- 12 Temmuz 2009
- 60.771
- 24.133
- 2.968
hakkediyor ama pek farketmez, herkes bu takimda KAPTAN'dir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır takım arkadaşını soyunma odasına kitleyip dövmüş bir adam takım kaptanı olmaz ne olursa veya kim olursa olsun. Melo hırsı mücadelesi ile çok iyi bir oyuncu, takımın simgesi ama asla kaptan olamaz.
Drogba Muslera olabilir ama Selçuk zaten kaptan ve değiştirmek içinde bir sebep yok.
Ahmet Çakar zihniyetli bir arkadaşımız daha.Ben saha içinden bahsediyorum. Ayrıca futbolcular arasında bazen böyle şeyler olmasından doğal ne var ki? Önemli olan böyle olayların fazla uzatılmaması. Ki, görüyorsunuz o olaydan sonra Riera ile gayet iyi anlaşıyorlar. Demek ki anlık olan bir olaymış. Ve fazla abartmamak gerekirmiş.
Bana Ahmet Çakar benzetmesi yapmazsan sevinirim. Bu düşüncemin Ahmet Çakar ile ilgisi filan yok.
Kaptan olmak demek sadece saha içinde değil, saha dışında da hem genç oyunculara iyi örnek olman, hemde hiç bir olaya karışmaman lazım. Yarın bir gün Melo gider Emre'yi filan da döverse ne olacak? Maalesef Melo kaptan filan olamaz. Bu benim düşüncem. Selçuk gayet iyi şimdilik gerekirse bir değişiklik Muslera veya Drogba ilk aday olur.