Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Mehmet Topuz'un yeteneklerini tartışmak yersiz olur ancak fb adına çok başarılı bir transfer değil bana göre.Birincisi Mehmet Topuz'a ödenen miktar çok fazladır.Önce 5 dendi sonra 9 şimdide 7,5.Her ne kadar iyi bir futbolcu olsada bu fiyatlar çok fazla bana göre.Ayrıca üstüne birde Gökhan Emreciksin'i tapusuyla vermek akla mantığa sığacak bir olay değil.Bu çocuk geleli daha 1 sene olmadı,doğru dürüst şans verilmedi.En azından hazırlık kampına katılabilirdi.İlk yarı oynadığı futbolu hepimiz gördük,kumaşı oldukça iyi bir futbolcu.Tabi bunlar işin maddi boyutu.Mehmet Topuz'un fb orta sahasına derinlik kazandıracağı bir gerçek.Orta sahanın her bölgesinde oynayacak kapasitede.Kafasını sadece futbola verirse aldığı parayı bir nebze hakedebilir.Ayrıca bu transfer gerçektende Bjk'ye ama daha çok tüpçüye gerçek anlamda kapak olmuştur.Yıllardır çirkef bir transfer politikası izlemelerinin cezasını çektiler.Her ne kadar fb'den nefret etsemde Bjk'nin bunu hakettiğini düşünüyorum.Acilen bu başkan bozuntusundan kurtulmaları gerek.Neyseki günlerdir gündemi meşgul eden bu transfer neticelendi de bizde rahatladık.Seneye İnönüde oynanacak fb-Bjk derbisinde Mehmet Topuz'a gösterilecek tepkiyi şimdiden merakla bekliyorum :)

yürü git angut com da yorumunu yap..EZİKSİNİZZ !! :ka25:

Bu forumda çok önceden beri fb'li üyeler olmuştur.İlk başlarda bende senin gibi karşıydım bu duruma.Ancak aklı başında yorum yapanlar,yerli yersiz ortamı germeyenler ve objektif olan fb'lilerin forumda olmasında sakınca yok bana göre.

Allah azize den razı olsun..Bu kadar salak bi başkanları varken fenerbahçe sadece tesis yapar durur..Sözde paraları var ama vizyonları kıt olduğu için gidip daum'u alırlar gidip topuza 8 milyon veririler.Bunlar bu gidişle bi 10 yıl daha avrupada gruplardan çıkamazlar...Allah azize gibi vizyonsuz ve sığ görüşlü bi başkanı f5'in başından eksik etmesin....

M.Topuz 4 milyon €'dan fazla etmez o da Türkiye'de yabancı sınırı oldugu için :D o da olmasa 2 milyon eder anca :)

Zaten 4 ödeyeckler , gerisini Ülker ödüyormus diye duydum.

Böyle birsey varsa ortada iyi bir is cikardi fb diyebilirim yani.

Emreciksin'i de Angaraya veriyorlarmis Ilhan'la beraber Özer icin.

4mil euro+Emreciksin+Ilhan=Özer yani

Gökhan'i da hic kullanmadan satti adamlar, keske biz aradan sizip almaya calissaydik diyecektim ama kanat problemimiz yok.

Gökhan'i da hic kullanmadan satti adamlar, keske biz aradan sizip almaya calissaydik diyecektim ama kanat problemimiz yok.

Fb iyi mi is cikardi?? Ciddisin galiba.. Biz Baros'u, Linoln'ü, Meira'yi bunun yari fiyatina aldik. Baros disinda istedigimiz verimi alamadik belki ama önemli oyuncular bunlar. Topuz kim?? Hic bir Anadolu topcusu 3 milyondan fazla etmez. Ama maalesef anadolu takimlari 5 milyondan aciyorlar kapiyi hep, oyuncularini bulunmaz hint kumasi saniyorlar. Ben yurt icinden transfer yapilmasina b sicaku yüzden bakmiyorum . 500bin lik oyuncuyu, 5 milyona almak enayiliktir! Baros'un 5.5 milyon oldugu bir piyasada Mehmet en fazla 2 milyon eder. Gerci onlarin paralari beni ilgilendirmez, A

fb iyi mi is cikardi?? Ciddisin galiba.. Biz Baros'u, Linoln'ü, Meira'yi bunun yari fiyatina aldik. Baros disinda istedigimiz verimi alamadik belki ama önemli oyuncular bunlar. Topuz kim?? Hic bir Anadolu topcusu 3 milyondan fazla etmez. Ama maalesef anadolu takimlari 5 milyondan aciyorlar kapiyi hep, oyuncularini bulunmaz hint kumasi saniyorlar. Ben yurt icinden transfer yapilmasina bu yüzden sicak bakmiyorum . 500 bin'lik oyuncuyu, 5 milyon'a almak enayiliktir! Baros'un 5.5 milyon oldugu bir piyasada Mehmet en fazla 2 milyon eder. Gerci onlarin paralari beni ilgilendirmez! aziz 3 sene sampiyonluk sözünü tutamicam diye bayaa tirsti heralde Rijkaard gelince ki sacmaya basladi gene saga sola. Sene sonunda da istifa etcem diyip, yürüyüs düzenlettirir angutlara, topuz önderliginde.:D

Arakdaşlar şu durumda biri bana sorsaydı topuz kime gitsin diye kesinlikle f5 derdim..Onların paralarının boşa gitmesi ayrıca bi mutluluk veriyor bana..Sadistmiyim neyim..demirörene acırdım valla o kadar parayı o verse..:):)

Allahım azizeyi şu Galatasaray'lı kullarından esirgeme..Onu her daim f5'in baskanı yap ve o da her daim bu salaklıklarına devam etsin :)

bizimde yerli futbulculara ihtiyacımız var,bu sene altyapıdan oyuncu çıkaramadık malesef

Sen şimdi yıllık 3.5 milyon EURO alsan Fenerli olmaz mısın :)

hayatında 3.5 mılyon euroyu bı arada görmeyenler böyle atar tutar işte.

Herkesi kendinle karıştırma. Biz galatasaraylıların fenevlilerden farkı biz paraya sizin kadar tamah etmeyiz. Unutmayın parayla fenevli olduğunu sanıyosunuz ya gün gelir bir gun biride sizi parasıyla satın alır :D Çunku satışa elverişlisiniz. Hadi kendi formuna git insanı sinirlendirme. Ortamıda germe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt