Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum ki.

Galatasaray'da,

Sağ bek Uğur veya Sabri + Arda Turan.

Fenerbahçe'de Semih Şentürk,

Beşiktaş'ta zaman zaman Serdar Özkan,

Trabzonspor'da zaman zaman Tolga Zengin ve Tayfun Cora'dan başka alt yapıdan gelip de ilk 11'i zorlayan, sürekli oynayan oyuncular yok...

Sadece Galatasaray'da, Oğuz - Zafer gibi iki isim yerlerini bal yapmayan arı Ayhan yıllardır işgal ettiği için takıma bile giremediler, kadroyu geçtim...

çok doğru yazmışsın yalnız barca örneğinin dünyada eşi yok diyebilirim..barca daki oyuncuların başarışı olmasının nedeni cruyff un oturttuğu alt yapı sistemidir,minik takımına kadar 4-3-3 sistemi ile oynarlar ve futbolcular o şekilde yetişir,dahada ayrıntılı şeyler var tabii..

mehmet topuzun o sözleri neden söylediğini burdan bir arkadaşa anlattım isteyene özelden yine anlatabilirim..bu arada Gs nin barcelonadan yüce bir kulüp olduğu tezine katılmak mümkün değil,barca bana kalırsa dünyanın en büyük ve karizmatik kulübüdür..

nolmuş kafasına silahmı dayamışlar? onlar 7.65 dayamışda siz makinalı mı dayadınız:D:D:D

Komik oluyorsun fenev...Şimdiden başlamışlar sindirme politikasına hikayede hazır, baskı altındaydı :007: Helal olsun midenize kuvvet

yukarda arkadaş gülmüş zaten:)

Mehmet Topuz'u aldığınız fiyata biz 11 tane(6'sı ilk 11 oyuncusu olmak üzere)yerli futbolcu alarak geçen sene şampiyon olmuşuz.Sen hala yabancı sınırlaması,Anadolu kulüplerinin çok para istemesi,bekleneni veremediler vs...diyorsun.Şakacı seni.:)

Türkiye'de yerli olayında durum budur, kimse alt yapı yok Barça muhabbetine girmesin şu dakikadan sonra.

Zamanında şimdinin Avrupa'sını sallayan genç yeteneklere kafa tutan genç milli takımlara 8/9 oyuncu veren Galatasaray'da şans eseri Arda Turan ve azmiyle bir yerlere gelen Sabri hariç kimsenin yüzüne bakılmadı. Allah'tan Arda çıktı da kurtardı bu durumu.

Tuncay Şanlı ile ön sözleşme yapmıştı A. Albayrak alamadık, Fenerbahçe'de coştu adam.

M. Topal, Ümit Karan, Servet Çetin, Hasan Şaş, Hakan Şükür vs. bunlar da gökten inmedi, yerli transferden geldi Galatasaray'a.

O yüzden yerli transferi çok önemlidir, tuttuğunu koparacaksın. Bekir, Topuz, Özer bunlar direkt Rijkaard'ın 4-3-3'ünde iş yapacak adamlardı, M. Sarp gibi değiller.

Bilica - Holosko gibi Türkiye'den yapılan kaliteli yabancı transferler de çok önemli. Bonservissiz gelen Saidou'nun şampiyonluktaki payını hatırlarsınız...

Adnan efendiler umarım Rijkaard'ın uygulayacağı modelin gerekliliği olan transferleri yaparlar ki 4-5 oyuncu lazım şu an da o sistem için, en az. :(

nolmuş kafasına silahmı dayamışlar? onlar 7.65 dayamışda siz makinalı mı dayadınız:D:D:D

Komik oluyorsun fenev...Şimdiden başlamışlar sindirme politikasına hikayede hazır, baskı altındaydı :007: Helal olsun midenize kuvvet

arkadaşım bilmiyorsan konuşmıcaksın,önce bir sor burda sallayacağına...

yukarda arkadaş gülmüş zaten:)

Laflarına dikkat et angutların forumunda değilsin. O listedeki oyunculardan hiçbirisi unutulmuş değil aksine yeni parlayan oyuncular ve 11in değişilmezleri, geçen sene Galatasarayımızı şampiyon yapan oyuncular.

Mehmet Topuz'u aldığınız fiyata biz 11 tane(6'sı ilk 11 oyuncusu olmak üzere)yerli futbolcu alarak geçen sene şampiyon olmuşuz.Sen hala yabancı sınırlaması,Anadolu kulüplerinin çok para istemesi,bekleneni veremediler vs...diyorsun.Şakacı seni.:)

arkadaşım hayata aynı pencerelerden bakmıyoruz ne yazıkki:)

bunu sadece fb yapmıyor bülent akını kaç paraya aldınız bi araştır bakalım...bu kontenjan saçmalığı oldukça bu futbolcular için bu paralar istenecektir...

arkadaşım bilmiyorsan konuşmıcaksın,önce bir sor burda sallayacağına...

Aziz yıldırımın kankası seni...yanında geziyorsun dimi yemişler sizi çok fena zavallı fenerli kardeşlerim benim, angut forumda say söv 5 dk sonra transfer etsinler.5 dakika önce sayıp sövdükleri adama şimdi sövene no post verirler. Buna mide gerekiyor...

Hatta bu oyuncuların Galatasaray'ın çoooooook daha işine yarayacağını iddia ediyorum, şöyle ki:

-------Leo Franco

---Servet-----Bekir (Bilica)

Sabri----Topal-----Balta

---Topuz------Arda

Özer------------Kewell

--------Baros

Direkt bir takım çıkıyor Barça modelinin yerli versiyonu ile şu transferlerle.

Şu anda,

1-2 forvet winger,

1 sağlam stoper,

1 sağlam orta saha olmak üzere en az 3 çok iyi transfere ihtiyacı var Galatasaray'ın... Umarım gereği yapılır. Dos Santos, Deco, Coloccini ise gönlümden geçenler. :)

yahu benim burda sorguladığım kontenjan meselesi,verilen paraların çokluğu, sizin olayınız ben fenerbahçeliyim yazdıklarıma kulp bulmalar..

Hatta bu oyuncuların Galatasaray'ın çoooooook daha işine yarayacağını iddia ediyorum, şöyle ki:

-------Leo Franco

Sabri----Topal-----Balta

---Topuz------Arda

Özer------------Kewell

--------Baros

Şu anda,

1-2 forvet winger,

1 sağlam stoper,

1 sağlam orta saha olmak üzere en az 3 çok iyi transfere ihtiyacı var Galatasaray'ın... Umarım gereği yapılır. Dos Santos, Deco, Coloccini ise gönlümden geçenler. :)

3 bir arada iyi olurda zor bence 1iyle idare ederiz o da muhtemelen Dos santos olur...diğer orta saha transferi genç hollandalı olur,diğer transferde yaşlı bir Alman olur muhtemelen.

yahu benim burda sorguladığım kontenjan meselesi,verilen paraların çokluğu, sizin olayınız ben fenerbahçeliyim yazdıklarıma kulp bulmalar..

Fenerlilerin midesi nasıl alıyor bunu gelip Galatasaraylılara özelden anlatmak zorunda değilsin, midesizseniz sizin sorununuz. Bunu yapınca niye ben fenevliyim diye bana kulp buluyorsun diye ağlama, uslu uslu otur. Antuda galatasaraylı olduğunu deklare bile edemiyorken Çağdaş ve Modern Galatasarayımızın forumunda ki ayrıcalığını bil ama özelden mehmet'e şöyle yaptılar böyle yaptılarda böyle dedi diye anlatmak zorunda değilsin, bu bu forumda kimsenin umurunda değil. Mehmet Topuz da keza öyle... Umarım anlatabilmişimdir. Senin bazı söylediklerin burada fener propagandası yapmaya girdiği için sana takılıyorum yani özel birşey değil alınma...Aldıysanız TOP-uzunuz hayırlı uğurlu olsun ama gerisi hiçbir Galatasaraylıyı ilgilendirmez. Onun dışında Galatsarayın oyuncuları hakkında unutulmuş vs derken dikkat et daha önceki mesajımda dediğim gibi o oyuncuların yarısı bizim önceki sene şampiyonluğumuzun mimarı diğer yarısı yeni parlayan oyunculardır. Onun dışında taktik futbol elbette ki tartışabilirsin. Seni ben uyarıyorum ki aynı hataları yapıp ilerde provakasyondan ceza alma... Diğer galatasaraylı renktaşımızın oyuncular hakkında istediğini yazma özgürlüğü varmış gibi hisseder onun adı Oğuz serdar bu forumun şehir efsanesi o yüzden onu örnek almanıda tavsiye etmem.

Sağlıcakla,iyi sabahlar ve uykular...

Fenerlilerin midesi nasıl alıyor bunu gelip Galatasaraylılara özelden anlatmak zorunda değilsin, midesizseniz sizin sorununuz. Bunu yapınca niye ben fenevliyim diye bana kulp buluyorsun diye ağlama, uslu uslu otur. Antuda galatasaraylı olduğunu deklare bile edemiyorken Çağdaş ve Modern Galatasarayımızın forumunda ki ayrıcalığını bil ama özelden mehmet'e şöyle yaptılar böyle yaptılarda böyle dedi diye anlatmak zorunda değilsin, bu bu forumda kimsenin umurunda değil. Mehmet Topuz da keza öyle... Umarım anlatabilmişimdir. Senin bazı söylediklerin burada fener propagandası yapmaya girdiği için sana takılıyorum yani özel birşey değil alınma...Aldıysanız TOP-uzunuz hayırlı uğurlu olsun ama gerisi hiçbir Galatasaraylıyı ilgilendirmez. Onun dışında Galatsarayın oyuncuları hakkında unutulmuş vs derken dikkat et daha önceki mesajımda dediğim gibi o oyuncuların yarısı bizim önceki sene şampiyonluğumuzun mimarı diğer yarısı yeni parlayan oyunculardır. Onun dışında taktik futbol elbette ki tartışabilirsin. Seni ben uyarıyorum ki aynı hataları yapıp ilerde provakasyondan ceza alma... Diğer galatasaraylı renktaşımızın oyuncular hakkında istediğini yazma özgürlüğü varmış gibi hisseder onun adı Oğuz serdar bu forumun şehir efsanesi o yüzden onu örnek almanıda tavsiye etmem.

Sağlıcakla,iyi sabahlar ve uykular...

o zaman beni bildiklerim yada bilmediklerim hakkında yorumlamıcaksın saygı duyacaksın..

ben sana adam gibi özelden yazdım sen gelip burda deşifre ediyorsun..

bu topic te mehmet topuz topici tabikide buraya yazılacak..

ben propaganda yapsam sabahtan akşama kadar burda kalıp başlıklar açardım ben buraya bildiğim doğruları yazıyorum bunlara inanmıyorsan inamıyorum yazarsın adam gibi, çıkıp azizenin kankası fenevli falan demezssin ayrıca bu yaptıkların çağdaş,özgür bir forum dediğin burda oluyor bumu çağdaşlık anlayışın senin,fb lilerin yada diğer takımlıların buraya alınmasının sebebi senin hakaretlerini dinlemek mi?

kimseyle ikili muhabbete girmek için gelmedim ben buraya adam gibi soranada adam gibi cevap verdim inanıp inanmamak ona kalmış..bana salladığın için özelden mesaj attım ben sana istesem onları açıkcada yazardım ama gelip buraya taşıdın konuyu helal olsun ne diyimki sana?

ha inamıyorsan bana alıntı falan yapma bi daha benden ben yorumlarımı yada doğru bildiklerimide yazmaya devam edicem ve senden bi daha alıntı falan yapmıcam...

vay be mehmet topuzun bir yıl oynamasının fenere maliyeti 7,5+2,3 10 milyon euro yani 20 trilyon...

Doğuştan Fenerli o yüzden imza atmıştır :p kendisi fenerliyim dedi ya :p

M.topuz,özer,bilica,bekir çok iyi transferler...bu oyuncuları ve f5 yönetimini bu kadar etmez şu kadar etmez,topçu değil başarılı olamaz gibi sözlerle eleştirenlere sadece gülüyorum!! adamlar çok iyi adamları kaptılar bizim yönetim uyuyor!!! türkiyeden transfer konusunda çok zayıfız varsa yoksa yabancı! benim gözümde türk transferi her zaman daha önemlidir servet,m.topal,ayhan,barış,h.balta gibi türk transferlerin yaptıkları katkı ortada! yıllık ne kadara oynadıklarıda ortada!!!

M.topuz,özer,bilica,bekir çok iyi transferler...bu oyuncuları ve f5 yönetimini bu kadar etmez şu kadar etmez,topçu değil başarılı olamaz gibi sözlerle eleştirenlere sadece gülüyorum!! adamlar çok iyi adamları kaptılar bizim yönetim uyuyor!!! türkiyeden transfer konusunda çok zayıfız varsa yoksa yabancı! benim gözümde türk transferi her zaman daha önemlidir servet,m.topal,ayhan,barış,h.balta gibi türk transferlerin yaptıkları katkı ortada! yıllık ne kadara oynadıklarıda ortada!!!

Katılıyorum.

-------Leo Franco

Sabri----Topal-----Balta

---Topuz------Arda

Özer------------Kewell

--------Baros

Şu anda,

1-2 forvet winger,

1 sağlam stoper,

bu nasıl rezil bir kadrodur. iyi ki vizyon sahibi adamlar var takımın başında. :016:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt