Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

bence kazanan sadece kayserispor,kaybeden ise türk futbolu.çıkıp ben bjk lıyım diyeceksin birde fb de oynamam diyeceksin birde inadına bjk forması giyeceksin ve gidip fb ye imza atacaksın.bu futbolcu bundan sonra karekterli!! futbolculuğuyla anılacaktır bence,tanrı ülkemizi bu futbolculardan korusun.

Mehmet Topuz = 7,5 milyon €

Özer Hurmacı = 4 milyon € + İlhan Parlak(1 milyon €) + Gökhan Emreciksin(1 milyon €) = 6 milyon €

Fabio Bilica = 2 milyon € + Yasin Çakmak(1 milyon €) = 3 milyon €

toplamda 16,5 milyon €. hadi diyelim 1,5 milyon € az olsun. 15 milyon € vermişler şu 3 oyuncuya. büyüksün başkan. :bid:

bjk1903'ten alinti-

dun olayi birebir takip ettik.3 bjk li olarak 2.toplanti yapilan kaysri tesislerinin onune gittik.

mehmet 1.toplantida bjk israrini surdurmustu destek olcaktik.tesislerin kapisinda guvenlik bize burdan gidin mete eke ve adamlari burda dedi.mete eke eski kayserispor baskani ve mafya dir kayseride.

topuz tehditlere kulak asmamis ama ise kayseride yasayan ailesi ve akrabalari tehdit edilmis.valisi belediye baskani.emniyet muduru araya girmis.

hayatini bitiririz denmis.oda kabul etmis.yinede bekledik cikanana kadar.sonra disari ciktilar.uzaktan bagirdik mehmet bjk yi birakma.

mehmetse iki elini acarak ne yapayim gibi bir hareket yapati.cok uzgun gorunuyordu.sonra bize el salladi dondu ve arabaya binip havaalanina gittiler.

yaninda menejeri ve diger menejeri sayilan eski kayserispor topcusu hakki das vardi.arabayla onumuzden gecerken bir daha el salladi.

sanki kurbanlik koyun gibi gitti.cok uzulduk.ama mehmetede orda yasananlari gorunce kizamadik.

sizlerde gorseydiniz hak verirdiniz"

-bjk1903'ten alinti-

İlginç. Kıvırıyorda olabilir. :)

Fb iyi mi is cikardi?? Ciddisin galiba.. Biz Baros'u, Linoln'ü, Meira'yi bunun yari fiyatina aldik. Baros disinda istedigimiz verimi alamadik belki ama önemli oyuncular bunlar. Topuz kim?? Hic bir Anadolu topcusu 3 milyondan fazla etmez. Ama maalesef anadolu takimlari 5 milyondan aciyorlar kapiyi hep, oyuncularini bulunmaz hint kumasi saniyorlar. Ben yurt icinden transfer yapilmasina b sicaku yüzden bakmiyorum . 500bin lik oyuncuyu, 5 milyona almak enayiliktir! Baros'un 5.5 milyon oldugu bir piyasada Mehmet en fazla 2 milyon eder. Gerci onlarin paralari beni ilgilendirmez, A

Yabanci sinirindan dolayi renkdas, bjk ve fb almaya calismasaydi Topuz'u iddia ediyorum bizde verirdik o parayi.

1)Hem sadece yabancilarla olacak is degil bir kulübün sportif basarisi, ben bi kere bizim türk oyunculari yeterli bulmuyorum, eee napacaksin ozaman kiyacaksin paraya ve alacaksin ülke icindeki en kaliteli türk oyunculari.

Ama yeterli buluyorsak bizim türk oyunculari diyecek birseyim yok, fakat Murat Ceylan ve Eren, Özer, Sercan gibi oyunculara amatör diyecek degiliz herhalde, bana göre bu tip oyuncular lazim takimimiza, ihtiyac var yani.

2) birinci secenegi pek göz doldurucu bulmuyorsak dua edeceksin ozaman altyapidan bi kac avrupa standartinda türk oyuncularin cikacagina.

3) yurdisina kaliteli bi scout ekibiyle 24/7 gurbetci oyuncu avina cikacaksin.

en azinda ben böyle düsünüyorum herkesin görüsü ayni olmayabilir:cool:

fener alınca kötü oldu dimi, bjk alsa vayyy fb nin elinden nasıl kaptılar denecekti, bırakalım bunları, bu transfer sadece oyuncu transferi değildir bu bjk nin ezildiğini ve küçüklüğünü gösterir.

Alamıyacağın oyncuların peşinden koşmayacaksın kurnaklık yoluylada almaya çalışmıyacaksın.

nerde alengirli iş var Yıldırım Demirören o işin içindeydi, Mondi, Yusuf, M.Topuz, Okan Koç v.b.

fener alınca kötü oldu dimi, bjk alsa vayyy fb nin elinden nasıl kaptılar denecekti, bırakalım bunları, bu transfer sadece oyuncu transferi değildir bu bjk nin ezildiğini ve küçüklüğünü gösterir.

Alamıyacağın oyncuların peşinden koşmayacaksın kurnaklık yoluylada almaya çalışmıyacaksın.

nerde alengirli iş var Yıldırım Demirören o işin içindeydi, Mondi, Yusuf, M.Topuz, Okan Koç v.b.

bence Mehmet Topuz-Kayseri-BJK anlaşarak sadece fiyat yükseltme amaçlı böyle bir olaya giriştiler. 5 milyon €'ya bağlanacak transfer 7,5 milyon €'ya çıktı. :asd:

Kendi adıma Mehmet Topuz'un iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.Yani bana göre fb dandik bir oyuncu almadı.Eğerki kendini futbola verir çok çalışırsa fb'ye yararlı olur.Benim burda karşı çıktığım olay Mehmet Topuz'un bu kadar para etmeyeceğidir.Düşünün Baroş ve Kewell'ın bize olan maliyetinden çok daha fazlasına geldi.Fb bu tür futbolculara bu kadar para döktüğünden Anadolu takımları olmayacak değer biçiyor bu futbolculara.Eleştirnin ne anlamda yapıldığına dikkat etmek lazım.Burası antu.com değildir.Orada GS'nin attığı her adım mantıksızca adı sırf GS olduğundan dolayı eleştirilir,kötülenir.Aradaki farkı iyi görmek lazım...

bence Mehmet Topuz-Kayseri-BJK anlaşarak sadece fiyat yükseltme amaçlı böyle bir olaya giriştiler. 5 milyon �'ya bağlanacak transfer 7,5 milyon �'ya çıktı. :asd:

3 büyük olarak nitelendirilen bir kulüp böyle bir işine girecek ve oyuncuyu alıyoruz diye bunu resmi olarak hem taraftarına duyuracak hem de İMKB ye bilgi olarak geçecek ve bunun bir oyun olduğuna bazıları da inanacak. bu senaryo hollywood a gitse kesin oscar alır :2aloh1:

Bu topuz'un mevkisi ne? o kadar konuşuluyo bu topuz millet'e sorsan hangi mevkide oynadığını söyleyemez...

Kendi adıma Mehmet Topuz'un iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.Yani bana göre fb dandik bir oyuncu almadı.Eğerki kendini futbola verir çok çalışırsa fb'ye yararlı olur.Benim burda karşı çıktığım olay Mehmet Topuz'un bu kadar para etmeyeceğidir.Düşünün Baroş ve Kewell'ın bize olan maliyetinden çok daha fazlasına geldi.Fb bu tür futbolculara bu kadar para döktüğünden Anadolu takımları olmayacak değer biçiyor bu futbolculara.Eleştirnin ne anlamda yapıldığına dikkat etmek lazım.Burası antu.com değildir.Orada GS'nin attığı her adım mantıksızca adı sırf GS olduğundan dolayı eleştirilir,kötülenir.Aradaki farkı iyi görmek lazım...

Türkiyede GS fb bjk ve bir nebzede ts herhangi bir oyuncuya talip oluyorsa bu oyuncunun fiyatı inanılmaz artıyor, bunun önüne geçilmesi için sınırsız yabancı hakkı (kriterler dahilinde) bu gerçekleşirse bonservis ücretleri düşer ve bu da oyuncularımızın avrupaya açılmasını da kolaylaşırtırır, hangi avrupa ülkesi kıytırık bir oyuncu için bu paraları verir? Türkiyede kulüplerin eli mahkum şu ligden alınabilecek kaç oyuncu var?

Özer, Sercan, M. Topuz, Batuhan v.b. bu oyuncular için istenen paralar az mı? hepsi içinde çok uçuk rakamlar isteniyor. ya alırsın yada rakibin alır.

alırsan çok paraya aldı derler almazsan kadroya yeteri katkıyı yapmadığı için herhangi bir başarısız sezonda başkanın ipi çekilir.

M.Topuz iyi oyuncu ama 7.5 milyon €'ya çarpınca ortaya Kazık çıkıyor :asd:

Herkes M.Topuz o kadar etmez diyor, Kewel ve Baros'la kıyaslıyor fiyatını, ancak unutuyoruz ki Topuz Türk diğerleri yabanıc, fiyata gelince bana kalırsa C.Ronaldo da 94 milyon euro etmez ama arz talep dengesi, mesela kimse kalkıp da Ali Bilgin'e 2.5 milyon euro vermez.

Sen şimdi yıllık 3.5 milyon EURO alsan Fenerli olmaz mısın :)

hayatında 3.5 mılyon euroyu bı arada görmeyenler böyle atar tutar işte.

Ben şahsen olmam Galatasaraylılık ruhu başkadır Metin Oktay gibi Galatasaray için karısını bile boşar Galatasaraylılar ama seni bilemem sana 3.5M verseler sen anında Galatasaray'lı olursun(aslında olamazsın ama olduğunu sanırsın) burası antu.com/forum değil Galatasaray'lıların mekanı burada para konuşulmaz burada parayla satın alınamayacak şeylerde vardır fenere benzemez Galatasaray, senin bunu anlaman imkansız bence Galatasaray'lılıkla ilgili yorum yapma çünkü anlayamazsınız bunu sen ve fenerliler ayrı bir duygudur hiç bir şeye benzemez tamam mı hadi bakiyim ;)

ben fanatik fenerbahçeliyim ama futbolcu olsam fenerbahçeliliğimi saklayıp profesyonelce her kulüpte oynarım,sonuçta ekmek yediğin meslek bu,açıkcası bana Gs 3 milyon euro verse formayı giydikten sonra elimden geleni yaparım ama fenerbahçeliliğim içimde saklıdır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt