- 27 Temmuz 2010
- 4.858
- 57
- 1.158
Bu arada Melo sonradan "kusura bakmasın" tweeti atmasaydı ve "Aziz taş..." tweetini silseydi kanıt olabilir miydi? Silinen tweetler bir url de falan kalıyor mu? "Montaj" diyerek sıyrılabilirdi belki o şekilde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse hadi kaçtım bariz bir ahlaki davranış bozukluğunu savunucam diye ne hallere giriyorsunuz Melo yaptığı yanlış bukadar basit "ne var bu yaptığında, rtweet yapmış yeah" düzeyinde ilkokul çocukları düzeyinde savunma yapıcaz diye kasmayın. Melo haketmiş cezasını ve alır inşallah. Diğer oyuncular da aynı şekilde emre sow cane vs vs.
Hadi saygılar cümleten..
ben meloyu savunmuyorum ben adalet istiyorumtamam sen de melo yu savunma anlaştık.
Ben objektifim yeaaaa diye gelip saçmasapan Melo'yu eleştirenler var şaka gibi.Ahlaki davranış bozukluğuymuş sanane lan futbolcunun ahlağından.Anası mısın babası mısın?Sen Galatasaray taraftarıysan her durumda futbolcunun arkasında yanında duracaksın.Objektifsen squash izle takım tutma.Adam muhtemelen anlamını bilmediği bin tane şeyi rt ediyor çoğu zaman.Adam tek başına yıllardır kurdukları üstünlüğü bitirmiş malın biri çıkmış hala ahlak bikbik inşallah ceza alır diyor.
Yıllarca deplasmanlarda dayak yedik ezildik.Melo pisliğe hakettiği gibi davrandığı için üzerine gidiyorlar bu kadar.Bunu idrak edemeyecek adamlar objektiflikten dem vurmasın boşa.
Eskişehir maçına çıkmayalım dedigimde gülüyordu bazıları.
ben hala gülüyorum kime ceza vercen ?Eskişehir maçına çıkmayalım dedigimde gülüyordu bazıları.
:ka19::005:+++++++++++++++++++++Ben objektifim yeaaaa diye gelip saçmasapan Melo'yu eleştirenler var şaka gibi.Ahlaki davranış bozukluğuymuş sanane lan futbolcunun ahlağından.Anası mısın babası mısın?Sen Galatasaray taraftarıysan her durumda futbolcunun arkasında yanında duracaksın.Objektifsen squash izle takım tutma.Adam muhtemelen anlamını bilmediği bin tane şeyi rt ediyor çoğu zaman.Adam tek başına yıllardır kurdukları üstünlüğü bitirmiş malın biri çıkmış hala ahlak bikbik inşallah ceza alır diyor.
Yıllarca deplasmanlarda dayak yedik ezildik.Melo pisliğe hakettiği gibi davrandığı için üzerine gidiyorlar bu kadar.Bunu idrak edemeyecek adamlar objektiflikten dem vurmasın boşa.