Melo PFDK'ya Sevk Edildi

Bu arada Melo sonradan "kusura bakmasın" tweeti atmasaydı ve "Aziz taş..." tweetini silseydi kanıt olabilir miydi? Silinen tweetler bir url de falan kalıyor mu? "Montaj" diyerek sıyrılabilirdi belki o şekilde.

Neyse hadi kaçtım bariz bir ahlaki davranış bozukluğunu savunucam diye ne hallere giriyorsunuz Melo yaptığı yanlış bukadar basit "ne var bu yaptığında, rtweet yapmış yeah" düzeyinde ilkokul çocukları düzeyinde savunma yapıcaz diye kasmayın. Melo haketmiş cezasını ve alır inşallah. Diğer oyuncular da aynı şekilde emre sow cane vs vs.

Hadi saygılar cümleten..

Bunu söyledin rahatladin. Marjinal oldun. Dikkatte çektin şimdi sevinebilirsin. 1. soruma cevap bile veremedin. Sanada saygilar.

Ben objektifim yeaaaa diye gelip saçmasapan Melo'yu eleştirenler var şaka gibi.Ahlaki davranış bozukluğuymuş sanane lan futbolcunun ahlağından.Anası mısın babası mısın?Sen Galatasaray taraftarıysan her durumda futbolcunun arkasında yanında duracaksın.Objektifsen squash izle takım tutma.Adam muhtemelen anlamını bilmediği bin tane şeyi rt ediyor çoğu zaman.Adam tek başına yıllardır kurdukları üstünlüğü bitirmiş malın biri çıkmış hala ahlak bikbik inşallah ceza alır diyor.
Yıllarca deplasmanlarda dayak yedik ezildik.Melo pisliğe hakettiği gibi davrandığı için üzerine gidiyorlar bu kadar.Bunu idrak edemeyecek adamlar objektiflikten dem vurmasın boşa.

Ya ben hayatım boyunca böyle şerefsiz it ya her türlü küfür aklıma geliyor ama seviyeyi bozmak istemiyorum TFF görmedim adam ReTweet attı diye adama ceza veriyolar Fenerin şerefsiz takımının yapmadıkları kalmıyor ne bir ceza nede bir yaptırım s. gitsinler zaten son seneleri ama her zaman dediğim gibi emir büyük yerden maalesef Galatasaray kendi içinde bir kurum olduğu için bu kuruma giremedikleri için girmek için her türlü olayı yapıyorlar Aziz'i caydırıp bastırdılar sindirdiler şimdi sıra bize geldi Beşiktaş zaten ellerinde idi çarşı arada sıkıntı idi çarşının liderini filanda sindirince sıkıntı kalmadı.

Ben objektifim yeaaaa diye gelip saçmasapan Melo'yu eleştirenler var şaka gibi.Ahlaki davranış bozukluğuymuş sanane lan futbolcunun ahlağından.Anası mısın babası mısın?Sen Galatasaray taraftarıysan her durumda futbolcunun arkasında yanında duracaksın.Objektifsen squash izle takım tutma.Adam muhtemelen anlamını bilmediği bin tane şeyi rt ediyor çoğu zaman.Adam tek başına yıllardır kurdukları üstünlüğü bitirmiş malın biri çıkmış hala ahlak bikbik inşallah ceza alır diyor.
Yıllarca deplasmanlarda dayak yedik ezildik.Melo pisliğe hakettiği gibi davrandığı için üzerine gidiyorlar bu kadar.Bunu idrak edemeyecek adamlar objektiflikten dem vurmasın boşa.

imza

Saka gibi, ama ceza vermezler. En fazla para cezasi gelecek...

:ka19::005:+++++++++++++++++++++

melo harbi bazılarının canını yakmış iyide yapmış ama adam sadece fotoyu paylaşmış yazıda başka küfürler etse yine farketmez

Eğer ceza alırsa direk tweetinde paylaşsın direk Aziz Yıldırım benim taşaklarımı yesin diye en azından söylediği yüzünden ceza almış olur.

Hitler taktiği anlaşılan iş yapmaya başlamış :(

adolf_hitler_sozleri-etrafca-anlamli_sozler.jpg

Geri
Üst Alt