Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben hayatimda boyle rezilce, böyle 'bak biz sana taktik, sen bu ulkeden gitmeden bizden sana rahat yok' dercesine alinmis bur karar gormedim. Onurlu, serefli bir spor medyasi olsa bu olaylarin da uzerine giderdi ama nerde.
siyasetinden federasyonuna, şikecisinden, tüpçüsüne topyekün bir saldırı başladı anlaşılan. ama birşeyi unutuyorlar, bizim sabrımız taştığında şikecilere falan benzemeyiz, dağıtır bu taraftar ortalığı.
Yönetim çok pasif kalıyor bu tür konularda gerekirse çıkıp basın açıklamaları yapmaları lazım ama nerde bir bildiri yayınlanır sonra sesleri kesilir.Hep aynı şeyler iş taraftara düşüyor
Yönetim istifa etsin. Oyuncularımızı savunmaktan aciz adaletsizliğe karşı süs püsler. Resmen Melo'yı bitirmek istiyorlar. Adam hiç birşey yapmamışken Volkan ayısının saldırısı yüzünden suçlu duruma düşecek.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.