Melo Kaptan Olmalı mı?

hakkediyor ama pek farketmez, herkes bu takimda KAPTAN'dir

Sinirlerine hakim olamıyor kaptanlar sakin olmalı bu yüzden en iyi isim Selçuktur.Yabancı olarak tüm takımın sevdiği biri olmalı.Muslera iyi olabilir ama kalede belki Sneijder olabilir.

Hayır takım arkadaşını soyunma odasına kitleyip dövmüş bir adam takım kaptanı olmaz ne olursa veya kim olursa olsun. Melo hırsı mücadelesi ile çok iyi bir oyuncu, takımın simgesi ama asla kaptan olamaz.

Drogba Muslera olabilir ama Selçuk zaten kaptan ve değiştirmek içinde bir sebep yok.

Ahmet Çakar zihniyetli bir arkadaşımız daha. :) Ben saha içinden bahsediyorum. Ayrıca futbolcular arasında bazen böyle şeyler olmasından doğal ne var ki? Önemli olan böyle olayların fazla uzatılmaması. Ki, görüyorsunuz o olaydan sonra Riera ile gayet iyi anlaşıyorlar. Demek ki anlık olan bir olaymış. Ve fazla abartmamak gerekirmiş.

1. kaptan Selçuk 2. kaptan Drogba olmalı.

Sabrinin Galatasaray kariyerine saygım var ama kaptan olmamalı.

Ahmet Çakar zihniyetli bir arkadaşımız daha. :) Ben saha içinden bahsediyorum. Ayrıca futbolcular arasında bazen böyle şeyler olmasından doğal ne var ki? Önemli olan böyle olayların fazla uzatılmaması. Ki, görüyorsunuz o olaydan sonra Riera ile gayet iyi anlaşıyorlar. Demek ki anlık olan bir olaymış. Ve fazla abartmamak gerekirmiş.

Bana Ahmet Çakar benzetmesi yapmazsan sevinirim. Bu düşüncemin Ahmet Çakar ile ilgisi filan yok.

Kaptan olmak demek sadece saha içinde değil, saha dışında da hem genç oyunculara iyi örnek olman, hemde hiç bir olaya karışmaman lazım. Yarın bir gün Melo gider Emre'yi filan da döverse ne olacak? Maalesef Melo kaptan filan olamaz. Bu benim düşüncem. Selçuk gayet iyi şimdilik gerekirse bir değişiklik Muslera veya Drogba ilk aday olur.

sabri / hakan balta gibi yedek te duran adamlar yerine Melo/Muslera kaptanlik yapa bilir

Drogba olduğu sürece o kaptanlik puzabandı bezden başka bişey değildir onun icin suan gerek yok böyle şeylere

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Bana Ahmet Çakar benzetmesi yapmazsan sevinirim. Bu düşüncemin Ahmet Çakar ile ilgisi filan yok.

Kaptan olmak demek sadece saha içinde değil, saha dışında da hem genç oyunculara iyi örnek olman, hemde hiç bir olaya karışmaman lazım. Yarın bir gün Melo gider Emre'yi filan da döverse ne olacak? Maalesef Melo kaptan filan olamaz. Bu benim düşüncem. Selçuk gayet iyi şimdilik gerekirse bir değişiklik Muslera veya Drogba ilk aday olur.

:happy: Emreyi dövmeye kalkarsa, Riera gibi ufak hasarlarla kurtulması zor

ama begendim oyuncudur melo takimdaki ama Olmamali

Bilmiyorum ama Selçuk ve Sabri'den birinin olmaması gerektiği kesin.

Olmamali

Drogba, Zan veya Muslera olsun.

Semih 2-3 sene sonra kaptanligi hak edebilir.

Geri
Üst Alt