Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Kusura bakma ama sen yada bir baskasi girecek diye kendi Galatasaray forumumda senin rahat edebilmen icin takimina saygi duyacak degilim. Hem senden saygi görmesemde hicbirsey kaybetmem sorun olmaz benim icin.

Ben yetiştirme ücreti demedim.Bolu'da yaşıyorum.Emreciksin durumunu biliyorum.Ben sözleşmesini fes ettiler alttan Ankaragücüne para verdiler diye biliyorum.Neyse.

Emre Ciksın Bolu'nun altyapıdan çıkma değil zaten.

valla yapılmıştır bilmiyorum açıkcası..

emreciksin Gs altyapısından çıkma..

Kusura bakma ama sen yada bir baskasi girecek diye kendi Galatasaray forumumda senin rahat edebilmen icin takimina saygi duyacak degilim. Hem senden saygi görmesemde hicbirsey kaybetmem sorun olmaz benim icin.

takımıma saygı göster demedim ben sana,karşındaki insanın fb li olması ona saygısızca konuşmanı gerektirmez,ben buraya gelip açık yüreklilikle fb liyim diyip adam akıllı yazıyorsam senin buna saygın duyman gerekir,duymuyorsan inanmıyorsan,alıntı yapmazsın..

Tamam.Amacım tartışma çıkarmak değildi zaten.Doğruyu öğrenmekti.Mahkemelikler zaten Bolu ve Ankaragücü.

yok zaten bende tartışma olsun diye demedim:)

nedense fbliyim diye birçok kişi gereksiz dialoglara giriyor benle,tartışma çıkarcak olsam emin ol çok farklı şeyler yazardım:)

yok zaten bende tartışma olsun diye demedim:)

nedense fbliyim diye birçok kişi gereksiz dialoglara giriyor benle,tartışma çıkarcak olsam emin ol çok farklı şeyler yazardım:)

Bende tartışma çıkarıyorsun demedim zaten.Beni yanlış anlama diye dedim:) Uzar böyle.

Sizin forumlarinizda Galatasaraylilara gösterilen sayginin 10 mislini gösteriyorum sana yinede begenmyirosun. Neyse daha uzatmak istemiyorum.

Sizin forumlarinizda Galatasaraylilara gösterilen sayginin 10 mislini gösteriyorum sana yinede begenmyirosun. Neyse daha uzatmak istemiyorum.

arkadaşım başka forumlarda kim sana ne dediyse beni ilgilendirmez önemli olan benim burdaki davranışlarımdır..

Beyler sizleri sükunete davet ediyorum lütfen.

7.5 Milyon'mu :D:D:D Zuhuahahah lan yerlerdeyim,bunu şimdi duydum :D:D :asd::m26::ka25::ka23::2aloh1::008:

7.5 kere :f68.gif::f68.gif::f68.gif::f68.gif:

M.Topuz'a 7.5 veren Aziz yıldırıma helal olsun :D

öbür menejer bozuntusu olan kişide para koparmak için devreye tüp kafayı sokmuştur,o açıklamaları zaten eline verilen bir kağıttan okuyarak yapmıştır mehmet topuz..

Yorumlarınızı saygıyla takip ediyorum Hayati bey ama bu mesajınıza katılmadığımı belirtmeden ve yorum yapmadan geçemeyeceğim.

1-) Beşiktaş kulübü başkanına dediğiniz ifade maalesef şık değil.

2-) Tüm Fenerbahçe 'liler M.Topuz 'un o açıklamayı bir kağıttan okuduğuna inanmak ister gibi. Bunu onun gerçekte BJK 'lı olmadığına inanmak ve camianın kabul edebilmesi adına umuyor olabilirsiniz. Ama bunu derken futbolcunuzu küçülttüğünüzün (sıfırladığınızın) farkında mısınız?

Yorumlarınızı saygıyla takip ediyorum Hayati bey ama bu mesajınıza katılmadığımı belirtmeden ve yorum yapmadan geçemeyeceğim.

1-) Beşiktaş kulübü başkanına dediğiniz ifade maalesef şık değil.

2-) Tüm Fenerbahçe 'liler M.Topuz 'un o açıklamayı bir kağıttan okuduğuna inanmak ister gibi. Bunu onun gerçekte BJK 'lı olmadığına inanmak ve camianın kabul edebilmesi adına umuyor olabilirsiniz. Ama bunu derken futbolcunuzu küçülttüğünüzün (sıfırladığınızın) farkında mısınız?

ewet haklısınız ama gerçekten durum bu, belki bunları mehmet topuzda açıklıcak pazartesi günü..uygun bir vakitte uzun uzun olayı anlatırım arzu ederseniz..

bjk başkanına kullandığım ifade gerçekten dediğiniz gibi şık değil haklısınız,ama inanın yaptıkları aklıma geldikçe az bile diyorum fakat dediğiniz gibi bu bir bahane değildir,kusura bakmayın bundan sonra dikkat ederim:)

Emreciksinide verdiler tabi ya. Medya fener medyasi oldugundan es geciliyor.

Evet, Bjk başkanı hakkinda dogru konus,Senin takimindan milyon kat daha kaliteli,seviyeli bi takimdir Bjk..

Evet, Bjk başkanı hakkinda dogru konus,Senin takimindan milyon kat daha kaliteli,seviyeli bi takimdir Bjk..

arkadaşım zaten bunun yanlış olduğunu kabul edip özür diledim,ama seni bu mesajına binayen değil beni gerçekten güzel bir şekilde uyaran apdullah beyin mesajına binayen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt