ooof offf :f68.gif:

Onun dışında yerli transferi olarak son yıllarda yapılan en iyisi (Holosko yabancı olmasa onunla kıyaslanabilir). Aziz Yıldırım 3 şampiyonluk sözünün gereğini yapıyor, bize de susmak düşer. Bir sonraki adım Nihat olabilir ama Sercan daha doğru hamle olacaktır.

Demirören bu kapağı ölene kadar unutamaz. Hele bir de Topuz İnönü'de çakarsa bunlara. ooof offf :f68.gif:

Onun dışında yerli transferi olarak son yıllarda yapılan en iyisi (Holosko yabancı olmasa onunla kıyaslanabilir). Aziz Yıldırım 3 şampiyonluk sözünün gereğini yapıyor, bize de susmak düşer. Bir sonraki adım Nihat olabilir ama Sercan daha doğru hamle olacaktır.

nihat tr ye dönmeyeceğini açıkladı tüp kafa ispanyaya gitti onun için aynen bunları söyledi yüzüne:)

ayrıca sercan içinde çok para isteniyor..

Ayrıca paraları har vurup harman savuran bir transfer politikası izlemek de bence manasız.Real Madrid mesela 150 milyon euro'ya 2 adam alıyor.Barcelona ise genelde alt yapısından çıkan genç oyuncularla büyük kulüp oluyor.Paralı askerlerle değil yürekten oynayan oyuncularla büyük takım olmak bence daha önemli bir olgu.Gelecek sezon Real Madrid Barcelona'ya kaybetse Kaka ya da Ronaldo'nun çok umrunda olmaz ama Barcelona yenilirse Xavi,Iniesta,Messi,Valdez,Pique,Puyol gibi küçüklükten beri o camianın içinde olan oyuncularda büyük üzüntü olur.

Türkiye'de yıllardır Fenerbahçe parasıyla ön plana çıkmaya çalışıyor.Bu akşam Mehmet Topuz'u aldık diye bayram ediyorlar.Değerinin 2-3 mislini vererek "50 milyon dolar da verseler fb'de oynamam" diyen bir adamı aldıkları için pek bir gururlular.Alt yapıdan gençler çıkartalım gibi bir düşünce hiçbir zaman olmuyor fb'de.

Parayı veririm adamı alırım felsefesi,para karşılığı 1 gecelik ilişkiye girmek gibi birşey bana göre.Yani herhangi bir duygu yok.Herşey sahtelik üzerine.Oysaki alt yapıdan adam çıkarmak aşık olduğunuz biriyle ilişkiye girmeye benziyor.Yalansız ve gerçek.İşte bu yüzden Galatasaray Fenerbahçe'den,Barcelona da Real Madrid'den daha yüce kulüpler..

arkadaşım sen bu saydığın yabancılar yerine en iyilerinide alsan yerli olarak kadronun gerisini doldurmak zorundasın ve bu kontenjan olduktan sonra anadolu kulüpleri bu paraları isticektir..

ayrıca sorgulanması gereken çok şey var ilk başta bizim türk gençlerinin mental eksiklikleri olmak üzere..

bknz:

Barış

M.Topal

S.Çalık

Alparslan

H.Balta

Servet

E.Güngör

Serkan

Ferdi

Orkun

Yaser

Arda

Uğur

Aydın

Sabri

Semih

Murat

Özgürcan

Mehmet Topuz'un alındığı fiyatın belki de daha ucuzuna biz o ilk yazdığım 11 tane futbolcu almışız,görüyor musun?Altyapıdan çıkardıklarımız da cabası.;)

Bir de örnek vereyim.Yöneticilerimizin ihmali olmasa Özer çok cüzi bir bonservisle bizdeydi geçen sene.Lakin Fenerbahçe'nin 4-5 milyon euro vererek kadrosuna katacağı söyleniyor Özer'i.İki transfer politikasını karşılaştırman adına.

Ayrıca paraları har vurup harman savuran bir transfer politikası izlemek de bence manasız.Real Madrid mesela 150 milyon euro'ya 2 adam alıyor.Barcelona ise genelde alt yapısından çıkan genç oyuncularla büyük kulüp oluyor.Paralı askerlerle değil yürekten oynayan oyuncularla büyük takım olmak bence daha önemli bir olgu.Gelecek sezon Real Madrid Barcelona'ya kaybetse Kaka ya da Ronaldo'nun çok umrunda olmaz ama Barcelona yenilirse Xavi,Iniesta,Messi,Valdez,Pique,Puyol gibi küçüklükten beri o camianın içinde olan oyuncularda büyük üzüntü olur.

Türkiye'de yıllardır Fenerbahçe parasıyla ön plana çıkmaya çalışıyor.Bu akşam Mehmet Topuz'u aldık diye bayram ediyorlar.Değerinin 2-3 mislini vererek "50 milyon dolar da verseler fb'de oynamam" diyen bir adamı aldıkları için pek bir gururlular.Alt yapıdan gençler çıkartalım gibi bir düşünce hiçbir zaman olmuyor fb'de.

Parayı veririm adamı alırım felsefesi,para karşılığı 1 gecelik ilişkiye girmek gibi birşey bana göre.Yani herhangi bir duygu yok.Herşey sahtelik üzerine.Oysaki alt yapıdan adam çıkarmak aşık olduğunuz biriyle ilişkiye girmeye benziyor.Yalansız ve gerçek.İşte bu yüzden Galatasaray Fenerbahçe'den,Barcelona da Real Madrid'den daha yüce kulüpler..

çok doğru yazmışsın yalnız barca örneğinin dünyada eşi yok diyebilirim..barca daki oyuncuların başarışı olmasının nedeni cruyff un oturttuğu alt yapı sistemidir,minik takımına kadar 4-3-3 sistemi ile oynarlar ve futbolcular o şekilde yetişir,dahada ayrıntılı şeyler var tabii..

mehmet topuzun o sözleri neden söylediğini burdan bir arkadaşa anlattım isteyene özelden yine anlatabilirim..

bu arada Gs nin barcelonadan yüce bir kulüp olduğu tezine katılmak mümkün değil,barca bana kalırsa dünyanın en büyük ve karizmatik kulübüdür..

bknz:

Barış

M.Topal

S.Çalık

Alparslan

H.Balta

Servet

E.Güngör

Serkan

Ferdi

Orkun

Yaser

Arda

Uğur

Aydın

Sabri

Semih

Murat

Özgürcan

Mehmet Topuz'un alındığı fiyatın belki de daha ucuzuna biz o ilk yazdığım 11 tane futbolcu almışız,görüyor musun?Altyapıdan çıkardıklarımız da cabası.;)

Bir de örnek vereyim.Yöneticilerimizin ihmali olmasa Özer çok cüzi bir bonservisle bizdeydi geçen sene.Lakin Fenerbahçe'nin 4-5 milyon euro vererek kadrosuna katacağı söyleniyor Özer'i.İki transfer politikasını karşılaştırman adına.

arkadaşım bu yazdıklarının çoğu unutulmuş bir yerlere gönderilmiş futbolcular:)

ve bir çoğuda potansiyel olarak bekleneni veremeyen futbolcular..

Ayrıca iyi ki bir Rijkaard geldi, Galatasaray'ı şipşak Barça'laştırmanız da garip.

Galatasaray'ın kadrosunda sağ bek ve Arda Turan'dan başka kim var direkt alt yapıdan gelip oynayan ilk 11'de? Zafer, Oğuz, Özgürcan, Cafercan yıllardır kiralıklarda heder olmadı mı? Şimdi Rijkaard gelince mi kıymete binecek, Bojan gibi şans bulacak bunlar?

Barça'da azami 4-5 oyuncu oynuyor, duruma göre 7 olabiliyor ilk 11'deki alt yapıdan yetişen oyuncu sayısı.

Skibbe de hani gençleri çok seviyordu? Boekamp vardı hani A. Sezgin zararlısının kovduğu, onlarca oyuncu yetiştirmişti? Ne oldu bu sene, hangi genç takıma girebildi ki?

Adnan Polat son derece çakma bir Aziz Yıldırım politikası izlemekte geldiğiden beri, popülist bir yaklaşımla.

2 senede 4 hocayla çalışmak da en büyük yanlışı. O yüzden Rijkaard geldi diye takımı Barcelona ile kıyaslamaya falan kalkmayın, komik oluyor geçen sene transferde ödenen rakamlara bakın bir zahmet, her şey ortada.

Topuz da ligi getirmez tek başına elbette ama 10 gol ortalamasına yakın oynaması olayını burada da sürdürür. Tek başına lig getirecek adam Alex'tir Fenerbahçe'de, Topuz - Deivid - Güiza - Semih ancak yardımcı güç olabilirler...

Türk futbolunda Barça'nın yaptığına cesaret edecek bir babayiğit klüp daha yok. Ne BJK, ne TS, ne FB, ne GS. Güzelim jenerasyonu harcadı GS hatta, şimdiki jenerasyon o zamanki kadar efektif değil..

Ayrıca iyi ki bir Rijkaard geldi, Galatasaray'ı şipşak Barça'laştırmanız da garip.

Galatasaray'ın kadrosunda sağ bek ve Arda Turan'dan başka kim var direkt alt yapıdan gelip oynayan ilk 11'de? Zafer, Oğuz, Özgürcan, Cafercan yıllardır kiralıklarda heder olmadı mı? Şimdi Rijkaard gelince mi kıymete binecek, Bojan gibi şans bulacak bunlar?

Barça'da azami 4-5 oyuncu oynuyor, duruma göre 7 olabiliyor ilk 11'deki alt yapıdan yetişen oyuncu sayısı.

Skibbe de hani gençleri çok seviyordu? Boekamp vardı hani A. Sezgin zararlısının kovduğu, onlarca oyuncu yetiştirmişti? Ne oldu bu sene, hangi genç takıma girebildi ki?

Adnan Polat son derece çakma bir Aziz Yıldırım politikası izlemekte geldiğiden beri, popülist bir yaklaşımla.

2 senede 4 hocayla çalışmak da en büyük yanlışı. O yüzden Rijkaard geldi diye takımı Barcelona ile kıyaslamaya falan kalkmayın, komik oluyor geçen sene transferde ödenen rakamlara bakın bir zahmet, her şey ortada.

Topuz da ligi getirmez tek başına elbette ama 10 gol ortalamasına yakın oynaması olayını burada da sürdürür. Tek başına lig getirecek adam Alex'tir Fenerbahçe'de, Topuz - Deivid - Güiza - Semih ancak yardımcı güç olabilirler...

Türk futbolunda Barça'nın yaptığına cesaret edecek bir babayiğit klüp daha yok. Ne BJK, ne TS, ne FB, ne GS. Güzelim jenerasyonu harcadı GS hatta, şimdiki jenerasyon o zamanki kadar efektif değil..

arkadaşım çok objektifsin dikkat et bence:)

bu arada rijkard başarılı olabilir bu uyum meselesidir..

ama ben rijkard ın hocalığını barcadaki kariyerine bakarak yapmam yapamam..yapmak istersem guardiolayı dünyanın en iyi td si olarak kabul etmem lazım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt