Melo PFDK'ya Sevk Edildi

Ne yapması gerekiyor peki ? Savaş mı çıkarsın. 25 milyon Galatasaraylıyı sokağa mı döksün. Ki bunları %50 si akp yandasi desek 12 mil ederiz.

gerçi 1000 galatasaraylı 10 000 fenerliyi yok eder teoremiyle birlikte ortada ne RTE kalır nede başka bir emek hırsızı.

galatasaray doğru kullanılırsa rte ve akp'den daha güçlüdür potansiyelin farkında değil kimse ünal aysal ne etli ne sütlü yansın istiyor

galatasaray doğru kullanılırsa rte ve akp'den daha güçlüdür potansiyelin farkında değil kimse ünal aysal ne etli ne sütlü yansın istiyor

Hak veriyorum sana ama şuan ki düşman bildiğin sinsi , işçevirici , işbitirici ve ifitracı bir düşman.

Yandaşlarındaki mantığı düşündükçe sinirim depreşiyor.

Ama savaş çıkacaksa da Hükümet ve GALATASARAY arasında çıksın.

dayınında dediği gibi one thousand galatasaray fan will destroy ten thousand fenerbahce fan

Son zamanlarda başkanımıza çok kızdım hatalar yanlışlar yapıyor, transfersiz geçtik sezonu diye ama bugün bütün sözlerimi geri alıyorum. Hata etmişim.

Bu pislik TFF-Hükümet-Fenerbahçe-Medya dörtlüsüne karşı, SPK'sı, Maliyesi bu kadar tepemizde iken insan olan hata yapar beyler. Aman diyeyim başkanımızı bu çakallar sürüsüne yedirmeyelim. Çok net söylüyorum köşede bekliyorlar en ufak bir iç karışıklıkta çökecekler Galatasaray'ın üzerine. Bizim daha fazla birlik olup bu adamlara yıkılmayacağımızı göstermemiz gerek. Gerek saha içi ve saha dışı kesinlikle birlik olmalıyız. Burak-Selçuk dahi ne olursa olsun tam destek verilmeli sezon boyunca.

Ya bu düzenin kölesi olacağız ya da bu düzeni yıkacağız. Güçlü ve birlik olursak, Galatasaray yıkılmayacaktır. Bölünür isek Allah korusun Adnan Polat döneminden daha kötüsüne dönme imkanımız mevcut.

O yüzden, hele hele Melo'nun PDF olayından sonra tüm platformlarda tüm Galatasaraylıların birlik olması gerektiğini herkes özellikle vurgulamalı. Hepimize çok iş düşüyor.

Adamlar pusuda bekliyoruz diyorlar kısaca, Türkçe meali budur bunun.

Umarim fazla ceza vermezler.Selcuk'u sahada gormek istemiyorum artik

Melo ile ugrasacaklarina Turkiyedeki maclarina baksinlar isleri gucleri melo olmus sanki TFF nin isi gücü yok geliyor habire meloya dalasiyorlar ulan hiyar kafasi Sen melo ile ugrasacagina Turkiyenin ne hale geldigine baksana he birde hiyarada ayip oldu o bile tüpcüden akillidir.

Melo'ya ceza vermeden evvel

o şerefsiz şikeci pisliğe ceza verin

Melo durup dururken neden hakaret etsin

ortada net olarak bir sataşma ve tahrik var

dünkü macin skorunu unutturmak icin meloyu yakacaklar bence.

T•

Canerin retweet ettiği eleman twitterını kapatmış
noldu ki ? Korktu galiba mahkemeye veririz diye

Karar bugün mü yarın mı veriliyor ?

Camia ve Taraftar olarak tepkimiz çok hafif. Herifler hem suçlu hem yüzlü hemde devam ediyorlar. Mustehak bize

Melo´ya ceza vermek zaten art niyetin aga babasi olur.

1. Adam orda ne yazdigini nerden bilsin? Resim hosuna gitmis, övmüslerdir diye retweet etmis.

2. Orda yazanı Melo bunun gercek anlamini biliyor ve retweet mi ediyor?

3. Caner Türk oldugu halde acik acik kufur yazan tweeti retweet ediyor ama disipline sevk edilmiyor.

Ben bu acikca düsmanliktan cok biktim artik. Insanin en ufak hevesi kalmiyor gercekten.

Sen 100 metreyi engelli kosarken, rakibin 100 metreyi serbest kosuyor. Ama sana "gececeksen böyle gec" diyorlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
tüm twitleri yedirmemiz lazım azize ve tüpçügil tayfasına....:oleyo:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt