Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Kardesim anlamakta zorluk cekiyorsun galiba. Bizim Özer'e ihtiyacimiz var mi??? Arda nin 10 seviye altinda bir genc oyuncu. Ha Fener'in ihtiyaci olabilir. Bizim ihtyacimiz yok. Altyapimizda Serdar Eylik, Berkin Arslan, Emre Colak gibi Özer den kat kat yetenekli gencler var. Bu oyuncular avrupali scoutlarin gözüne girmis isimler.

Topuz ise yillarca Kayseri de süpermanlik oynamis futbol bilgisi senden benden daha asagida olan bir kirodur. okadar. Eger Topuz okadar süper oyuncu olsaydik coktan pesine düsmüstük merak etme. yillardir adamin yüzüne bakmayan tek kulüp biziz.

Kardesim anlamakta zorluk cekiyorsun galiba. Bizim Özer'e ihtiyacimiz var mi??? Arda nin 10 seviye altinda bir genc oyuncu. Ha Fener'in ihtiyaci olabilir. Bizim ihtyacimiz yok. Altyapimizda Serdar Eylik, Berkin Arslan, Emre Colak gibi Özer den kat kat yetenekli gencler var. Bu oyuncular avrupali scoutlarin gözüne girmis isimler.

Topuz ise yillarca Kayseri de süpermanlik oynamis futbol bilgisi senden benden daha asagida olan bir kirodur. okadar. Eger Topuz okadar süper oyuncu olsaydik coktan pesine düsmüstük merak etme. yillardir adamin yüzüne bakmayan tek kulüp biziz.

yanlışın var fatih gökşen geçen gün açıkladı daha görüştük bizede Gs liyim diye fakat kayseri astronomik bir fiyat istemişti...

ayrıca özer i diğer gençlerle karşılaştırmışsında gözünü seveyim bu çocuklar daha a takımda forma giymedi nasıl kat kat yetenekli diyorsun.bu sezon özerin sakatlanana kadar ankarada yaptıklarını görmedin heralde...

Fener ve Mehmet ortaklaşa bir şekilde Mehmet'in soyadına uygun bir davranış sergilediler.Tebrikler.

Tamam abi birakalim bunlari. seneye görürüz neyin ne oldugunu. Fatih Terim de futboldan anlamiyor, Özer gibi bir süper yetenegi cagirmiyor, Topuz gibi müthis bir adami kaale almiyor. Siz herseyi cok iyi biliyorsunuz.

Topuz da, Özer de hayirli olsun Fenere. Artik sampiyonlugun bir numarali adayi fb oldu bu iki süper star sayesinde. Biz de Arda gibi, Topal gibi orta sinif adamlarla idare etmeye calisiyoruz iste. Napalim.

2009-06-13_topuz3.jpg

2009-06-13_topuz2.jpg

2009-06-13_topuz446.jpg

2009-06-13_topuz1.jpg

Yazıklar olsun. Ne yüzle insan içine çıkacaksa artık, hayret bir olay ya cidden bu futbolculuk ilginç meslek. Başka bir mesleğe çok fazla benzemeye başladı...

Önce Tümer,sonra E.Belezoğlu,sonra M.Topuz.Yazıklar olsun.

Arkadaşlar bize nedir ya? yok yazıklar olsun falan.Ne oluyoruz yani.İşimize bakalım.

bu nasıl rezil bir kadrodur. iyi ki vizyon sahibi adamlar var takımın başında. :016:

Fener'den 4, Kocaleli'nden 5 yiyen, ligde 5. olup getirdiği hocanın yardımcılarını kovan + 2 senede 4 hocayla çalışan + kazma da olsa (Meira) sezon ortasında stoperini gönderen vizyon mu?

İstemez kalsın. Galatasaray'ın doğru düzgün iki stoperi yok şu anda hala 4-3-3'ten çakma Barça oluyorsunuz kendi kendinize, ben buna gülüyorum en çok. :wave: Saidou transferi nasıl doğru bir transferse istikrarından dolayı, Bilica ve Bekir de nokta atışıdır lig şampiyonluğunu istiyorsanız. Adnan babalarınız Coloccini'yi falan almadıktan sonra da çok sıkıntı çekeriz bu sene stoperde, Allah Topal'ı bir daha orada oynattırmasın hiçbir hocaya... :mad:

Oguz Serdar Topuz'u Barca da Xavi nin oynadigi yere koymus. Yapma Oguz gözünü sevem. Futboldan anliyorsun dedik, düsme gözümüzden. Topuz nireee, oyun kurucu olmak nireee. O ancak deli dana gibi oraya buraya kosar, sut ceker, orta yapar. Ayhan Topuz dan 10 kat daha faydali daha modern bir oyuncudur. En azindan enternasyonel düzeyde bir futbol mentalitesine sahiptir. top yapmasini bilir, pas yapmasini bilir, iyi yer tutar vs. Hep Topuz da olmayan özellikler. Zaten sezon baslayinca hersey belli olacaktir. Ki Transfer sezonu daha baslamimistir bile. Haldun baba bu meydani asla bos birakmaz. kimse merak etmesin. bombalar yakinda patlar.

Topuz'u ben de sevmiyorum, aksine gıcık olduğum bir futbolcu. Lampard gibi. Ama bu etkisini inkar etmeyi gerektirmez, çarpılırız. Adam taş gibi futbolcu, Lampard'ı Süper Lig'in. Bir üst versiyonu Hamit Topuz'un ki, 15 milyon €'ya alamazsınız şu anda onu, Topuz'dan daha golcü de değil.

Bu ayrımları iyi yapmak lazım. Schuster'i de sevmiyorum, Rijkaard'ı aksine çok severim fakat bu sezon baktığınız zaman gelmesi gereken isim Schuster'di hatta Alman fetişisti Adnan'ların yıllardır görmesi gereken adam Schuster'di. Daum ve Denizli gibi sonuca çabuk gidebilen hocalara Rijkaard rakip olduğu vakit, başarısız sonuçlar da geldiği vakit göreceksin tüm taraftarlar kazan kaldıracak. Schuster Lucescu gibi elindeki kadro ne olursa olsun daha çabuk sonuca giden, Avrupai - genç bir hocaydı Getafe - Madrid kariyeriyle.

Skibbe'de öyle olmadı mı? Hani sabredecektiniz ne konular açılmıştı forumda. :) Yönetim sabretmedi ki taraftar sabretsin..?

Xavi dünyada bir tanedir, Madrid kimi isterse alsın onun yerini kapatamayacak sisteminde. Türkiye'de de o mevkide oynayacak Lampard tarzı oynasa da Topuz biçilmiş kaftandır...

Xavi stili iki oyuncu var iyi kötü, birisi Emre B. ki eski günlerine dönecek mi bilinmez, Galatasaray ile hiçbir alakası kalmamış, diğeri de Nuri Şahin ki 10 milyon € verseniz bile gelmez..

Ayhan mayhan, Barış ile 4-3-3 zor beyler...

:p

Demirören'in ilk açıklamasını 4 gözle bekliyor olacağım.

topuzo.jpg

O mevkii icin iyi bir oyuncnun alinacagi kesin bence. Hic dert etmeye gere yok. Topuz da asla 4-3-3'ün adami degil. Asla da olamaz. Bu sistemde orta saha oyunculari dengeli ve ne yaptigini bilen adamlar olmali. Topuz deli dana misali sahada dolasir durur. Acik söylüyorum Topuz yerine o mevkii icin Ayhan'i tercih ederim. Ama yönetim oraya 100% iyi bir oyuncu bulacaktir. buna eminim.

Angut'un giriş sayfası çok rezil bişey ya!Yazık ya,bunlarla övünüyorlar.

Oğuz Serdar geri dönmüş biz bu saatten sonra Messi'yi alsak "Ben Messi'yi severim ama gelmesi gereken Ronaldoy'du" der kendisi öyle bir Galatasaray'lı(!) Bilica'yı ve bekiri biz alsaydık ikiside kazma stoper bu oyuncularla şampiyonmu olunur ? Senin S.Bükreş maçından sonra burada kahkahalar attığını "şimdi kahvemi koyup bir güzel yorum yazacağım" dediğini de hiç unutmuyorum o gün senin kulaklarını çok çınlattım merak ediyorum sen o gece nasıl uyudun o kadar tepkiyi yedikten sonra!.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt